Suszarki do włosów

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 9 lipca 2021 o 11:32
    5/5
    Suszarkę kupiłam chyba dwa miesiące temu , używam jej po każdym umyciu więc mam już wyrobione zdanie na jej temat. Super jest to , że można regulować moc nawiewu i temperaturę . Fajnie mi się z nią współpracuje , jest dobrze wykonana , cena poniżej 100 zł bardzo polecam!
    Zalety:
    • Wykonanie
    • Działanie
    Wady:
  • 9 listopada 2020 o 2:34
    Uwielbiam
    Suszarka odznacza się dużą mocą i możliwością regulacji nadmuchu (w tym zimny nadmuch), więc suszenie włosów nie zajmuje więcej niż 5-10 min. Oprócz tego jest bardzo ładnie i solidnie wykonana, a matowa powłoka dodaje jej elegancji, jeśli komuś zależy też na wyglądzie;) jest dość cicha i niezbyt ciężka. W zestawie znajdziemy końcówkę dyfuzora. Ogólnie bardzo fajny produkt plus atrakcyjna cena
  • 23 lutego 2020 o 10:47
    Jestem zadowolona
    Suszarka posiada 3 regulacje temperatury oraz 2 regulacje prędkości co uważam za duży atut. Osobiście zdecydowałam się na zakup suszarki ze względu na chłodny nadmuch. Suszarka bardzo dobrze suszy włosy, ma długi przewód co jest bardzo poręczne. Nie zauważyłam, by po jej użyciu włosy się elektryzowały, poza tym widać było, że suszenie dodawało im znacznej objętości. Suszarka działa bezproblemowo, żadne przełączniki się nie zacinają. Mimo sporych gabarytów suszarka nie jest bardzo ciężka. Cena to ok 80-90zł.
  • 1 listopada 2019 o 8:41
    Dostaliśmy w prezencie.
    Uwalnia dwa razy więcej jonów niż inne suszarki! Włosy stają się lśniące i nie elektryzują się. Jest idealną opcją na sezon jesienno-zimowy, ale to nie koniec! Inteligenty silnik to do 30% szybsze rezultaty, porównywalne do tych osiąganych przez urządzenia .
  • 28 sierpnia 2019 o 11:29
    Bardzo dobra suszarka
    Otrzymała tą suszarkę w prezencie od męża nieco poirytowanego moimi codziennymi przekleństwami dobiegającymi z łazienki. Każda jedna z suszarek z którymi dotąd miałam do czynienia niestety po jakimś czasie przegrzewała się i wyłączała w trakcie suszenia (stąd moje poranne bluzgi). Od kiedy mam tą suszarkę, nastała jakby nowa era. Suszenie włosów odbywa się w spokojnie i bezproblemowo. Mam tą suszarkę już ponad rok, używam jej co drugi dzień, a czasem nawet zdarza się że codziennie i nigdy, ale to nigdy nie prawiła mi problemu. Nie zdarzyło się żeby mi się zagrzała czy wyłączyła w trakcie użytkowania. Przełączniki działają bardzo sprawnie, nic się nie zacina, chłodny podmuch powietrza też jest OK. Zwężana końcówka idealnie sprawdza się przy suszeniu moich krótkich włosów, kiedy muszę dość precyzyjnie kierować strumień powietrza, aby nie zafundować sobie na głowie rozwianego afro. Nie zauważyłam również aby pod wpływem wysokich temperatur obudowa suszarki wykrzywiała się, z czym styczność miałam w poprzednich suszarkach. Dodatkowo bardzo odpowiada mi możliwość zdjęcia tylnego sitka w suszarce i porządnego wyczyszczenia mechanizmu, przez co na pewno można zwiększyć żywotność i niezawodność suszarki. Nie ma nic gorszego jak zapchane sitko. Bardzo jestem z tego prezentu zadowolona i śmiało mogę powiedzieć że w życiu nie miałam lepszej suszarki. Nie wiem jak sprawdziłaby się w przypadku profesjonalistów, ale na moje domowe potrzeby jest wystarczająca.
    • Łatwość obsługi

Zobacz także inne Suszarki do włosów