L'Oreal Paris Remix, Modelująca pasta do włosów

• 30 grudnia 2013 o 18:11
    idealny kosmetyk do krótkich włosów
    Jakieś 3-4 lata temu, kiedy ścięłam włosy, najbardziej denerwowało mnie to, że nie mogę ich fajnie ułożyć. Znajomi polecali mi żele, woski, pianki...i zawsze coś było nie tak, zawsze coś mi nie pasowało. Najczęśniej problemem było to, że kosmetyki te tak obciążały mi włosy, że wyglądałam jakby (przepraszam za wyrażenie) pies zwymiotował mi na głowę :P Potem postanowiłam, że zapuszczę włosy...a jak już uzyskałam długość za ramiona, to postanowiłam znów je obciąć- ach te kobiety! ;-) Przypadkiem trafiłam na ten produkt, choć przyznam, że na początku podeszłam do niego z wielkim sceptycyzmem- nie wierzyłam, że cokolwiek będzie w stanie utrwalić mi fryzurę bez sklejania kosmyków. Jakże miłe było moje rozczarowanie :D :D :D Używałam jej z pianką, bez pianki, z lakierem, bez lakieru- za każdym razem efekt jest bardzo dobry. Fryzura ma kształt taki, jakiego my chcemy i nawet jeżeli trafi nam spacer na wietrze lub w deszczu (to też już mam za sobą) łatwo jest doprowadzić się potem do porządku, wystarczy przeczesać włosy palcami :-) Najcześciej używam tej pasty, gdy czeszę włosy do góry lub do tyłu, chociaż podoba mi się też wykończenie jakie nadaje gładkim fryzurkom. Co również ważne- ciężko z nią przesadzić, nawet jeśli nałożymy jej ciut za dużo nie ma problemów z wyczesaniem jej z włosów. W przypadku innych kosmetyków pozostaje tylko powtórne mycie głowy lub paradowanie w czapce ;-) Produkt jest meeeeeeeeega wydajny, co może być plusem, gdy pod jednym dachem mieszka kilka osób, które stylizują włosy co rano. W moim domu włosami bawię się tylko ja i mam wrażenie, że pasta nigdy się nie skończy. Na pewno nie zużyję jej przed końcem daty ważności. Dlatego odjęłam pół gwiazdki w ocenie. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 grudnia 2013 o 21:20
    chyba do krótkich włosów..
    nawet nie napiszę od kiedy mam tę pastę... ona się nigdy nie skończy...!!! mam włosy półdługie, a kiedyś- długie. kręcone. + podkreśla loki i lepiej się trzymają + ma bardzo ładny kolor + mega wydajna, wystarczy odrobina - strasznie się klei i część i tak zostaje na rękach które trzeba umyć - nie wiem w jaki sposób można potem zmieniać fryz w ciągu dnia... to chyba dotyczy krótkich włosów - efekt out of bed przy dłuższych włosach niekoniecznie wygląda ładnie :P ale może też to być na + - u mnie nie pomagał w prostowaniu ani nawet w utwaleniu wyprostowanych włosów jak widać choć są plusy,minusów jest więcej. kupiłam ją baaaardzo dawno temu ale wydaje mi się że nie była super tania (ale z drugiej strony starcza na długo) Używam tego produktu od: od ho ho ho czasu- wciąż dobra Ilość zużytych opakowań: pierwsze dobiega końca
  • 21 lipca 2013 o 22:30
    bardzo dobra ale po uzyciu trzeba myc włosy na następny dzień
    mam włosy cienkie i delikatne, ścięte w do ramion i wycieniowane tak by mozna było wymodelowac z nich artystyczny nieład typu out of bed pasta w tym wypadku sprawdza sie rewelacyjnie podkreśla pojedyńcze pasma, nie obciąża włosów przez cały dzień i fryzura nie klapie, można faktycznie rozczesać wielokrotnie włosy szczotką i modelowac fryzure od poczatku- wlosy sa bardziej plastyczne minus to to ze na drugi dzień włosy sa lekko tłustawe albo na takie wyglądają więc konieczne jest mycie przy krótkich włosach nie jest to akurat problemem, ale przy dłuższych moze być u mnie się sprawdził, na plus tez ładny zapach i niesamowita wydajność Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    ajdija
    5 czerwca 2013 o 16:59
    rok to za mało! :)
    plusy: -nieziemska wydajność! nie da jej się skończyć w 12 miesięcy jak zaleca producent na opakowaniu -ładny zapach -cena -faktycznie nie twardnieje -poręczne opakowanie -wystarczy niewielka ilość aby wymodelować włosy minusy: -pozostałości strasznie lepią się do rąk -pasta obciąża włosy -nie sprawdza się do długich i cienkich włosów Mimo tylu zalet nie kupię jej więcej ponieważ mam bardzo mało i bardzo cienkie włosy, więc nie chcę ich dodatkowo zmniejszać optycznie ;) Używam tego produktu od: ponad 3 lata Ilość zużytych opakowań: 150ml
    Cllodie
    21 kwietnia 2013 o 21:13
    Cudo!!!
    + potrafi wyczarować na włosach efekt out of bed +po jej nałożeniu można zmieniać fryzurę ciągu dnia + mega wydajna + ekstra do krótkich włosów + mocna, trwała + nie ma w składzie alkoholu więc nie wysusza włosów + w składzie gliceryna chroniąca włosy + nie przetłuszcza włosów - mogłaby być tańsza Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe