Odżywki do włosów

Joanna Professional, Color Boost Complex, Colour Revitalizing Conditioner Odżywka rewitalizująca kolor

Joanna Color Boost Complex Odżywka Rewitalizująca Kolor 500g
Joanna Professional Odżywka rewitalizująa kolor, popielacta z mikroproteinami 500g

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    29 lutego 2024 o 6:34
    Super
    Maska /odżywka znajduje się w dużym opakowaniu typu słój. Jest wygodna w użytkowaniu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz konsystencją kremową która dobrze się rozprowadza po włosach a po zastosowaniu łatwo spłukuje. Odżywka neutralizuje żółty odcień na włosach, pozostawia lśniące i miękkie włosy. Po zastosowaniu łatwo się rozczesuje. Produkt wydajny a cena przestępna.
  • 17 kwietnia 2022 o 19:32
    wooow
    Bardzo dobra masko odżywka , niweluje żółty kolor zwłaszcza na odrostach na czym mi szczególnie zależy , ładnie pachnie , wygładza ujednolica kolor , i jest mega wydajna .
    Zalety:
    • efekt
    • rewitalizuje
    • wygładza
    • niweluje żółty kolor
    Wady:
    • miejscami nie spłukuje sie tak dobrze i zostawia lekki niebieski odcień ale czasami
  • 22 października 2021 o 0:34
    Mega dla Blondynek
    Maska która co jakiś czas króluje w mojej łazience, mimo . Iż producent Joanna Noe należy do moich ulubionych marek ale maska działa, daje efekt popielaty, włosy nie są tłuste, ciężkie, błyszczą i super się rozczesują. Stosowałam wiele firm aby pdswiezac mój popielaty blond i ta wygrywa
    • Cena ok 24zl
    • Popielaty odcień
    • Żółte refleksy znikają
    Wady:
  • 12 sierpnia 2021 o 18:21
    super produkt
    Kupiłam maskę bo miałam zamiar rozjaśnić pierwszy raz włosy, okazała sie naprawdę super produktem, który pozbywa się żółtych odcieni z włosów. Polecam trzymać trochę dłużej niż zaleca producent, dla lepszego efektu. Nie wysusza.
    • działanie
    • duża pojemność
    Eulina
    8 marca 2021 o 17:49
    Neutralizuje
    Odżywka ma konsystencję gęstego kremu fioletowego koloru. Nakłada się ją na wysuszone ręcznikiem włosy na około 5 minut. Trzeba przyznać, że zadowalająco neutralizuje ciepłe i żółte tony, choć oczekiwałam bardziej "mroźnego" efektu. Przepięknie pachnie porzeczkami. Wygładza włosy i ułatwia rozczesywanie.