Kredki do oczu

Inglot Makijaż oczu Konturówka Do Powiek Kohl 1.2 g
Inglot Kohl
Inglot
INGLOT Konturówka do powiek KOHL 03

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 sierpnia 2024 o 12:12
    Najtrwalsza kredka do oczu
    Swego czasu testowałam wiele kredek do oczu, albo były za suche, albo się nie trzymały. Tę kredkę posiadam w kolorze czarnym i brązowym, jest bardzo miękka, na lini wodnej pozostaje cały dzień, nadaje się również do robienia roztartych kresek. Po aplikacji należy ją szybko rozetrzeć, kiedy zaschnie jest nie do ruszenia. Stały element w mojej kosmetyczce, którego używam na co dzień na zmianę z eyelinerami. Mi osobiście było ją ciężko skończyć, potem kupiłam drugą czarną i następnie brązową.
  • 13 marca 2024 o 11:57
    Moja faworytka :)
    Dostałam tą kredkę w prezencie kilka miesięcy temu, i dalej jestem tak samo z niej zadowolona, nawet, gdy już mi się kończy. Kredka jest dość droga, co jest dla mnie dużym minusem, ale nadrabia kolorem i trwałością. Jest mięciutka, przyjemnie używa jej się do oczu. Ma mocną barwę i dobrą trwałość - nie idealną, ale dla mnie wystarczająca. Kredka jest bardzo wydajna, używam jej na zmianę z innymi i z tej jestem chyba najbardziej zadowolona, chociaż wiem, że za mniejszą cenę są dostępne na rynku :)
    Zalety:
    • Kolor
    • Trwałość okej
    • Nakładanie produktu jest przyjemne
    Wady:
  • 22 kwietnia 2022 o 14:41
    Mam mieszane uczucia
    Kredka ma bardzo miękką końcówkę, dzięki której nie da zrobić sobie nią krzywdy. Mam kolor czarny, który jest mocno intensywny ale… No właśnie, wszystko super gdyby nie to, że kredka bardzo szybko zmywa się z linii wodnej oka, trzeba robić poprawki w ciągu dnia. Ladnie przyciemnia oko, pomimo że jest miękka to łatwo się ją temperuje, wydajna też jakoś bardzo nie jest, a cena nie aż taka mała. Nie uczula, nie podrażnia. Za tą cenę na rynku są lepsze kredki.
    Zalety:
    • miękka końcówka
    • Nie uczula
    • Nie podrażnia
    • Łatwo się temperuje
    • Intensywny kolor
    Wady:
    • Bardzo szybko zmywa się z linii wodnej oka
    Ann976
    2 lutego 2022 o 10:38
    Całkiem całkiem...
    Mam kredkę w wersji cielistej. Jest miękka, komfortowo się nią maluje linię wodną. Niestety, dosyć szybko się z linii wodnej ściera. Ma ładny odcień, dobry pigment, rozmiar kredki pozwala ją temperować w większości temperówek.
  • 6 lutego 2021 o 22:56
    Dobra
    Kredka jest naprawde dobra. Ma eleganckie, trwałe opakowanie, napisy się nie ścierają, zakrętka nie pęka. Produkt jest miękki rysik, dzięki temu aplikacja koloru przy jego użyciu jest łatwa i szybka natomiat trzeba uważać bo może nałożyć sie za dużo. Wtedy zostaje między rzesami i wygląda Kolor, nie jest nachalny, jest naturalny i pasuje do mojej karnacji. Kredka nie podrażnia oczu. Nie jest najtrwalsza na świecie ale niewiele produktów jakoś wybitnie trzyma się na linii wodnej. Do tego mam bardzo wrażliwe i łatwo lzawiace oczy więc wiele sie po trwałości nie spodziewam. Jak dla mnie produkt jest dobry i chętnie wrócę. Straszyła mi na ponad 2 lata bardzo regularnego używania. Można ją zateperować do samego końca, pruduk siega do samej platikowej końcówki. Do tego kredka nie łamie się i naprawdę latwo ją zateperować.