Odżywki do paznokci

Sally Hansen Hard as Nails, Hard as Wraps Powerful Acrylic Gel Wzmacniający żel akrylowy

Sally Hansen Hard As Wraps - Wzmacniajacy zel akrylowy 13ml
Sally Hansen Odżywka do Paznokci Hard As Wraps

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2019 o 9:26
    Idealne utwardzenie, lecz nie na długo
    Postanowiłam dać paznokciom trochę wytchnienia od hybrydy. Były baaardzo mięciutkie, delikatne. Zdecydowałam się na żel akrylowy, który akurat znalazłam w super cenie. Pokochałam go od pierwszego użycia. Wygodny pędzelek, szybkie schnięcie. Piękny blask na paznokciach i naprawdę zaskakująca natychmiastowa twardość paznokci. Uznałam, że to najlepszy kosmetyk tego typu, jaki do tej pory stosowałam. Czar prysł dnia następnego, wraz z odpryskującym żelem. Sypał się, jak szalony. Resztki wymagały zmycia zmywaczem. Po czym druga szansa i kolejna aplikacja.. Tym razem utrzymał się na paznokciach dwa dni i znowu ta sama historia... Dawałam mu szansę wielokrotnie i .... naprawdę dopóki jest na paznokciach w całej okazałości to efekt jest naprawdę świetny. Później jest już tylko gorzej. Po kilku tygodniach wróciłam ponownie do tej przekornej buteleczki i ku mojemu zdziwieniu po otwarciu żel strasznie się ciągnął w postaci nitek. Nie było opcji by umieścić preparat na paznokciach . Od tego pory stał się bezużyteczny... Zachwyt trwał naprawdę bardzo krótko.
    Zalety:
    • natychmiastowe utwardzenie
    Wady:
    • krótkotrwały efekt,
    • preparat traci właściwości po czasie
  • 18 października 2018 o 11:29
    Bardzo dobry
    Bardzo lubię nosić hybrydy, niestety moje paznokcie są innego zdania, po ciągłym stosowaniu lakierów utwardzanych pod lampą UV stan moich paznokci bardzo się pogorszył, stały się lamliwe z tendencją do rozdwajania i kruszenia. Ten wzmacniający żel bardzo mi pomógł, po nałożeniu wizualnie poprawiła się jakość i wygląd moich paznokci. W momencie stały się one mocne i lśniące, wyglądające zdrowo. Innym zastosowaniem tego żelu to nakładanie go na zwykły lakier zamiast topu, gdzie również wzmacniał paznokcie i lakier. Efekt nie był długotrwały, bo po zmyciu paznokcie dalej były osłabione, ale nie ma on funkcji odżywki więc tego nie wymagam.
  • 5 października 2016 o 7:41
    Nienajgorszy
    Kupiłam go w maju po tym jak zniszczyłam sobie kiepską hybrydą pazury. Utwardzacz pomógł im odrosnąć. Nie wiem, skąd takie kiepskie opinie-to nie odżywka! Plusy: - szybko schnie - ładnie się błyszczy na paznokciach - utwardza Minusy: - cena
  • 17 lutego 2016 o 14:54
    Nieporozumienie
    22 zł wyrzucone w błoto - produkt już po kilku godzinach pęka i schodzi płatami. Nie nadaje się ani do używania solo ,ani pod lakier. Mało wydajny. Nie polecam nikomu, szkoda pieniędzy na takie coś. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: pół opakowania, reszta wylądowała w koszu.
  • 30 września 2015 o 16:56
    nie działa
    mam, zgodnie z opisem producenta "słabe, zbyt cienkie i rozdwajające się paznokcie" SH obiecuje że staną się "mocne, odporne na uszkodzenia i zdrowo wyglądające" No nic z tego... Po zastosowaniu paznokcie sa jakie były, tyle że pociagnięte bezbarwnym lakierem. Nie są twardsze ani mocniejsze. Produkt odpryskuje lub schodzi platami po 1-2 dniach. Dyskwalifikuje go to jako bazę pod lakier -a wg SH tak tez mozna go uzywać. koniecznośc zmywania produktu co 1-2 dni tez nie pomaga paznokciom. Dodatkowo mogę podpisać się pod opinią AnnLady w kwestii gęstnienia, ciagnących nitek, i struktury piasku. CO ciekawe, na opakowaniu trwałosć po otwarciu to niby 24 M - ja mam ten żel ok.10 mcy, zuzyłam pól butelki bardzo sporadycznie malując, i nie da się go dlużej męczyć. na szczescie kupiłam w promocji za 14 zł, to nie żal wywalić. Używam tego produktu od: 10 mcy Ilość zużytych opakowań: pół