Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 29 lipca 2012 o 13:00
    Spełnia swoje zadanie
    Pędzel do korektora jak pędzel. Padło na ten, bo akurat wtedy zaczynałam swoją przygodę z Everyday Minerals. Włosie nie zmieniło swojego kształtu mimo upływu czasu, nic nie wypadło. Pędzel właściwie w stanie takim jak go kupiłam, no może ma starte logo firmy, ale nie przeszkadza mi to w jego użytkowaniu. Łatwo gu umyć, szybko schnie. Chociaż chyba teraz bym się zastanowiła nad zakupem, bo wszystko do EM podrożało :/ Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: słownie: jeden pędzel
  • 7 lipca 2010 o 14:10
    b.dobry
    Pędzelek zamówiłam przy kupowaniu korektora mineralnego.Ogólnie nie żaluje zakupu,jednak wszystko było by okej,gdyby nie fakt,że pędzelek jest szorstki i drapie(!),ponadto prawie caly napis już zszedl. Mimo tego polecam. Używam tego produktu od:6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:niecale 1
  • 6 lipca 2010 o 23:24
    niezniszczalny, ale...
    Niewygodny. Nie zachwyca mnie ani kształt włosia ani sprężystość - obie cechy nie do końca pasują mi do pędzelka, którym mam nakładać korektor. Pod oczy brakuje mu "gęstości" i bardziej owalnego kształtu, na niedoskonałości jest z kolei za duży. Sprawdza się do zewnętrznych kącików oraz - do nakładania cieni na mokro ;] Mimo wszystko podziwiam trwałość i świetne wykonanie. Można go prać do upadłego. Używam tego produktu od: roku? Ilość zużytych opakowań: jedno, toż to pędzelek nieśmiertelny
  • 11 maja 2010 o 14:38
    Bardzo dobry
    Używam tego pędzelka już prawie pół roku, myję co tydzień i jest jak nowy. Nie gubi włosia. Bardzo wygodny w użyciu, długa poręczna rączka ,dobrze wyprofilowany,dociera do wszytskich zakamarków twarzy, łatwo nabrać nim korektor sypki EM. Świetnie nadaje się też do aplikacji podkładu w kompakcie Givenchy.Włosie miękkie, długie elastyczne, nie drapie delikatnej skóry pod oczami. Polecam. na Allegro taniutki. Używam tego produktu od:prawie 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    Lidiq
    10 maja 2010 o 23:49
    potrzebny
    Mam w swojej kolekcji ten pędzel i ... nie wiem jak wcześniej dawałam sobie bez niego radę :) Idealnie rozprowadza zarówno korektor w płynie, jak i mineralny. Rozważam kupno drugiego, gdyż na przebarwienia używam Minta, który jest zielony, a pod oczy żółtego Sunlighta i kolorki się mieszają (nie jest to zresztą żaden problem, bo korektory EDM lubią się i maskują świetnie bez względu na kombinację ;) ). Powtórzę za dziewczynami: ma idealny kształt, nic się z nim nie dzieje mimo częstego prania, jest idealnie zbity i wyprofilowany itd itp. POLECAM. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1