Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy

Aflofarm Farmacja Polska Linea Detox

Skuteczność:
  • 2 kwietnia 2024 o 14:22
    nie nie nie
    u mnie sie nie sprawdził! Kupiłam bo poleciła mi koleżanka. Cena niska więc spoko, opakowanie ładne. Smak taka niedobra ta tabletka dla mnie potrzebowałam dużej ilości wody do przepicia. Efekty? ja po 3 miesiącach stosowania nie zauważyłam żadnej róznicy, fakt, że ćwiczę sobie na własna rękę ale chciałam sobie pomóc jakims suplementem ale niestety ten mi nie pomógł dlatego ja juz ponownie go nie kupię.
    Zalety:
    • tani,
    Wady:
    • brak efektów
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 stycznia 2022 o 23:24
    Efektów brak
    Zakupilam z ciekawości i po przeczytaniu kilku pozytywnych opinii. Zastosowałam i dałam szansę, jak zawsze suplementujac min 3 miesiące. Niestety efektów brak. Właściwie to czułam się tak jakbym ich nie brała,.waga w miejscu, więc odpuściłam.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie dziala
  • 18 kwietnia 2019 o 12:14
    Nie dla mnie
    Po suplementach nie oczekuję zbyt wiele jednak efekty jakiekolwiek powinny być moim zdaniem zauważalne. W tym przypadku nie zauważyłam nic. Zakupiłam preparat z racji na jego przeznaczenie a więc detox organizmu polegający na kontroli masy ciała, oczyszczeniu z toksyn i nadmiaru wody z organizmu. Jednak żadengo z tych efektów nie odnotowałam na swoim organizmie. Z wagi niekoniecznie chciałam zrzucać kg bo jest okey ale najbardziej zależało mi na pozbyciu się wody i na oczyszczeniu. Opakowanie zawiera 60 sztuk tabletek co mnie skusiło do zakupu a dostałam go jeszcze w promocji to już całkowicie byłam zadowolona i pozytywnie nastawiona. Ale się rozczarowałam.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • ilość tabletek
    Wady:
    • nie zadziałał zgodnie z przeznaczeniem
    • brak efektów
  • 26 marca 2019 o 15:17
    ok
    To kolejny produkt tego typu, ktory przetestowalam i od 2 miesiecy systematycznie stosuje. Przez pierwsze 3 dni po zazyciu mialam mdlosci i juz chcialam odstawic tabletki, ale przeszlo. Zdecydowanie pomaga w oczyszczaniu i w pozbyciu sie wody z organizmu. Cwiczenia + zbilansowana dieta + linea i efekty sa zadowalajace
  • 31 maja 2018 o 18:13
    Niestety u mnie sie nie sprawdził
    Stosowałam te tabletki przez kilka miesięcy i bez żadnego spektakularnego efektu Schudłam może z 3 kg po czym wróciłam do swojej wagi i to wszystko stosując diete oraz nawadniając odpowiednio organizm Myślałam ze faktycznie tabletki bedą miały właściwości detoksykujące ale oprócz tego że kilka razy mnie przeczyscilo to nic więcej nie uzyskałam Obwód pasa sie nie zmniejszył , optycznie tez nie zauważyłam zmiany Mi ten środek nie pomógł mimo systematycznego i regularnego stosowania
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektów odchudzania
    • Efekt jojo
    • Skuteczność

Zobacz także inne Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy