Odżywki do włosów

Love Beauty and Planet Blooming Colour, Muru Muru Butter & Rose Conditioner Odżywka do włosów farbowanych z masłem Muru Muru i olejkiem różanym

Nasi użytkownicy zostawili 140 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 sierpnia 2024 o 16:31
    Polecam jako farbowana blondynka
    Love Beauty and Planet Blooming Colour Conditioner to prawdziwa perełka, zwłaszcza jeśli masz farbowane włosy. Odżywka z masłem Muru Muru i olejkiem różanym działa cuda! Zacznijmy od zapachu – jest obłędny! Róża pachnie cudownie, a ten aromat utrzymuje się na włosach przez długi czas, co jest ogromnym plusem. Każde mycie włosów staje się prawdziwym spa, a kto by tego nie chciał? Konsystencja odżywki jest idealna – kremowa, ale nie za ciężka, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i nie obciąża włosów. Po nałożeniu, włosy stają się niesamowicie miękkie i gładkie. Masło Muru Muru świetnie je nawilża i odżywia, a olejek różany dodaje im zdrowego blasku. Efekt po użyciu? Farbowane włosy wyglądają na bardziej żywe i pełne blasku. Kolor jest jakby bardziej intensywny i dłużej się utrzymuje. Nie ma mowy o matowych i suchych pasmach – ta odżywka naprawdę działa na korzyść koloru i ogólnej kondycji włosów. Jeśli chodzi o rozczesywanie, to jest bajka – żadnych kołtunów, nawet przy długich włosach. Odżywka robi robotę i włosy są łatwe do układania, co oszczędza mnóstwo czasu rano. Jedyny minus? Może być ciut za lekka dla bardzo zniszczonych włosów, które potrzebują super intensywnej regeneracji, ale dla farbowanych włosów, które po prostu potrzebują utrzymania kol
    95Nessa
    20 kwietnia 2022 o 12:50
    Świetna odżywka
    Miałam okazję testować prawie całą tę serię i musze przyznać ze jest świetna. Kosmetyki mają intensywny, miękki, otulający, kwiatowy zapach. Ja nie wyczuwam jedynie róży, ale wiele różnych kwiatów. Odzywka zamknięta jest w butelkach z porządnego, grubego plastiku. odzywkę używam razem z szamponem z tej samej serii. Trzymam ja na mokrych włosach ok. minuty i to wystarcza. Włosy są miękkie, lśniące, dobrze się układają i rozczesują, a zapach utrzymuje się długo po umyciu. Czy odżywka chroni kolor? Tego na razie nie wiem, bo za krótko ją używam, ale na pewno pielęgnuje i dba o dobrą kondycję włosów. Odżywka jest bardzo wydajna, mamy tu aż 400 ml produktu. Jestem bardzo zadowolona, jest to fajna, a co najważniejsze naturalna seria kosmetyków bez szkodliwych substancji i barwników
    Haftung
    2 października 2020 o 12:31
    Zaskoczyła mnie
    Jestem zdziwiona, zszokowana, że taki niepozorny, drogeryjny kosmetyk potrafi tak zadbać o moje włosy rozjaśniane! Wygładza pasma, ładnie pachnie, delikatnie nabłyszcza. Sama dobroć w różowej butelce.
    Zalety:
    • Wygładza włosy
    • Świetnie pachnie
    • Dostępny w każdym Rossmannie
    • Włosy rozjaśnione wyglądają zdecydowanie lepiej i mniej się puszą
    Wady:
    • Dostępne tylko w Rossmannie
    • Opakowanie jest mega niepraktyczne
    • Cena bez promocji
    yelline
    23 lipca 2019 o 19:46
    DObra
    Mam włosy wysokoporowate, farbowane, po rozjaśnianiu. Odżywka mardzo ładnie nabłyszcza moje włosy, nie obciąża ich na 2 dzień. Włosy są sypkie i przyjemne w dotyku. Największym minusem jest opakowanie, przez które bardzo ciężko wydobyć produkt. Konsystencja kremowa, nie jest za rzadka jak większość odżywek do codziennego użytku, nie spływa mi z włosów. Zapach nie utrzymuje się na włosach co dla mnie jest plusem.
    Zalety:
    • efekt
    Wady:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 16 lipca 2019 o 18:23
    Rewelacja!
    Widziałam reklamę tego cuda na przystanku i stwierdziłam, że obczaję to w sklepie. Może dwa dni później kupiłam... cały zestaw od razu - szampon, odżywkę i maskę. Od lutego tuptam sobie po świecie z zafarbowanymi na niebiesko włosami. Jakąś pielęgnację trzeba mieć, prawda? Zwłaszcza przy rozjaśnianych i farbowanych włosach. Kto by chciał skończyć łysy...? Uwielbiam zapach róż, a to już pierwszy zarobiony przez ten produkt plus. Ma bardzo ładne opakowanie, ale gdy ilość odżywki jest coraz mniejsza, ciężko ją wycisnąć. Po użyciu "zestawowego" szamponu i maski, mam na głowie istną rewelację. Włosy wyglądają ślicznie, a w dotyku są jakbym ledwo co wyszła z salonu fryzjerskiego.
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • wygładza włosy
    • nie obciąża cienkich włosów
    • zapach utrzymuje się bardzo długo
    Wady:
    • ciężko wycisnąć resztkę produktu z opakowania