BaByliss Prostownica ceramiczno - turmalinowa PRO Tourmaline Pulse 15mm

MartaKW
    31 maja 2009 o 13:28
    Beznadzieja!
    Tą prostownicę kupił mi mąż,jako prezent na święta.Niestety bardzo szybko ją sprzedałam,ponieważ jest koszmarna!Szarpie,zacina włosy.Mocno je pali,a efektu prostych włosów nie ma co się po niej spodziewać.Cena wysoka,jakość żadna!Tego modelu najgorszemu wrogowi bym nie poleciła!Niszczy i tyle.Porażka marki Babyliss! Używam tego produktu od:... Ilość zużytych opakowań:Kilka razy 1
  • 5 marca 2009 o 12:54
    nigdy więcej BaByliss
    W oparciu o recenzje moich poprzedników w zeszłym roku kupiłam tę prostownicę. Od początku dzialała bardzo średnio. Miałam kłopot z prostowaniem włosów. Proces prostowania musiałam powtarzać czasem kilkakrotnie (mam włosy kręcone, podatne na układanie). Ale teraz najciekawsze. Dzisiaj mamy marzec 2009 - prostownica zakupiona --styczeń 2009 ----i NIE DZIAŁA!!!! Właśnie minęła również gwarancja (1 rok!), więc do serwisu nie było po co oddawać. Próbowaliśmy naprawić sami, ale okazuje się że sprzęt nie jest naprawialny. Śrubki są zalane na trwałe... Moim zdaniem świadczy to o tym, ze jest to produkt 1razowy, ale taka cena? 200zł za taką szmirę? Zdecydowanie markę BaByliss będę omijać szerokim łukiem.... Używam tego produktu od: 1 roku i 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
    fryz5
    28 grudnia 2007 o 21:48
    SUPER!
    Ta prostownica jest doskonała, najleprza z najleprzych :P Mam krótkie włosy i do nich dopasowuje się dosonale. Jest znakomita ! Plusy: -Nie ciągnie włosów, -Ma jonizację, płytki turmalinowe i regulacje temp. -Wysoka temperatura, -Efekt trzyma się do kolejnego mycia bez zmian, -Mniej niszczy włosy, Minusy: -Niedokładnie dociskają się płytki do siebie, ale to nie problem, Zauważyłem coś jeszcze. Od kąd prostuje tą prostownicą, włosy po umyciu są nadal proste ! ! ! Z czasem coraz bardziej sie prostują (same) nie wiem od czego to zależy, możliwe że od tej prostownicy! Po dłuższym używaniu dodam ze włosy mi sie strasznie kruszą! dosłownie jak złapie palcami za końce i przeciagne to końcówki sie kruszą. Nie widać zniszczenia poza końcówkami za co odejmuje gwiazdke. Używam tego produktu od:3 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 lipca 2007 o 18:32
    Jest ok!
    Mi się podoba :) "Poleciałam" na nią ze względu na jej wygląd i firme ;) Wygląd naprawde świeyny, bardzo poręczna- super gadżecik! Ale nie to jest najważniejsze. Bardzo dobrze prostuje włosy. Co prawda nie idealnie, ale moje włosy są bardzo trudne do wyprostowania dlatego wybaczam, ale za to odejmuje jedną * . Jest godna polecenia, nie niszczy włosów. Nie sądze żebym ją kupiła w przyszłości ze względu na to, że jak mi się już zepsuje to sięgne raczej po jakąś nowość ;) Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:narazie 1!!