Kremy na noc

Yonelle Trifuson, Anti-redness Endolift Cream Endoliftingujący krem do cery naczynkowej

• 22 marca 2025 o 16:00
    Całkiem dobry krem o fatalnym zapachu
    Chciałam kupić sobie coś lepszego i wybór padł na ten krem. Mam ponad 30 lat, moja skóra ma sporo zaczerwienień, szczególnie w strefie T, a także pierwsze zmarszczki, zależało mi więc na dobrym odżywieniu. Krem ma bardzo luksusowe opakowanie, aż do przesady. Ma lekko zielony odcień i do tego koszmarny zapach. Niestety nie przeczytałam opinii, a okazuje się, że niektórzy o tym wspominali. Ostrzegam więc, że krem pachnie, a właściwie śmierdzi, jak pomieszanie zapachu ogórka z czymś zepsutym, zgniłym. Do tego zapach jest naprawdę mocny, ale na szczęście znika po nałożeniu na twarz. Krem jest bardzo treściwy i bardzo tłusty. Stosowałam go zimą i tylko na noc, ale i tak potrzebował dobrej godziny, zanim się wchłonął. Jeśli chodzi o efekty, to było całkiem dobrze. Skóra rano była odżywiona, napięta, a koloryt wyrównany. Niestety przez to, że bym tak ciężki, czasami mnie zapychał. Generalnie odradzam osobom z tłustą cerą oraz latem. Podsumowując, działa całkiem dobrze, jeśli ktoś nie boi się więc smrodu, to polecam wypróbować, natomiast osobom wrażliwym na zapachy radzę omijać :)
    Zalety:
    • Ładne opakowanie.
    • Dobrze odżywia.
    • Napina skórę.
    • Ujednolica koloryt.
    Wady:
    • Śmierdzi zgnilizną, nie żartuję.
    • Bardzo tłusty, długo się wchłania.
    • Czasami zapycha.
    • Za drogi.
  • 16 marca 2020 o 7:48
    Dziwak
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem ma delikatnie zielony odcien. Czego innego mozna by sie spodziewać po kremie przeciw zaczerwienieniom? Zapach chemiczny i dosc mocny. Mnie mdlił. Krem ani nie wytłuszcza skory ani jej nie pozostawia nietlustej. Nie nawilza, po prostu pokrywa ja filtrem. Policzki jakie zaczerwienienia miały na sobie, tak nic sie nie zmieniło. Konsystencja dosc gęsta, fajna.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak działania anti redness

Zobacz także inne Kremy na noc