Paski i proszki wybielające zęby

Rapid White System wybielający

nanette
    29 sierpnia 2022 o 18:07
    Zupełnie bez efektu
    Okropny produkt. Na wstępie miałam problem ze zrobieniem "odlewu" szczęki, ale tu akurat zawiniła moja nieudolność. Niestety dalej było tylko gorzej. Aktywator zamknięty w buteleczce zamkniętej czymś jakby gaza to najgorsze rozwiązanie na jakie producent mógł wpaść. Nie widać, czy cokolwiek się z niej wydobywa, nie czuć czy nakłada się na zęby prawidłowo. Jest bardzo płynny. Sama koncepcja żelu + nakładek bardzo mi odpowiada, ale po zużyciu całego żelu dołączonego do opakowania (jakoś ok 2 tygodnie, raz dziennie) nie widzę nawet najmniejszego efektu. Dosłownie nic, prawie 70 zł wyrzucone w błoto.
    Zalety:
    • Nie podrażnia dziąseł
    Wady:
    • Nie ma efektu wybielającego
  • 7 lutego 2022 o 10:45
    Super
    Bardzo ładnie wybiela. Pierwszy efekt zauważyłam po 3 dniach. Nie rani dziąseł. Naprawdę świetny rezultat. Żeby są białe, jak po wybielaniu u dentysty.
    Zalety:
    • Nie rani dziąseł
    • efekt jak u dentysty
  • 31 października 2021 o 23:05
    Bez szału
    Co jakiś czas odważam się na zakup drogeryjnych systemów wybielających. Nie mam wobec nich wielkich oczekiwań, nie będę tego ukrywać- za parę dyszek nie dostanę efektu jak za parę stówek wybielając u dentysty. System wydaje się być wygodny w użytkowaniu- nic bardziej mylnego. Po założeniu szyn na zęby załącza mi się straszny ślinotok, więc muszę pilnować by się nie poślinić i co chwilę wycierać sobie brodę. 10 minut siedzenia w łazience jak cep, bo inaczej zaślinię ubranie lub inne przedmioty. Sama aplikacja jest też dyskusyjna. Aktywator zamknięty jest w buteleczce, której wylot zabezpiecza gaza. Jest on bardzo płynny, więc trudno czasem powiedzieć czy na pewno nakłada się go równomiernie- i czy w ogóle jest on zaaplikowany, choć zawsze sprawdzałam na chusteczce czy "leci". To jak nałożyć żel, aby aplikacja miała sens też musiałam sama wykombinować, bo sposób z instrukcji jest idiotyczny- albo to ja mam problem z jego zrozumieniem (nie wykluczam tej opcji). Załączona do zestawu skala to chyba żart, bo choć nie mam śnieżnobiałych zębów, to najjaśniejszy odcień na tym kartoniku był dla mnie za ciemny- z tego co widzę po recenzjach, to nie jestem jedyna, zgaduję więc że jest ona nieco przekłamana. Efekt? Na pewno jest widoczny, bo zęby faktycznie są bielsze niż były. Nie jest to jednak "wow", co najwyżej mocne "meh". Dodatkowo zauważyłam, że wybielenie nie nastąpiło u mnie równo, tylko niektóre obszary zębów są jaśniejsze od reszty. Aha. Najlepiej sprawdza się pasta, która optycznie wybiela zęby. Przyznam, że całkiem spoko opcja gdy chce się zrobić dobre wrażenie, albo planuje jakieś zdjęcia. Ogólnie to zostało mi ok. pół buteleczki aktywatora, jakaś 1/3 żelu i mniej niż połowa pasty, także myślę, że za parę tygodni powtórzę cały proces dla samego zużycia- choć może tym razem zastosuję parę porad poczytanych w recenzjach niżej. Kuszą mnie jeszcze paski tej firmy, ale szczerze mówiąc nie wiem czy nie wolę po prostu iść do swojej dentystki i zapłacić za porządny efekt...
  • 19 sierpnia 2021 o 12:15
    Całkiem całkiem
    Skusiła mnie promocja w Rossmann. Opakowanie zawiera 3 produkty +2 szyny i wzornik. Zestaw łatwy w użytkowaniu. Efekt jak najbardziej na tak. Widać, że zęby są bielsze i to już po 2-3 użyciach. Nie mam podrażnionych dziąseł ani nadwrażliwości zębów. Smak pasty jest miętowy i przyjemny. Nie zawiera nadtlenku wodoru. Spełnia moje oczekiwania i kupię ponownie.
    Zalety:
    • działa
    • łatwy w stosowaniu
  • 14 kwietnia 2021 o 14:29
    Po 3 dniach widać efekt
    Kocham się uśmiechać , kocham mieć dużo zdjęć z uśmiechem , ale z moim kolorem zębów różnie bywa ( uwielbiam pić herbatę , kawę , niestety pale papierosy więc sami wiecie ) Chciałam kupić paski tej firmy bo miałam już 2 razy je ( bo to było moje 3 wybielanie chemiczne ) bo tak to wybielam raczej pastą domowa ( węgiel i olej kokosowy ) ale nie było ich w sklepie to wzięłam na spróbowanie taką formę nakładek do wybielania . Najpierw musimy namoczyć w gorącej wodze nakładki i zrobić je pod zęby , potem nałożyć jeden preparat na zęby, następny na nakładki włożyć do buzi i trzymać 10 min po czym umyć zęby dołączoną w zestawie pastą .Żel wybielający nie uczula , nie podrażnia dziąseł. Dość dobrze i ładnie leży ( trochu się ślinimy podczas trzymania tych nakładek ) Po pierwszych 3 dniach użytkowania ( rano i wieczorem ) widać efekt. Zęby są bielsze i to widać . Ogólnie wole paski bo tam raz dwa nakładasz a tu jednak musisz trochu się pomęczyć. Ja osobiście wole domowe , zdrowe wybielanie zębów ale jak wybielałam tym specyfikiem to miałam urodziny , rocznicę ślubu to chciałam mieć ten ładny uśmiech . Ogólnie jestem zadowolona. Cena to 63,99 zł zakupiłam w Rossamnie . Czy kupie ten zestaw jeszcze raz ? Myślę że nie . Kupie ale paski tej firmy .
    Zalety:
    • Widać efekt
    • Nie uczula
    • Nie podrażnia
    • Dostępne prawie w każdym sklepie
    Wady:

Zobacz także inne Paski i proszki wybielające zęby