Kredki do oczu

Sephora Crayon Contour Yeux 12h [Contour Eye Pencil 12HR Wear Waterproof] Wodoodporna kredka do oczu

ALM007
    26 maja 2024 o 21:31
    Sephora Crayon Contour Yeux 12h: wszechstronność i trwałość w jednym
    Sephora Crayon Contour Yeux 12h to dla mnie kredka uniwersalna- używam jej zarówno do podkreślenia oczu, jak i do brwi. Dzięki swojej miękkości i łatwości w aplikacji, jest naprawdę dobrym wyborem na co dzień. Kredka ma przyjemną, kremową konsystencję, co sprawia, że gładko się aplikuje i nie ciągnie skóry. Można nią łatwo stworzyć precyzyjne linie, a także delikatnie ją rozetrzeć, uzyskując bardziej subtelny efekt. Trwałość kredki jest również godna pochwały – wytrzymuje na powiekach przez cały dzień, bez konieczności poprawek. Kolor kredki jest intensywny i dobrze napigmentowany, ja mam czarną. Jedyny minus jaki widzę to to, że ze względu na jej miękką konsystencję, kredka może się szybciej zużywać, co oznacza częstsze zakupy. Ale dla mnie ważniejsze jest, że jest miękka, więc łatwiej się nią pracuje. Naprawdę ją lubię :)
    Zalety:
    • Wszechstronność – idealna jako eyeliner i do brwi
    • Miękka, kremowa konsystencja
    • Łatwa aplikacja i rozcieranie
    • Długotrwała formuła – wytrzymuje cały dzień
    • Intensywna pigmentacja
    Wady:
    • Szybsze zużycie ze względu na miękką konsystencję
  • 1 grudnia 2020 o 13:30
    Jestem na "Tak"!
    Mam z marki Sephora kredkę numer 29 My boyfriend's jeans . Używam jej okazjonalnie, bo obecnie robię kreski przy pomocy cieni. Ale wcześniej stosowałam ją regularnie przez dłuższy czas, a ostatnio na chwilkę do niej wróciłam. Kredka jest dobrze napigmentowana, miękka, ma kremową konsystencję, co w niej bardzo lubię. Obłędny kolor zgaszonego kobaltu, to jej dodatkowy atut. Moja jest matowa, bez brokatu. Podkreśla oko na bardzo długo. Nie rozmazuje się i nie znika nagle, w najmniej oczekiwanym momencie. Jest rzeczywiście wodoodporna. Zmywa się przy użyciu specjalnego płynu do tego rodzaju makijażu. Przetrwałaby nawet dłużej niż 12 godzin, które obiecuje producent. Nie powoduje podrażnień, nie działa niekorzystnie na oczy, nie uczula. Jest wydajna, nie trzeba zbyt szybko jej temperować. Czego można oczekiwać więcej od kredki? Niczego!
    Zalety:
    • trwała
    • wodoodporna
    • piękny kolor
    • jest miękka
    • ma kremową konsystencję
    • podkreśla oko na długi czas
    • Może przetrwać dłużej niż 12 godzin bez poprawek:)
    • nie rozmazuje się
    • nie uczula
    • nie podrażnia oczu
    Wady:
    • Wszystko mi się w niej podoba, a to znaczy, że nie zauważyłam żadnych wad:)
  • 3 kwietnia 2020 o 15:24
    Mocne TAK!!!
    Kredka, którą tak na prawdę posiadam przez przypadek jednakże jestem bardzo z niej zadowolona. Moja kredka jest w kolorze 26 i jest to taki niby granatowy niby grafitowy ale bardzo ciemny. Jest fantastyczna. Miękka dzięki czemu idealnie się rozprowadza, nie transferuje się. Można używać jej jako bazę pod cień, dzięki czemu fajnie podbija kolor cienia. Można ją dostać na promocji w naprawdę atrakcyjnej cenie.
    Zalety:
    • design opakowania,
    • jakość
    • gama kolorystyczna
  • 5 września 2019 o 19:32
    Serdecznie polecam
    Uwielbiam kredki tej marki. Są megaa wydajne i trwałe. Wytrzymują naprawdę cały dzień bez żadnego rozmazywania i tym podobnych. Jest rzeczywiście wodoodporna. Fajnie się nimi maluje gdyż są odpowiednio miękkie. Jakość ich wykonania jest naprawdę cudowna. Ja osobiście uwielbiam kolor morski <3 jest cudowny i osobiście jestem zakochana w tym kolorze i zawsze musi być on w mojej kosmetyczce. Cena jest moim zdaniem adekwatna do jakości, chociaż w promocji można ją dorwać za naprawdę niezłą cenę.
    Zalety:
    • jakość
    • wytrzymałość
    peszy
    1 grudnia 2017 o 12:48
    bardzo dobra jakość
    Kredka bardzo dobrej jakości. Oceniam produkt w kolorze perłowym. Kredka jest faktycznie trwała i wodoodporna. Odpowiednio miękka, ładnie i szybko się rozciera. Gama kolorów jest duża, jak to w Sephorze. Polecam polować na wyprzedaże, często te kredki są wtedy w cenie 9,90 zł. Ja właśnie za tyle kupiłam swoją i jestem bardzo zadowolona. Kredka jest do temperowania, nie łamie się i dość łatwo ją zastrugać, no ale wiadomo w takim wypadku sporo produktu wyrzucamy do kosza.
    • piękne kolory
    • łatwo się rozciera