Essence Sun Club, Matt Bronzing Powder (Mocno brązujący matowy puder dla blondynek i brunetek) (stara wersja)

• 15 lipca 2015 o 19:04
    Świetny
    Więc tak po pierwsze drogie Panie - kosmetyk ten nie służy do konturowania, więc nie narzekajcie, iż jest "zbyt pomarańczowy i się do tego nie nadaje". Gdyby ktoś był łaskawy przeczytać z tyłu informację, że jest to kosmetyk służący do uzyskania naturalnej opalenizny, a nie do konturowania buzi to pewnie wybrałby coś innego do tego celu, a nie obniżał statystyki kosmetyku, bo używa go niezgodnie z przeznaczeniem. To tak słowem wstępu. Essence San Club jest świetnym bronzerem do opalania, można nim stopniować efekt, mam wersją light dla bladziochów i muszę stwierdzić, że wygląda bardzo fajnie nawet na bardzo jasnej cerze. Nie osypuje się, nie robi plam, CUDOWNIE pachnie - uwielbiam ten ala kokosowy zapach, ma ogromną pojemność, starczy Wam na wieki, ładnie się utrzymuje, nie zauważyłam, żeby ścierał się w ciągu dnia - ew. delikatnie, ale naprawdę po długim czasie i jest to równomierne. Ogólnie minusów nie zauważyłam. Wszystkim serdecznie polecam, bo za 15 zł mamy świetny kosmetyk :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (szybko się nie skończy)
  • 4 kwietnia 2015 o 1:18
    Polecam
    W pudrach w kostce od zawsze szukałam przede wszystkim efektu matującego plus efektu opalenizny, bez błyszczących drobinek. Długo używałam jednego z ciemniejszych dostępnych pudrów z palety Sephory, później różnie, no szukałam tego ideału ;) Ostatnie co by mi przyszło do głowy to to, że znajdę ideał w prze tanim (15 zł) pudrze kupionym na próbę, bez większych oczekiwań w zastępstwie, póki nie przyjdzie dostawa tego pudru którego używałam wcześniej. A tu miłe zaskoczenie :) Essence Sun Club Matt Bronzing zaje*iście matuje i daje super efekt opalenizny. Prawda, że wpada w pomarańcz, ale delikatny, bo jest też lekki ton brązu. Bardziej pasuje mi właśnie taki odcień niż ten całkiem brązowy. Trzyma się bardzo długo, cały dzień. Nie sypie się, może lekko przy nakładaniu pędzelkiem, ale najlepiej nakładać go gąbęczką i wtedy nie sypie się wcale :) Opakowanie jest naprawdę spore przy niskiej cenie, puder jest wydajny, nie trzeba nakładać go dużo by uzyskać efekt dzięki czemu starcza na długo. Kobitki które szukają jaśniejszych odcieni nie będą zadowolone, ale polecam tym, które chcą otrzymać efekt mocnej opalenizny. Dużym plusem jest też śliczny kokosowy zapach. +Świetnie matuje +Efekt mocnej opalenizny +Zapach +Długo trzyma się na skórze +Przy odpowiedniej aplikacji nie sypie się na ubrania i nie robi plam +CENA +Wydajność (duże opakowanie, starcza na długo) +Brak błyszczących drobinek -Jedyny jaki znalazłam ;) Ale to raczej właściwość każdego pudru w kostce - trzeba uważać żeby po aplikacji nie ocierać się o ubrania, bo może ubrudzić Bardzo polecam
  • 31 marca 2015 o 12:36
    ma swoje zalety
    Nie wiem czemu znajduje się w zapomnianych kosmetykach. Ten, który kupiłam jest też matt i takim opakowaniu jedynie różniący się obrazkiem - jest palma. Jestem brunetką, ale o jasnej karnacji i raczej jasnych rzęsach/brwiach, więc kupiłam wersję dla blondynek - lighter skin. Zapach jest wspaniały kokosowy i być może to on ostatecznie kupił mnie. Pojemność 15 gram. Produkt jest matowy, nie jest to prosukt rozświetlający, co dla mnie jest plusem. Kolor nie będzie pasował każdemu, ja go lubię. Raczej pomarańczowy niż brązowy. Nieco się kruszy w trakcie nakładania go na pędzelek. Opakowanie jest duże i przezroczyste, jednak na tyle porządne, że zamykając je mamy pewność, że się same z siebie nie otworzy. Niska cena a także piękny zapach i matowość robią z niego sympatyczny produkt. Z pewnością są lepsze, ale bardzo się polubiliśmy. Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
    174160
    17 lutego 2015 o 19:31
    Bardzo przyjemny
    +cudownie pachnie (nawet po 2,5 latach) +wydajny +przystępny cenowo -opakowanie, szybko wyłamuje się plastik w miejscu zginania +/- mam kolor blond i jest ciut zbyt pomarańczowy , wiec idealnie pasuje do blendowania cieni Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    174160
    17 lutego 2015 o 19:31