Lakiery hybrydowe

Semilac Cat Eye 3D, UV Hybrid Lakier hybrydowy z trójwymiarowym efektem kociego oka

• 20 października 2021 o 18:08
    Fajny
    Zacznę od tego że jestem samoukiem. Jako osoba bez doświadczenia robię czasem dziwne i śmieszne rzeczy. I tak było z tym produktem. Zobaczyłam w punkcie firmowym ten lakier mówię ale fajny efekt kupię go. Nałożyłam na paznokieć nic połysk jak brokat. Wyjęłam z lampy to samo. Mówię ale oszustwo. Po czasie doczytałam że trzeba mieć specjalny magnes. Hahaha. Więc kupiłam magnes Lakier jest w miarę gęsty. Nie zlewa się i dobrze się nim pracuje. Efekt jest wow. Bardzo go lubię. Szybka łatwa i ładna stylizacja.
  • 8 sierpnia 2021 o 15:48
    Świetny efekt
    Bardzo zjawiskowy efekt na paznokciach, który śmiało zastąpi zdobienie i nie tylko. Możemy na całym paznokciu wykonać efekt kociego oka lub namalować wzorek i tylko niektóre fragmenty podkreślić tym właśnie efektem. Wystarczy nałożyć lakier i przyłożyć magnes,a gdy efekt nas zadowala to utwardzić w lampie. Podczas noszenia nic się z nim nie dzieje i bez problemu utrzymuje się 3 tygodnie ???? Polecam tym bardziej dla osób, które nie umią malować wzorków, bo jest to szybki i efektowny sposób na ciekawą i efektowną stylizację ????
  • 7 stycznia 2021 o 20:21
    Oszałamiający!
    Kiedy pierwszy raz zobaczyłam paznokcie mojej koleżanki po zastosowaniu tego produktu marki Semilac .. zakochałam się! Niedługo potem zakupiłam go i zabrałam się do wykonania manicure. Pomimo mojego małego doświadczenia w wykonywaniu paznokci w bardzo łatwy i szybki sposób uzyskałam oszałamiający efekt na, który mogłabym się patrzeć godzinami. Polecam ten efekt każdemu kto chcę w krótkim czasie osiągnąć przyciągającą uwagę innych osób i nieziemską stylizację :)
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Efekt końcowy!!!
    • Szybka aplikacja
    Wady:
    • Nie zauważyłam.
  • 16 listopada 2020 o 15:37
    Semilac, Cat Eye 3D, UV Hybrid (Lakier hybrydowy z trójwymiarowym efektem kociego oka)
    Nie jestem jakąś wielką fanką Semilaków mam zaledwie 3 lakiery tej firmy, ale ich najnowsze kocie oko w trójwymiarze bardzo przypadło mi do gustu. Na zakup wpadłam po obejrzeniu jednego z filmików na YouTube, gdzie vlogerka miała na paznokciach właśnie Cat Eye 3D Semilaca. Efekt bardzo mi się spodobał. Wybrałam kolor 637 Violet. Lakier jest raczej rzadkiej konsystencji i musiałam nauczyć się go odpowiednio nakładać. Pędzelek jest dość krótki, ale to też kwestia wprawy. Trwałość manicure hybrydowego w dużej mierze zależy od nas samych – czy dobrze go wykonamy. U mnie lakiery Semilaca trzymają długo, nie odpadają, nie bąbelkują się, a dużo stukam w klawiaturę i lubię gorące kąpiele. Są wydajne, starczają na długo. Efekt kociego oka jest naprawdę WOW. Byłam zachwycona swoim manicure. Można się nim naprawdę fajnie pobawić. Cena lakieru jest dość wysoka, ale wiadomo, że w przypadku Semilaca płacimy bardziej za markę. Lakier mnie nie uczulił, nie zniszczył paznokci, choć sam skład pozostawia wiele do życzenia. Nie ma co się jednak łudzić, bo lakiery hybrydowe nie należą do eko kosmetyków ;) Buteleczka zgrabna, naklejka z kolorem bardzo zbliżona do tego, co możemy w efekcie końcowym zobaczyć na paznokciach. Dostępność lakierów bardzo dobra – niemal w każdej galerii, a także w internecie. Polecam wypróbować.
  • 23 września 2020 o 9:25
    Efektywny. Blask
    Oczywiście musiałam go kupić gdy tylko pojawił się w sprzedaży lakier kocie oko.. Z ciekawości zrobiłam pierwszy raz na sobie.. ależ było moje zdziwienie gdy zamiast kociego oka wyszedł mi cały świecący paznokieć.. oczywiście złość.. bo coś poszło nie tak.. magnez do przykładania był mocny..co poszło nie tak. Obejrzała mnóstwo filmów instruktażowych.. i się okazało że za długo otrzymałam magnes nad płytka paznokcia.. i dlatego się rozeszło po całej płytce.. Drugie podejście do kociego oka dało mega efekty.. kocie oko idealnie wyszło na czarnym lakierze.. piękna smuga wyszła wyraźna.. lśniąca.. Lakier do kociego oka jest mega.. sztos. Nadaje niepowtarzalny charakter manicure. Lakier nie rozlewa się.. wygodny pędzelek..idealna konsystencja pozwała na precyzyjne wykonanie efektu.
    Zalety:
    • Efekt