LaBoom, UV/LED Hybrid (Lakier hybrydowy)

0 HIT!
50 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiLakiery hybrydowe dostępne w wielu kolorach dających różne efekty. Lakiery posiadają gęstą formułę a ich bogata pigmentacja zapewnia lepsze krycie.
Cechy produktu
- Rodzaj
- lakiery hybrydowe
- Właściwości
- nabłyszczające
- Efekt
- naturalne
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 2
2 /5
7 lutego 2022, o 11:48
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Mam dwa lakiery z tej firmy: piękny, żywy róż oraz czerń, która trochę jest brązem i nie lubię go używać.
Różowy (49) jest bardzo ładny, super prezentuje się na paznokciach. Ma jednak tak gęstą konsystencję, że na początku nie bardzo wiedziałam jak się nim posługiwać. Teraz już wiem, że możliwie jak najcieńszą warstwą, ewentualnie można dołożyć drugą i będzie to świetnie wyglądało. Niestety grubsze warstwy niezbyt ładnie układają się na paznokciu i wychodzą jakieś góry i doliny. ;) Średnio lubię go używać, ale na pewno jest lepszy niż czarny.
Z kolei we wspomnianym czarnym (45) wybijają się brązy. Przy pierwszej warstwie wychodzi brąz, pierwsza warstwa na paznokciu wygląda dramatycznie, druga odrobinę lepiej, bardziej przypomina czarny, ale do pełni szczęścia najlepiej nałożyć trzy warstwy. Nie lubię używać tego lakieru, ponieważ jest dość trudny w obsłudze, mimo że posiadam już jakieś doświadczenie w wykonywaniu manicure hybrydowego w domowych warunkach. Nigdy nie wygląda na paznokciach tak, jak sobie wyobrażam, nawet gdy maksymalnie się staram. Głębokiej czerni tym lakierem nie uzyskamy dlatego ostrzegam. :)
Reasumując, nie sięgnę po tę markę ponownie. Nie jest wygodna w obsłudze, są lepsze lakiery, które nie utrudniają laikowi pracy.
4 /5
29 czerwca 2019, o 22:05