Palmolive Gourmet, Berry Delight, Body Butter Wash Kremowy żel pod prysznic z ekstraktem z jeżyn

• 31 grudnia 2021 o 12:48
    Jeżynowa miłość
    Przepiękny zapach jeżyn i owoców leśnych. Mega kremowa konsystencja. Dobrze myje. Pozostawia skórę miękką i nawilżoną. Jest bardzo wydajny a skóra długo po umyciu nadal pięknie pachnie. Strzał w dziesiątkę.
    • Nawilża
    • Pozostawia skórę miękką
    • Przyjemna, kremowa konsystencja
  • 10 czerwca 2021 o 10:28
    Żel Palmolive
    + bardzo ładny zapach + korzystna cena + poręczne, wygodne opakowanie + wydajność + dostępność we wszystkich drogeriach + kremowa, delikatna konsystencja - brak właściwości pielęgnacyjnych
  • 14 kwietnia 2021 o 17:13
    Zapach jak jogurt owocowy
    Jestem fanką słodkich zapachów, ten moim zdaniem jest taki słodko-kwaśny o ile zapach może być kwaśny :) do tego zapach utrzymuje się po kąpieli :) Konsystencja jest ok, nie jest ani za rzadki, nie jest też gęsty oraz jest całkiem wydajny. Co do ceny to również nie mam zarzutów, w dodatku często jest na promocji.
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak wad
    Kaisja
    26 marca 2021 o 23:43
    Lususowy rytuał kapielowy z rześkim aromatem wakacyjnego koktajlu
    Nigdy nie przepadałam za żelami pod prysznic, bo te, z którymi miałam do czynienia miały nieporęczne opakowania, rzadki żel się rozchlapywał, a butelka lub tuba wysuwała z mokrej ręki, przez co nie były też kosmetykami ekonomicznymi, a i doznania sensualne pozostawiały sporo do życzenia. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak apetycznie, rozkosznie, nieprawdopodobnie zmysłowo pachnącymi żelami do kąpieli, i przy okazji – z tak doskonałymi jakościowo, w jednocześnie przystępnej cenie, ale kiedy ta seria Palmolive pojawiła się w sprzedaży, kupiłam na próbę dwa (czekoladowy i waniliowy), a zaraz po nich skompletowałam wszystkie, i szybko się od nich wręcz uzależniłam. Aromat tego kremowego cuda, pachnącego jak owocowo-mleczny koktajl, w zimowe miesiące przywołuje wspomnienie lata, urlopu, a jeszcze bardziej nawet dzieciństwa, z wyprawami na działkę lub do lasu po własnoręcznie zbierane słodkie maliny, i cierpkie jeżyny, a latem – cudownie, zmysłowo orzeźwia, jednocześnie skutecznie oczyszczając skórę – bez jej przesuszenia i uczulenia. Żel przemienia zwykły, codzienny prysznic lub kąpiel w cudowne, sensualne doznanie, po którym skóra jest oczyszczona, ukojona, gładka, i nasycona oszałamiającym, pięknym i bardzo trwałym zapachem, który u mnie utrzymuje się delikatnie przez całą dobę – do następnej kąpieli. Sama aplikacja jest równie wspaniała. Już opakowanie budzi miłe skojarzenia, i ze swym opływowym kształtem oraz ładną grafiką, może stanowić prawdziwą ozdobę łazienki. Pojemna butelka jest też dobrze wyprofilowana i wygodnie leży w dłoni w trakcie użycia. Ponadto ma szczelne zamknięcie, które chroni specyfik przed wodą z prysznica, natomiast łatwo się otwiera i zamyka. Przyczepię się jedynie do zaokrąglonego wieczka, pasującego do kształtu butelki, ale nie pozwalającego na postawienie jej do góry dnem, żeby wydobyć ściekające w ten sposób resztki kosmetyku. Żel ma konsystencję – właśnie – gęstego mlecznego, owocowego smoothie, co także budzi bardzo przyjemne, relaksujące skojarzenia, a przy tym jest praktyczne – specyfik jest skoncentrowany, więc wydajny i nie rozchlapuje się, więc jest także ekonomiczny. W trakcie mycia natychmiast tworzy bogatą, skutecznie myjącą, pielęgnacyjną i przecudnie pachnącą pianę, bardzo miłą w dotyku, co jest równie sensualnym doznaniem. Same plusy. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • skuteczność – doskonale, skutecznie oczyszczona skóra,
    • nie uczula,
    • konsystencja – mlecznego, owocowego koktajlu – nie rozchlapującego się, skondensowanego,
    • wydajność – wyjątkowo dobra,
    • zapach – prześliczny, perfumeryjny – żel również pachnie jak mleczny koktajl – słodką maliną i rześką jeżyną, apetycznie, i nie mdląco,
    • butelka – bardzo ładna, z piękną grafiką, wygodnie leży w dłoni w trakcie użycia,
    • cena – przystępna
    Wady:
    • nie mam suchej skóry, więc na mnie żel działa super i zapach długo się utrzymuje, ale wiem skądinąd, że u Osób z suchą skórą, może ją ściągać,
    • zaokrąglenie wieczka butelki, które pasuje do jej kształtu, ale nie pozwala na postawienie jej do góry dnem, żeby wydobyć ściekające w ten sposób resztki kosmetyku
  • 13 lutego 2021 o 15:22
    Otulająca słodkość kąpieli.
    Ostatnio przerzuciłam się właśnie na żele pod prysznic marki Palmolive i na prawdę jestem zadowolona. Kremowy żel z ekstraktem z jeżyn jest już drugą wersją, po którą sięgnęłam. Opakowaniem produktu jest smukła plastikowa buteleczka z fioletową etykietą, na której widać myśl przewodnią czyli jeżyny. Buteleczka posiada zamykanie na zatrzask, co sprawia że staje się bardzo wygodna w użyciu i praktyczna. Pomimo fioletowej etykiety widać zużycie produktu, ponieważ jest to fiolet półtransparentny. Konsystencja produktu jest kremowa i lekka, a zarazem lejąca. Zapach produktu jest bardzo słodki, przyjemny ale zarazem kwaśny, bardzo owocowy. Zapach utrzymuje się długo zarówno w łazience jak i na skórze, uwielbiam niuchać ten zapach, ponieważ nie jest mdlący, dodaje mi energii i sprawia, że prysznic jest bardzo przyjemny. Żel nie spowodował u mnie podrażnień czy suchości skóry. Produkt dobrze się pieni, co wpływa na jego wydajność. Jest również ogólnodostępny, ponieważ widziałam go praktycznie w każdym markecie. Często bywa w promocji i za dużą butelkę można zapłacić tylko 7-8zł. Uważam, że jakościowo jest na prawdę dobry do codziennego prysznica.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • energiczny, owocowy zapach
    • nie przesusza
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • Nie widzę wad :)