Eyelinery

Kanebo Sensai Liquid Eyeliner eyeliner w pisaku 0.5ml

martinx
    29 lutego 2024 o 22:29
    Najlepszy w swojej kategorii
    Ten pisak to mój zdecydowany faworyt wśród eyelinerów! Przerabiałam wiele produktów, chwytałam za tańsze marki, ale zawsze wracam do Sensai, bo ten pędzelek jest nie do podrobienia. Jest bardzo precyzyjny, bardzo intuicyjny, łatwo się nim pracuje, pomysł z nabojami fajny i ekologiczny. Cena nawet za sam nabój z tuszem jest wysoka, ale warto. Trzeba traktować go dość delikatnie, bo kto pisał piórem ten wie, że atrament nawet z naboju potrafi się rozlewać. Także przy upadku można stracić nieco drogocennego tuszu.
  • 25 lutego 2023 o 22:01
    Bardzo trwały i wyraźny efekt
    Jeśli chodzi i eyelinery jestem dość wymagająca. Mam tłuste powieki przez co większość produktów po kilku godzinach praktycznie znika a zamiast pięknych kresek zostaje smuga w załamaniu powieki. Tutaj tego nie doświadczyłam ani razu, przy codziennym stosowaniu. Ba, miałam go nawet na oczach na porodówce i po wielu ciężkich godzinach dalej wyglądał tak samo jak tuż po nałożeniu. Myślę ze tym testem najbardziej mnie przekonał;) Końcówka pisaka jest cienka, więc można narysować zarówno bardzo precyzyjną delikatną kreskę jak i grubą, ale równie precyzyjną, na wieczorne wyjście czy imprezę. Kolor mocno napigmentowany, głęboka piękna czerń. Naprawdę wyrazny efekt. Jedyny minus to wykonanie pisaka. Po kilku miesiącach włoski zaczynają się rozwarstwiać, wiec żeby móc dalej precyzyjnie malować muszę obcinać te odstające. Ale jestem w stanie to przeżyć za te wszystkie zalety:)
    Zalety:
    • Trwałość (przetrwał poród wiec chyba nie ma sobie równych:) )
    • Napigmentowanie
    • Łatwość używania
    • wymienne wkłady
    Wady:
    • włoski w piasku po jakimś czasie się rozchodzą.
    Wiola_G
    24 stycznia 2020 o 11:05
    Świetny
    Bardzo dobry produkt. Elegancki w wyglądzie i prosty w obsłudze. Można wymieniać wkłady po wykorzystaniu co sprawia, że jest eco. Nakłada się bardzo wygodnie, bez względu czy oczekujesz efektu delikatnego czy mocniejszego, nie zawodzi. Utrzymuje się cały dzień do czasu zmycia makijażu. Nie maże się , nie pozostawia efektu popękania lecz piękny odcień ciągłej głębokiej czerni. Mega wydajny. Mimo nieregularnego używania nie wysycha.
    • kolor
    • aplikacja
    Wady:
    • troszkę cena przeraża
  • 11 maja 2019 o 15:22
    Ukochany :)
    Codzienny makijaż jest dla mnie bardzo ważny. Niespecjalnie lubuję się w nakładaniu cieni, natomiast solidna kreska na powiece to moje MUST HAVE. Nie mam w ciągu dnia czasu na wielkie poprawki, dlatego eyeliner musi utrzymać się na swoim miejscu przez długi czas. Do eyelinera Sensai namówiła mnie Pani w perfumerii Douglas, zachwalała,że produkt jest trwały, ma piękną czerń , że ma wymienne wkłady( czytaj inwestujesz tylko raz w "pisak"). Przyznaję,że byłam mocno sceptycznie nastawiona, bo cena mała nie jest, jednak trzeba odważnie powiedzieć,że bardzo pozytywnie się zaskoczyłam tym produktem. W tej chwili mam już 3 wkład czarny plus zakupiłam również eyeliner brązowy, a ni raz nie musiałam wymieniać końcówki-pędzelek świetnie rysuje kreskę na powiece, intensywnośc koloru można stopniować ( lekkie kliknięcie pozwala na nabicie pędzelka pigmentem), trwałość bez zarzutu. Dla mnie ideał :)
    Zalety:
    • mocna czerń, śliczny brąz
    • niezawodność
    • trwały pędzelek
    • eleganckie opakowanie
    • możliwość dokupienia tuszu :)
    kla_123
    31 sierpnia 2017 o 11:30
    HIT
    Mój absolutny hit! Najlepszy eyeliner na rynku! Po prostu uwielbiam, nie mogę przestać go używać, odstawilam wszystkie swoje eyelinery! Po pierwsze pędzelek ma włoski a nie gąbkę, włoski nie odstaja w ogóle. Kolor czarny bardzo dobrze napigmentowany!! Kocham malować nim kreskę, dzieki niemu w ciagu 5 minut jestem w stanie namalować kreskę. Jest bardzo wydajny, co ciekawe ma w sobie wymienny wklad, nie musimy po skonczeniu tuszu kupowac nowego eylinera tylko sam wklad za okolo 70 zl. Wadą jest niestety cena, ale ja nie zaluje ze zainwestowalam bo naprawde w niektore rzeczy warto! Kreska utrzymuje się caly dzien, nie jest do konca wodoodporny, ale nie rozmazuje się i nie rozlewa na powiece. Gorąco polecam!