Henkel Kajtek, Delikatne mydło z wyciągiem z rumianku

dupelka
    8 lipca 2012 o 22:50
    Kcham ten zapach
    Mydło Kajtek znają chyba całe pokolenia.Ja pamietam jeszcze w opakowaniu takiej buzki dziecka patrzącego znad kwiatów rumianku.Lubię to mydełko bo dobrze sie pieni nie podrażnia skóry,czy nawilża? A które mydło ma takie właściwości ?jak dotąd to mi się nie zdarzyło.Jest tanie wydjne kostka ma fajny poreczny kształt, no i ten zapach mmmm...mogła bym go chłonąc non stop, uspokaja nmie i wprowadza w pozytywny nastrój,kojarzy mi sie z latem. mydło bardzo dobre.Polecam Używam tego produktu od: od dziecka Ilość zużytych opakowań: wiele
    foxa88
    29 października 2011 o 23:54
    Lubię bardzo!
    Wspaniałe, dziecięce mydełko, nawet trochę lepsze niż Bambino. U mnie doskonale sprawdziło się do mycia całego ciała, a także do mycia twarzy - to nieprawda, że mydła szkodzą i jedynym słusznym kosmetykiem są żele! :/ Kajtek nadaje się też do higieny intymnej. Wspaniale myje, nie wysusza drastycznie i ten zapach... mnie kojarzy się z wakacjami :D Cena, wydajność, opakowanie - OK. W skrócie: - dobre mycie CAŁEGO ciała - brak przesuszenia skóry - delikatna pianka - łatwo się spłukuje - ciekawy zapach - dobra wydajność - niska cena - przyjemne dla oka opakowanie Szkoda tylko, że nie sprzedają go popularne drogerie. Ja zazwyczaj dopadam go w małych, wiejskich sklepikach lub kioskach, choć też nie zawsze tam jest. Polecam chociaż raz spróbować! Używam tego produktu od: kilka lat, z przerwami Ilość zużytych opakowań: kilka kostek
    catttt
    28 grudnia 2010 o 18:46
    najlepsze
    Jak dobrze że trafiłam na dziecięce mydełka :) Kajtek i Bambino to jedne z najlepszych kosmetycznych odkryć tego roku;) Jak każde mydło, Kajtek wysusza skórę. Jednakże wysusza o wiele mniej niż pozostałe mydła, skóra nie jest tak mocno napięta ja po użyciu niedziecięcych specyfików. Dobrze oczyszcza. Mam cerę trądzikową i mieszaną i używam go zamiast żeli do mycia, bo korzystnie działają na moją cerę (mniej się błyszczę) Do tego ładnie pachnie i dobrze się pieni. Polecam! :) Używam tego produktu od: początku jesieni Ilość zużytych opakowań: dwa
    Summer
    30 marca 2009 o 9:30
    Mydełko jak mydełko
    No nie wiem, mi tam każde mydło wysusza skórę, nawet te dla dzieci i niemowląt. Po umyciu jest ona sucha i napięta, konieczny krem. Kajtek bardzo ładnie pachnie i fajnie się pieni. Oczywiście dobrze oczyszcza skórę. Ale te obietnice pielęgnowania i przeciwdziałania wysuszaniu nie mają u mnie pokrycia. Niemniej jednak z wypróbowanych przeze mnie do tej pory mydełek dla dzieci to najbardziej przypadło mi do gustu - głównie ten zapach mnie urzeka, dlatego daję 4,5 gwiazdki. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 marca 2009 o 12:06
    mój KWC
    Używam go już bardzo długo. jest to mój zdecydowany KWC!!! Pięknie pachnie, nie wysusza i nie uczula mojej skóry. Wydajny i tani. Zdecydowanie POLECAM!!! Używam tego produktu od:kilku lat Ilość zużytych opakowań:wiele