Oliwki do skórek i paznokci

Indigo Nails Lab Home Spa, Shea Elixir, Oliwka do skórek w pipecie (różne rodzaje)

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 marca 2025 o 17:22
    nawilżenie bez tłustości
    Jako fanka zadbanych dłoni i zdrowych skórek, przetestowałam wiele olejków, ale Shea Elixir od Indigo Nails Lab to absolutny numer jeden. W przeciwieństwie do większości produktów tego typu, ten olejek naprawdę trafia tam, gdzie powinien – nie zostawia tłustych śladów na wszystkim wokół po aplikacji, a jedynie pielęgnuje skórki i paznokcie. Jego największą zaletą jest błyskawiczne wchłanianie. Po jego użyciu nie czuję nieprzyjemnej lepkości ani tłustości, tylko przyjemne nawilżenie i odżywienie, które utrzymuje się przez długi czas. Dodatkowo piękny zapach sprawia, że aplikacja staje się małym rytuałem spa dla dłoni. Dla mnie to jedyne serum do skórek, które spełnia wszystkie oczekiwania – skutecznie pielęgnuje, ale nie brudzi wszystkiego wokół. Jeśli szukasz lekkiego, ale mocno odżywczego eliksiru, Shea Elixir od Indigo to strzał w dziesiątkę!
    Zalety:
    • Nie zostawia tłustych śladów
    • Szybko się wchłania
    • Pozostawia skórki nawilżone, a nie obciążone
    • Piękny zapach
    • Wygodna pipeta
  • 21 lutego 2025 o 7:26
    moja ulubiona
    bardzo lubię produkty Indigo bo zawsze mają cudowny zapach . Oliwka ma bardzo ładne i wygodne opakowanie. Pipeta to duży plus w użytkowaniu. Konsystencja bardzo dobra. Ładnie rozprowadza się na skórkach i nawilża i regeneruje je. Dla mnie na plus.
    Zalety:
    • ładne opakowanie i cudowny zapach , wygodna pipeta, nawilża i regeneruje skórki
  • 17 lutego 2025 o 12:04
    najlepsza!!!
    Nie mam problemu ze skórkami wokół rąk, ale palce moich stóp raz na jakiś czas przeżywają kryzysy, gorsze czasy - i właśnie z myślą o moich stopach zakupiłam ten preparat. MissYou dobrze opisała ten produkt - ja po prostu streszczę jej słowa i być może dorzucę coś od siebie, zobaczymy... Olejek dostępny w wielu wariantach zapachowych - ja zdecydowałam się na ten sam, co MissYou, a więc "Seventh Heaven", który - podobnie jak ona - poznałam najpierw w formie kremu do rąk (a później kontynuowałam znajomość z lotionem do ciała). Podobno zapach przypomina Miss Dior "Cherie" - kojarzę zapach tylko z nazwy, prawdopodobnie nigdy go nie wącham. Oliwka pachnie czerwonymi owocami i jakimś kwieciem - tak odbiera go mój nos. Słodki i musujący aromat, który wprowadza nas w dobry nastrój. Bardzo go lubię, bardzo! <3 Oliwka jest umieszczona w małej zgrabnej buteleczce z pipetką. Ten mikrus skusił mnie do zakupu swoim urokiem. Olejek odznacza się specyficzną formułą, która jest tłusta i sucha jednocześnie; wchłania się szybciutko, w miarę rozcierania jej po skórkach. Profilaktycznie stosuję ją także do palców u rąk... raz na jakiś czas, jak nie zapomnę/zechcę... A tak naprawdę dlatego, że jest niepospolicie wydajna i nie wiem, czy ją zużyję w ciągu stu lat! Po użyciu brzegi paznokci stają się miękkie i natłuszczone, zaś płytka paznokcia - nabłyszczona i prezentuje się bardziej estetycznie. Olejek trzeba pochwalić również za jego delikatność, co jest nieczęste w przypadku produktów o tak intensywnych zapachach - nie zaognia bólu od zadrapań, nie podrażnia, nie uczula. Szukacie czegoś, co poskromi wasze zadziory, zmiękczy skórki, upiększy paznokcie, a przy tym powali na kolana zapachem? - to moja propozycja dla was! :) Tej oliwce naprawdę nie ma czego zarzucić, nie sposób się przyczepić do czegokolwiek. Wydatek od kilku do kilkunastu złotych nie sprawi, że cokolwiek odczujecie, a efekty zobaczycie - i to po nieregularnym stosowaniu.
  • 30 maja 2024 o 1:09
    Jestem na tak:)
    Jest to bardzo dobra oliwka do paznokci. Na plus jest zdecydowanie zapach. Oliwka nawilża i regeneruje skórki. Opakowanie z pipetą jest strzałem w 10.
    • działanie
    Wady:
  • 12 marca 2024 o 16:28
    Pachnące wykończenie manicure
    Oliwka zamknięta jest w małej butelce o pojemności 8ml, jest to zdecydowanie wystarczająca pojemność na długi czas. Aplikacja za pomocą pipety jest bardzo fajną opcją. W szybki sposób zaaplikujemy kropelkę na paznokciu, a następnie wmasujemy w skórki. Oliwka dostępna jest w kilku zapachach. Ja miałam okazję poznać Seventh Heaven. Bardzo przyjemny i długo utrzymujący się zapach na dłoniach nawet po umyciu mydłem. Oliwka poprawia wygląd skórek i dba również o paznokcie. Dodatkowo wspomaga całe dłonie. Jest to bardzo pomocny produkt po wykonanym manicure, jak i do codziennego stosowania. Z pewnością będą wracać do tych oliwek i wypróbuję również inne zapachy.