Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 6 października 2023 o 14:53
    Świetny do poprawek
    Pędzel do nakładania korektora kupiłam z polecenia, ale używam go do wyrównania pomadki przy ustach. Świetnie się w tym sprawdza. Jego syntetyczne włosie nie wchłania korektora, tylko pięknie zakrywa nim niedoskonałości wokół ust. Jest bardzo precyzyjny, praca z nim to czysta przyjemność. Trzonek wykonany z naturalnego drewna, pokryty czarną warstwą, a miękkie i gęste włosie połączone jest srebrną skuwką. Używam go już dość długo i pomimo częstego mycia nic się z nim nie dzieje, nadal spełnia swoje zadania. Cena jest świetna, bo za ten pędzel zapłacimy tylko ok. 15zł.
    • Wykonanie
  • 1 czerwca 2022 o 17:59
    używam tego pędzla nie do korektora a do malowania kresek
    Pędzelek Hulu P34 kupiłam po wielu pozytywnych opiniach, które zbierał w sieci z uwagi na swoją precyzję. Pędzel ma dość długi trzonek (12,5 cm) a zakończony jest srebrną skuwką. Włosie jest precyzyjnie przycięte, nie ma żadnych włosków, które odstawałyby swoją długością. Pędzel nie rozciapierza się. Myłam go dziesiątki razy, a wciąż zachowuje swój pierwotny kształt. W dotyku nie jest bardzo sztywny, ale na powiece można nim tworzyć precyzyjne rysunki. Lubię rysować sobie od czasu do czasu na powiece rozsmużoną kreskę cieniem. Używam pędzla P34 do zarysowania ostrej, wyraźnej linii tejże kreski i tworzenia zarysu. Nie jestem dobra w rysowaniu kresek a ten pędzel umożliwia mi narysowanie ich bez wielkiego wysiłku! Z żadnym pędzlem przeznaczonym stricte do kresek nie pracowało mi się tak dobrze. Jest idealny. Sprawdzi się również do odcinania cut crease a nawet wyrysowywania ostrych brwi. Pędzelek kosztuje około 14 zł i jest dostępny w wielu sklepach internetowych.
    Zalety:
    • Precyzja
    • Jakość włosia
    • Włosie się nie odbarwia
    • Długość trzonka jest wygodna
    • Niska cena
    • Łatwa dostępność
    Wady:
  • 30 sierpnia 2021 o 18:06
    Do cat crease idealny
    Co prawda do nakładania korektora pod okiem go nie używałam, bo wydaje mi się zbyt mały na tą okolicę. Natomiast używam go do nałożenia korektora na górną powiekę, gdy chce zrobić słynne cat crease. Tu się sprawdza idealnie. Dobrze zaznacza wybrany obszar, który chcemy. Jest to bardzo precyzyjny pędzel, dzięki któremu wychodzi nam idealna równa linia.
  • 29 listopada 2020 o 17:41
    Super
    Pędzelek bardzo fajnie rozprowadza korektor. Ja używam go do rozprowadzania korektora w celu wyczyszczenia łuków brwiowych, poprawy przy ustach jeśli gdzieś wyjadę pomadką, do robienia cut crease i czasami jak mam dłuższe paznokcie to też do nakładania np bazy pod brokaty na powiekę i do wszystkich tych czynności sprawdza się rewelacyjnie! :D Gorąco wszystkim polecam :D
    Zalety:
    • Jakość wykonania
    • Rewelacyjny do wszystkiego
    Wady:
  • 31 sierpnia 2020 o 15:39
    Największe cudo świata
    Pędzel Hulu p34, to pędzel stworzony dla osób nawet najbardziej wymagających. Ma płaski, języczkowy kształt i bardzo wygodną rękojeść. Stworzony jest z włosia syntetycznego, idealnie zbitego i twardego, by móc wykonać nim najpiękniejsze Cut Crease w makijażu oczu. Nadaje się do nakładania kremowych produktów, jest bardzo precyzyjny. Podkreślam nim łuk brwiowy, nakładam korektor na całą powiekę, ale także robię bardzo precyzyjne odcięcia koloru. Na zdjęciu widać, jaki efekt można stworzyć przy jego pomocy. Używam go od roku, myję po każdym użyciu i nie wypadł mu nawet jeden włosek. Nie odkształcił się. Jego cena jest na prawdę rewelacyjna i są to śmieszne pieniądze, jak na oferowaną przez firmę Hulu jakość. 11,99 zł - najlepiej wykorzystane pieniądze w mojwj makijażowej przygodzie. Polecam go z czystym sumieniem.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Idealny kształt
    • Nie odkształca się po myciu
    • Wielofunkcyjny
    • Trwały
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy