AA Technologia Wieku Wrażliwa Cera, Półtłusty krem 24H do cery suchej i normalnej `Kojenie podrażnień` (stara wersja)

AA Cera Wrażliwa Krem tłusty do cery suchej i normalnej 24 h bezzapachowy 50 ml
AA Cera Wrażliwa Krem Półtłusty 24h 50ml
AA
Oceanic Cera Wrażliwa Kojenie Podrażnień Krem półtłusty 24H do cery suchej i normalnej 50ml

• 14 czerwca 2021 o 19:22
    Super na podrażniona i przesuszona cerę
    Krem ten używam od czasu do czasu, gdy moja cera jest podrażniona lub wysuszona Wtedy sprawdza się doskonale. Działa kojąco i nawilżająco. Pomaga zregenerować naskórek. Na plus jest też to że nie zapycha mimo swojej poltlustej konsystencji. Na co dzień nie używam gdyż świeci mi się po nim Buzka ale w awaryjnych sytuacjach sprawdza się super. Również wykorzystuje go na suche skórki na ramionach czy też do nawilżenia suchych rąk. Poza tym lubię go stosować zimą gdy nie mam na sobie makijażu. Chroni mnie przed zimnem na które mam alergię. Polecam produkt.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Ukojenie
    • Ochrona przed zimnem
    • Regeneruje naskorek
  • 9 lipca 2020 o 13:38
    Średniak.
    Ja: Mam cerę suchą i odwodnioną. Naczyniową, wrażliwą i skłonną do podrażnień. Oczekiwania: Dogłębne nawilżenie i regeneracja skóry. Opakowanie: Papierowy karton, w środku odkręcany słoiczek. Można łatwo kontrolować zużycie produktu. Wrażenia: Krem delikatnie pachnie, niemal niewyczuwalnie. Konsystencja jest zbita, bogata. Dobrze się nakłada i rozprowadza. Natłuszcza skórę ale nie nawilża jej dogłębnie i nie regeneruje. Zostawia na skórze lepki film, który dość długo się utrzymuje. Nie uczula i nie podrażnia. Zużyłam cały pojemnik i nie zauważyłam poprawy stanu skóry. Pod makijaż się nie nadaje, jest za ciężki. Na zimę jest trochę za słaby, najlepiej sprawdza się na noc. Cena jest przystępna, dostępność w porządku. Myślę, że więcej nie wrócę do tego kremu.
  • 5 marca 2020 o 20:25
    Dla mnie ok chociaż...
    Mam cerę wrażliwa, mieszana w stronę tłustej z tendencja do wyprysków. Moja skora jest skora skłonna do alergii kontaktowych i tak było tez pewnego razu gdy po remoncie (gładź,farba) obudziłam się ze spuchniętym powiekami oraz szorstka skorupiała skora nie tylko na nich ale tez na nosie. Twarz szczypała swedziala. Zanim sięgnęłam po srodki na alergie szukałam kremu który złagodzi trochę to szczypanie i ściągnięcie skory. Wtedy znalazłam krem który w opisie miał być kremem łagodzącym podraznienia... i szczerze byłam zachwycona już po pierwszym użyciu. Faktycznie złagodziło to dolegliwości. Po alergii dalej używałam kremu i skora była bardzo miękka. Moje chociaż wynika zbitego ze składowi nie jest to najlepszy krem... wiem ze może zapychać chociaż mi osobiście krzywdy nie zrobił mimo ze mam skłonności do wyprysków. Zuzylam 3 opakowania ale zaczęłam się bardziej zagłębiać w składy kosmetyków i szukałam czegoś bardziej naturalnego jeśli jednak nie przeszkadza wam zawartość niektórych substancji to polecam bo robi swoją robotę
    Zalety:
    • Cena, konsystencja, efekt
    Wady:
    • Skład nie do końca ok
    mm2991
    5 stycznia 2020 o 8:18
    całkiem ok
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Krem próbowałam tylko z próbek, które dostała w jednej z drogerii do zakupów. Przede wszystkim krem ma bogatą konsystencje - od razu czuć podczas smarowania. Jest wydajny, łatwo się rozsmarowuje. Nie podrażnia a wręcz przynosi ulgę przy ściągniętej skórze. Nie roluje się i nie zostawia tłustego filmu po wchłonięciu. Jeśli chodzi o czas wchłaniania to jak na krem półtłusty jest dość szybkie ale chwilę to trwa. Nie klei się.
  • 9 marca 2019 o 20:26
    Świetny na zimę
    Krem pomaga mi zimą w ochronie mojej miejscami przesuszonej skóry. Natłuszcza i nawilża. Ma przyjemną konsystencję. Mimo, że w strefie T moja cera się przetłuszcza, krem od AA jej nie zapchał. Oprócz smarowania się nim przed spacerami na mrozie, często nakładam go na noc. Rano czuję, że skóra jest odpowiednio nawilżona.
    Zalety:
    • natłuszcza i chroni przed mrozem
    • nawilża
    • bezzapachowy :)
    Wady: