Eyelinery

Pierre Rene Precision Ink Eyeliner Eyeliner w kałamarzu

Pierre Rene Precision Ink Eyeliner kreskówka do oczu w formie kałamarza

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2025 o 17:26
    Super wydajny
    Bardzo polubilam ten produkt mimo, że czasem się troszkę rozmył i rozpłynął na dolną powiekę. Kolor kupiłam brazowy, mocno czekoladowy ale jednak delikatniej się prezentował niż klasyczna czern. Aplikator jest gąbkowy, ale cały czas mogłam go używać, nic się nie zadziało z jego koncoweczka. Super eyeliner do którego na pewno będę miała sentyment i do którego będę z przyjemnością wracać. Opakowanie na plus, w środku jest kuleczka, która przy wstrzasaniu ladnie rozbija resztki kosmetyku. POLECAM. Niesamowicie wydajny!!! Do całkowitego zużycia, extra.
  • 2 maja 2024 o 12:34
    Dobra jakość w niskiej cenie
    Kupiłam w jakieś promocji za parę złotych, Kolor brązowy okazał sie ciemny i dość chodny - co dla mnie jest plusem . Po kilku próbach, malowanie kreski pędzelkiem nie sprawia mi problemu, choć wole pisaki. Mocna pigmentacja i trwałość to niewątpliwe zalety tego eyelinera. Stosunek jakości do ceny moim zdanie genialny. Wart wypróbowania.
    Zalety:
    • trwałość
    • jakość
  • 21 listopada 2022 o 14:39
    Ładna czerń oraz niska cena - to tyle z plusów
    Ogólnie jestem szczęśliwą posiadaczką pernamentnych kresek na powiece dolnej i górnej od 12 lat… ale eylinera także używam. Lubię mieć czasem przedłużoną oraz wzmocnioną górną kreskę. Niestety mam tendencje do częstego pocierania oka, a także do łzawienia bez powodu więc możecie się domyśleć już po co mi robione kreski. Osobiście je uwielbiam a wręcz kocham, jednak malowanie kresek tym eyelinerem nie są już takie jakie bym chciała i nie chodzi tutaj o zdolności manualne bo takie akurat posiadam, rysuję, maluję i zajmuję się rękodziełem artystycznym więc umiem narysować prostą kreskę nie tylko na kartce papieru. Oczywiście sam efekt końcowy nie jest zły, no ale produkt mógłby być lepszy. Używam tylko i wyłącznie czarnego koloru. Ten jest bardzo mocno napigmentowany, wygląda doskonale. Niestety z trwałością jest problem, nie mówię tu już o wyjściu na zewnątrz i o różnych warunkach atmosferycznych typu deszcz, śnieg czy też 30 stopniowy upał, ale kreski można rozmazać pocierając palcem. A chyba tak nie powinno być? Natomiast jeśli chodzi o konsystencję to coś tu poszło nie tak. Jest ona trochę zbyt rzadka, a końcówka aplikatora zbyt miękka jak dla mnie. Powinna ona nakładać kolor płynnie jak pisak, a tego tu nie ma. Już na samym początku aplikator nabiera dużo produktu i trzeba go wytrzeć o brzeg buteleczki, bo inaczej początek kreski to porządny kleks. Pędzelek powinien być także mocno cieniutki, no w sumie niby jest ale z taką rzadką konsystencją wydaje się gruby. Kiedy już uda mi się wykonać kreskę to trzeba poczekać aż wyschnie i to dokładnie żeby nie rozmazać jej na wcześniej nałożone cienie. Dostanie ode mnie ocenę 2 za mocną ładną czerń oraz za niską cenę, resztę przydałoby się naprawić. Ten produkt nie jest dla mnie. ZALETY: niska cena ładny, nasycony kolor czerni WADY: słaba trwałość, potrafi się rozmazać, wystarczy tylko potrzeć kreskę palcem końcówka pędzelka jest zbyt miękka o gruba jak na eyeliner oraz nabiera za dużo produktu konsystencja jest zbyt rzadka (płynna)
  • 11 stycznia 2022 o 19:52
    Bardyo fajny produkt....
    Zakupiłam go w Hebe na jakiejś promocji. Eyeliner znajduje się w małym, plastikowym kałamarzu o pojemności 3 ml. Posiadam kolor czarny, który jest dobrze napigmentowany. Jego aplikator jest wygodny, pozwala wykonać precyzyjny makijaż oka. Sama końcówka nie jest bardzo sztywna i twarda, dobrze rysuje się nią kreski za jednym pociągnięciem. Jego konsystencja jest ani za ani zbyt gęsta ani zbyt rzadka. Eyeliner posiada dobrą trwałość ,jest wodoodporny, nie ściera się przez cały dzień, nie kruszy, nie rozwarstwia, nie rozmazuje.
    Zalety:
    • trzyma się na powiece
    • nie kruszy się, nie pęka
    • łatwo się nakłada
    • wydajny
    domkep
    8 listopada 2020 o 11:00
    Przeciętny
    Eyeliner ma bardzo intensywny kolor. Wygodnie się go nakłada, przy nakładaniu nie rozmazuje się, dość szybko wysycha. Niestety produkt nie nadaje się do wrażliwych skór ponieważ wywołuje łzawienie, co z kolei powoduje rozmazywanie tuszu. Tusz ma krótką trwałość.