Utwardzacze do paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Revitalum, After Hybrid, Odżywka utwardzająca do paznokci

Eveline Nail Therapy Revitalum After Hybrid Odżywka do Paznokci
Eveline
Odżywka after hybrid utwardzająca
Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional Revitallum After Hybrid

Nasi użytkownicy zostawili 58 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 października 2024 o 21:59
    Najlepszy ratunek dla zniszczonych paznokci - nie pożałujesz zakupu
    Po wielomiesięcznzym (ponownym) epizodzie hybrydowym, nadszedł znów czas na zdjęcie lakieru hybrydowego, a moim oczom (ponownie) ukazał się makabryczny widok. Na moich paznokciach było dosłownie wszystko- białe plamki, wielomiejscowe rozdwojenie, miejscowe pęknięcia i wgłębienia, a same paznokcie były cienkie jak bibułka. Widok dosłownie załamywał ręce. Natychmiast popędziłam więc moim paznokciom na ratunek, tym razem wyposażając się w tę odżywkę. Należy pamiętać, że tak zniszczony paznokieć aby wrócić do dobrej kondycji musi po prostu odrosnąć, co w zależności od długości płytki i jego wzrostu zajmuje mniej więcej 3- 5 miesięcy. Do tego czasu- jeśli jest się estetką- wskazany jest jednak jakiś kamuflaż, który z jednej strony zasłoni wszystkie te nieszczęścia, a z drugiej- spowoduje, że odrastający paznokieć będzie gruby. I to właśnie dała mi ta odżywka.
    Zalety:
    • bardzo dobra dostępność- można go dostać w większości popularnych drogerii,
    • przystępna cena- w cenie regularnej kosztuje ok. 20 zł, a często można dorwać go w promocji za ok. 13 zł,
    • wygodna, rzadka konsystencja, która powoduje bezproblemową aplikację,
    • przy regularnym stosowaniu ładnie "bieli" końcówki, co powoduje, że paznokcie wyglądają schludnie,
    • nie powoduje "czarnych plamek" na paznokciach, co jest ich częstą reakcją na obecny w składzie formaldehyd,
    • działanie- ten produkt jest po prostu fenomenalny! używany regularnie przez dwa miesiące "postawił moje paznokcie na nogi"; mimo, że były cienkie i słabe, to dosłownie po dwóch tygodniach od rozpoczęcia kuracji przestały się łamać i byłam w stanie zapuścić wolny brzeg, co w mojej ocenie korzystnie wpływa na wygląd paznokci. Po dwóch miesiącach moje paznokcie są już naprawdę mocne i niemal zupełnie przestały się rozdwajać. Są twarde, błyszczące i co istotne- absolutnie nieprzesuszone.
    • Jedna cienka warstwa potrafi utrzymać się bez odpryskiwania nawet tydzień, a dwie warstwy dają nam efekt tafli na paznokciu.
    • Co więcej, ta odżywka świetnie sprawdza się jako baza pod kolorowy lakier- wyrównuje powierzchnię paznokcia i przedłuża żywotność lakieru aż.... do 10 dni, co jest dla mnie jakimś absolutnym rekordem i co było dla mnie wybawieniem, gdy chciałam ukryć przed otoczeniem stan moich paznokci.
    Wady:
    • zapach :D duszący, drażniący ale na szczęście ulotny,
    • wadą produktu jest jak dla mnie również jego kolor; odżywka nie jest bowiem "mleczna", a transparentna. Nie ukryje więc tego, co ewentualnie pojawiło się na pazurkach. Jestem jednak skłonna przymknąć na to oko, z uwagi na to, że dobrze współpracuje z lakierami kolorowymi, o czym wspomniałam powyżej,
    • zawiera w składzie formaldehyd, który może uczulać, ale który jednocześnie odpowiada za pogrubianie się płytki.
    • Generalnie jest to więc produkt naprawdę godny polecenia- na pewno pomoże paznokciom w potrzebie, jest tani, łatwo dostępny, łatwy w aplikacji, a dodatkowo bardzo ładnie prezentuje się na paznokciach.
    • Na pewno wrócę do niego jeszcze nie raz.
    Carinaz
    9 listopada 2023 o 7:18
    Odżywka do paznokci
    Ta odżywka uratowała moje paznokcie po zdjętych hybrydach, które były rozdwajające się i słabe. Tak jak mówi producent produkt utwardził płytkę paznokcia. Po stosowaniu widać ogromną poprawę kondycji paznokci. Odżywka nie odchodzi od paznokcia po kilku dniach, nawet zdarzało mi się trzymać ją tydzień. Końcówki paznokci zrobiły się pięknie białe. Aby otrzymać rezultaty trzeba być konsekwentnym, ja po kilku tygodniach stosowania zobaczyłam konkretną poprawę. Paznokcie stały się wytrzymałe, białe i przestały się rozdwajać. Lakier jest na dodatek bardzo wydajny. Mój hit, napewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Rezultaty
  • 29 sierpnia 2023 o 22:33
    Uratowała moje paznokcie po kilku latach noszenia hybryd non stop
    Od około 4 czy 5 lat robię cały czas hybrydy - regularnie co około 3 tygodnie jestem u kosmetyczki. Uwielbiam mieć zadbane paznokcie i nie wyobrażałam sobie siebie bez delikatnego frencha. Niestety od pewnego czasu zauważyłam, że po kilku dniach hybryda odchodzi mi płatami od paznokcia. Wiem, że salon, w którym robię paznokcie jest bardzo dobry i robię u nich od kilku lat i nigdy nie miałam problemów z trwałością manicure od nich. Niestety, ciężko było mi przyznać, ale winą odchodzenia lakieru były moje zniszczone płytki paznokciowe. Na początku myslalam, że to przez używane w dużych ilościach przeze mnie środki dezynfekcyjne w szpitalu gdzie pracuję, jednak niestety winne były hybrydy i mój brak regeneracji paznokci od kilku dobrych lat. Odżywkę kupiłam za około 13 złotych w promocji. Stosowałam ją dokładnie tak, jak zaleca producent, pamiętałam o każdej aplikacji, bo mocno zależało mi na poprawieniu stanu paznokci. Pachnie jak typowa odżywka czy lakier do paznokci - dla mnie ten zapach jest okej. Tworzy na paznokciu delikatną mleczną warstwę, dość szybko zasycha (ale chwilę trzeba poczekać). Łatwo się zmywa. Odżywka zdecydowanie poprawiła stan moich paznokci - są teraz twardsze, mocniejsze, wyglądają dużo zdrowiej. Nie rozdwajają się aż tak. Wcześniej były cienkie jak kartka papieru, było mi ciężko nawet się podrapać, tak się uginały... Efekty zobaczyłam dopiero po około miesiącu, ale zdecydowanie warto. Miałam okropnie zniszczone paznokcie. Mam nauczkę i nigdy nie doprowadzę ich już do takiego stanu, jestem po stokroć wdzieczna temu produktowi!
    • naprawdę działa
    • szybko wysycha
    Wady:
  • 24 sierpnia 2023 o 13:23
    polecam
    ta odzywka uratowała moje osłabione licznymi stylizacjami paznokcie. Ma niezły skład, działa skutecznie a do tego dość szybko ale ważne jest to, by stosować ją dokładnie tak jak zaleca to producent ( ani rzadziej ani częściej). nadaje się nawet do mocno zniszczonych paznokci, nie podrażnia ich dodatkowo.
  • 24 lipca 2023 o 12:37
    Taka sobie odżywka
    Bardzo często robię hybrydy co nie najlepiej wpływa na moje paznokcie. Po każdych hybrydach czekam aż płytka paznokcia się zregeneruje (dopiero wtedy robię następne). Po takim zabiegu paznokcie są miękkie, łamliwe i bardzo się rozdwajają, dlatego zdecydowałam się na zakup tej odżywki, która jest dedykowana wlansie dla paznokci po hybrydach. Niesyty zupełnie mi się nie sprawdziła. Mimo stosowania zgodnie z zaleceniami producenta, czyli nakładaniu wrastw paznokcie ani trochę się nie zregenerowały. Co prawda ładnie błyszczały ale jest yo efekt większości odżywek. Nie kupię ponownie.