Eyelinery

MAC Fluidline Eyeliner w kremie

Nasi użytkownicy zostawili 80 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Finka2L
    8 listopada 2022 o 11:09
    Debeściak
    Robię kreski od lat. Najppierw linerami w kałamarzach, których szczerze nienawidzę, a potem w pisakach, które już są lepsze, choć to też zależy. Następnie przerzuciłam się na te w słoiczkach, choć zaczynałam od legendarnego Maybelline, który mnie zniechęcił. Pod wpływem opinii zaryzykowałam i sięgnęłam po Fluidline i nie żałuję, bo raz, że kreski maluje mi się idealnie to sam produkt jest na 5. Mam odcień czarny. Konsystencja jest dość gęsta, ale nie na tyle gęsta, żeby sprawiało mi to problem. Z dobrym pędzelkiem ( ja lubie te dlugie z Suva) maluje mi się idealnie zarówno te zwykłe kreski jak i graficzne. Czerń jest mocna, widoczna i nie blaknie z czasem, a sama trwałość produktu również zasługuje na wysoką notę, bo ani razu nie zdażyło mi się, by makijaż się rozpuścił, osypał czy spłynął, a testowałam ten liner zarówno na wakacjach w ciepłych krajach jak i przy minus 15stopniach. Zmywanie to też pestka i wcale nie trzeba do tego produktu dwufazowego. Cóż więcej mogę dodać?Dla mnie to jeden z najlepszych eyelinerów w słoiczkach i będe go polecać każdemu.
    • łatwość użycia
    • brak rozmazywania, osypów, pękania
    • nie podrażnia powiek
    • mocna czerń
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • nie ma
  • 8 stycznia 2021 o 16:30
    Najlepszy!!
    Małe opakowanie ale niesamowicie wydajne. Nie zasycha w opakowaniu i pozostaje kremowy mimo upływającego czasu. Nie rozmazuje się, jest bardzo czarny i trwały. Robienie nim kresek to czysta przyjemność!
    • Intensywny Kolor
    • Pozostaje kremowy w opakowaniu
    • Bardzo wydajny
  • 17 sierpnia 2020 o 23:06
    Najtrwalszy i najczerniejszy
    Najlepszy eyeliner do nakładania pędzlem. Dla niepewnych polecam na początek skośny pędzelek ;) Warty swojej ceny ! Wcześniej kupiłam eyeliner od Catrice, bo czytałam opinie że bardzo podobny a o niebo tańszy, ale zasechł po 2 miesiącach użytkowania. Tymczasem produkt z MAC trzyma się 2 lata
    Zalety:
    • trwały (inne linery mi się odbijają po kilku godzinach)
    • Bardzo napigmentowany
    • nie zasycha w opakowaniu
    • wydajny
    • rozprowadza się niemal jak krem
    • świetny słoiczek
    • szybko zasycha
    Wady:
    • BRAK
  • 29 czerwca 2020 o 15:53
    Nie wiem skąd tyle dobrych opinii
    Od eylienra oczekuje trwałości szczególnie jeśli kosztuje 100zl Kosmtystencja ok Opakowanie zgrabne jak na Mac przystało Trwałość beznadziejna z linii wodnej schodzi Na powiece górnej odbija się
  • 9 lutego 2019 o 9:28
    Ok
    W tym eyelinerze najbardziej podoba mi się intensywny, głęboki odcień czerni; wystarczy jedno pociągnięcie pędzelkiem. Z łatwoscia rysuję zarówno cienką, jak i grubszą kreskę. Zdecydowanie jest wart swojej ceny z uwagi na wydajność ( używam od kilku miesięcy, a ubytek jest niewielki).