Rexona Women, Crystal, Clear Pure 24H Roll-on

• 19 marca 2014 o 0:08
    Jeden z moich ulubionych
    To jeden z lepszych antyperspirantów w kulce, jakie miałam. Nie mam problemu z potliwością i w zasadzie od kulki wymagam odświeżenia. Rexona spełnia swoją rolę. Odświeża na bardzo długo, nie wywołuje podrażnień, nawet po depilacji. Nie wysusza skóry pod pachami. Najbardziej urzekł mnie jego piękny, zmysłowy zapach, który jest dość trwały. Aby dobrze się wchłonął i nie pozostawił śladów na ubraniach, trzeba chwilkę poczekać. Do tego ma opakowanie w bardzo praktycznym i poręcznym kształcie. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    iskraa
    11 kwietnia 2013 o 18:05
    nie przypadł mi do gustu
    od dezodorantu wymagam przeważnie trzech rzeczy przyjemnego zapachu , minimalnej ochrony przed poceniem oraz niepozostawiania białych śladów. używałam już wielu i wiem że nie we wszystkich te rzeczy idą w parze(właściwie w trójce:D) w tym przypadku o ile zapach jest ok to dwa pozostałe aspekty negatywnie mnie zaskoczyły.w ciągu normalnego dnia bez większej aktywności fizycznej juz po paru godzinach delikatnie się pocę nie jest to dość wyczuwalne jeżeli chodzi o zapach jednak przeszkadza mi to.nie spełnia swojej głownej funkcji na tle innych wypada słabiutko. zauważyłam także po jego użyciu białe plamy zarówno na czarnych jak i kolorowych ubraniach. Ja nie polecam . zawiodłam się na nim Używam tego produktu od: 2 m-ce Ilość zużytych opakowań: 1niecałe
    82lena
    14 czerwca 2012 o 9:46
    najlepszy!!
    Po kilkaktorym zdradzeniu tego kosmetyku na rzecz innego - wracam do niego !!!! najlepszy, najbardziej skuteczny i wydajny, ładnie pachnie dla mnie bez wad;) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: nie liczyłam - duzo!
  • 26 lutego 2010 o 10:37
    zdecydowanie na TAK!
    zdecydowanie mogę polecić ten antyperspirant.Po dłuuugich poszukiwaniach w końcu znalazłam coś dla siebie :) Mam problemy z nadmiernym poceniem się, a ta Rexona sobie z tym doskonale radzi! Nie brudzi ubrań, co jest wielkim plusem. Do tego produkt jest wydajny i ma przystępną cenę.. :) Polecam! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego :)
  • 18 stycznia 2010 o 15:48
    Taki sobie ...
    Mi ten antyperspirant niestety ale nie odpowiada. Wydaje mi się nawet, że chyba bardziej się po nim pocę! Poza tym podobno nie powinien brudzić czarnych ubrań, a prawda jest taka, że jakby nie było to pozostawia białe ślady. Niestety.Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1