WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Nature Story Every Night Sleeping Cream-mask `Świeża Figa` Krem-maska do nocnej regeneracji

• 6 marca 2021 o 10:04
    Świetne efekty
    Bardzo go lubię, używam co parę dni jako krem na noc, nie robiłam sobie założenia, że to krem-maska, więc powinien działać intensywniej, a jednak efekty są widoczne szybciej, niż po zwykłym kremie. Produkt w tubce z otwarciem na klik, nic nie trzeba odkręcać. W wyglądzie biały, lekko błyszczący. Między palcami sprawia wrażenie może lekko lepkiego, dopiero przy rozsmarowywaniu czy też wklepywaniu w twarz czuć gęstość, nie ma poślizgu, jest treściwy. Nie potrzeba go wiele, jest wydajny. Pachnie przyjemnie, słodko, świeżo, owocowo. Już po kilku użyciach pewnego ranka po prostu zaskoczyłam się patrząc w lustro. Twarz wyglądała na wypoczętą, mimo niewielu godzin snu. Cała była jakby wypełniona, mocno nawilżona, a największe wrażenie robią do teraz okolice oczu. Poprawa kolorytu już sprawia dobry efekt, a jeszcze jakby wgłębienia nie są tak głębokie. Wizualnie na duży plus, do tego cera jest odżywiona i wyraźnie przyjemniejsza w dotyku.
    Zalety:
    • Poprawia wygląd twarzy
    • Silnie nawilża
  • 11 listopada 2020 o 14:06
    polecam
    Trafiłam na ten krem-maskę zupełnie przypadkiem podczas zakupów w Lidlu, koszt około 13 zł. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo jest to dość treściwy produkt, a nie wywołuje u mnie zapychania porów, z którym niestety zmagam się dość często przy stosowaniu tłustych kremów. Ma gęstą konsystencję, ale łatwo rozprowadza się na twarzy, jest wydajny bo stosuję go prawie codziennie od kilku miesięcy i dopiero teraz dobijam do końca. Ładnie pachnie, raczej szybko się wchłania, ale nie całkowicie, bo zostawia cienką warstwę na powierzchni skóry. Dobrze nawilża i koi skórę (zwłaszcza po myciu buzi ździerakiem La Roche-Posay Effaclar), rano jest napięta i gładka. Jako fanka kosmetyków adekwatnych do studenckiego budżetu mogę polecić jako dobry, tani, wydajny, z całkiem niezłym składem nawilżacz do buźki.
  • 21 maja 2020 o 18:43
    Treściwy
    W moim odczuciu jest to dość treściwy krem, przyjemny do stosowania na noc, nawet grubą warstwą. Jednak w dużym skrócie mówiąc - miałam do czynienia z lepszymi kremami, do których chętniej wrócę.
    Zalety:
    • cena, dostępność w lidlu, przyjemne opakowanie, dobry skład.
  • 13 maja 2020 o 22:15
    I krem i maska w jednym
    Na serię Nature Story natrafiłam kiedyś robiąc zakupy w Lidlu. Jest to kolekcja stworzona przez markę Tołpa i nie widziałam jej nigdzie indziej poza Lidlem. Produkt jest krem i maską w jednym zalecaną do nocnej regeneracji skóry. Opakowanie jest małe, bo to tylko 50ml, ale i cena jest bardzo przystępna. Tym bardziej, że krem jest bardzo przyjemnej, delikatnej konsystencji i nie trzeba go wiele, żeby pokryć całą twarz. Ja nakładam go po wieczornej pielęgnacji jako ostatni etap. Robię to raz w tygodniu od kilku tygodni. Zapach jest jak dla mnie obłędny, ta figa pachnie dość długo już po aplikacji nie tylko w trakcie. Maska od razu mocno nawilża moją skórę i nieco ją wygładza. Rano moja skóra na twarzy jest bardziej elastyczna i wygląda na bardziej wypoczętą. Ja jestem bardzo zadowolona z efektów.
    Zalety:
    • Nawilżona i bardziej elastyczna skóra
    • Przystępna cena
    • Ładne opakowanie
    Wady:
  • 29 kwietnia 2020 o 20:23
    Polubiłam go.
    Na ten krem-maskę natknęłam się w Lidlu. Zaciekawiła mnie co prawda szata tego produktu. Wzięłam więc go do przetestowania. Co najbardziej mnie zachęciło to, to że nie posiada sztucznych barwników parabenów i donorów formaldehydu silikonów i oleju parafinowego. Mam cerę wrażliwą więc potrzebuję produktów, które jej nie podrażnią i będą dla niej odpowiednie. Krem zawiera ekstrakt z owoców figi, masło babassu, pochodną mocznika, komórki macierzyste z budlei i glicerynę. Ten krem stosuje od około tygodnia i już zauważyłam że moja skóra jest dużo bardziej nawilżona bardziej miękka w dotyku i jest bardziej elastyczna oraz wygładzona. Co do poprawy kolorytu jeszcze nie zauważyłam efektów, ale nie zapeszam ponieważ jeszcze dam jej czas. Bardzo fajne jest to że opakowanie poddawane jest recyklingowi a zapach nie zawiera alergenów i jest hypoalergiczny. krem stosuję po kąpieli po demakijażu na czystą oczyszczoną twarz i zostawiam na noc. Szybko się wchłania i ma Ładny delikatny zapach. Myślę że jeżeli ktoś posiada cerę wrażliwa skłonna do podrażnień to jak najbardziej powinien wypróbować ten produkt.