Golarki i depilatory ręczne

Ideenwelt Golarka kosmetyczna (trymer)

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 29 lipca 2022 o 12:33
    Jak za taką cenę warto wypróbować
    Trymer kupiłam w rossmannie na promocji za 9 zł. Idealnie sprawdza mi się do depilacji twarzy. W szybkim czasie mogę ogarnąć np. moje brwi i jestem gotowa do wyjścia. Golarka posiada zarówno szersze jak i mniejsze, bardziej precyzyjne ostrze, dzięki czemu można ją dostosować do naszych potrzeb i miejsca, które chcemy ogolić. Działa bez zarzutu już kilka miesięcy i jest prosta w użyciu. Produkt posiada "zatyczkę" przez co możemy go zabrać ze sobą np. w podróż mając pewność, że nic się nie stanie. Małym minusem jest to, że u mnie troszeczkę podrażnia twarz, ale jest to do przeżycia. Na strefie bikini nie testowałam.
    • Prosty w użyciu
    • Sprawdza się w depilacji twarzy, szczególnie brwi
    Wady:
    • U mnie troszeczkę podrażnia twarz
  • 3 kwietnia 2020 o 7:22
    Ideenwelt - golarka kosmetyczna / trymer
    Świetna golarka. Idealna do depilacji wąsika, włosków na twarzy, okolic bikini. Jest mała i można ją zabrać wszędzie ze sobą. Kosztuje grosze. Uwielbiam ją bo jest niezawodna. Wystarczy zmieniać w niej baterie. Polecam! Produkt must have!
    Zalety:
    • Depilacja małych miejsc
    • Elastyczna główka
    Arendta
    29 grudnia 2019 o 23:01
    Kosmetyczny trymer
    Pierwszy raz z tym trymerem miałam styczność u mojej siostry. Wtedy też dowiedziałam się o istnieniu tego produktu. Postanowiłam go kupić. Trymer ma dwa końce po jednej stronie znajdują się dłuższe ostrza po drugiej nieco krótsze. Sam trymer umieszczony jest w białym plastikowym, dosyć trwałym opakowaniu. Dodatkowo w opakowaniu możemy znaleźć nakładkę, która pozwala dostosować długość obcinanych włosków. Trymera używam tylko do brwi. Gdy nie mam zbytnio czasu na regulację brwi i gdy zauważam,że włoski po wizycie u kosmetyczki zaczynają powoli odrastać, wtedy je przycinam. Dzięki temu mogę zachować kształt brwi na dłużej. Niestety trymer dosłownie raz mi upadł i troszkę plastikowa nasada trzymająca ostrza odchodzi od całej reszty. Od tamtej pory sprzęt wydaje nieco dziwny dźwięk. Cena w promocji jest przystępna,więc warto zainwestować, gdy potrzebujemy wyregulować brwi lub gdy po prostu nie lubimy regulować ich pęsetą.
    Zalety:
    • dłuższe oraz krótsze ostrze
    • nasadka na ostrza
    Wady:
    • po upadku się uszkadza
    bi_mi
    16 czerwca 2018 o 20:02
    Genialna do twarzy
    W przypadku twarzy nie mogę mieć żadnego zarzutu. Radzi sobie świetnie z włoskami, idealna do regulacji brwi. Ma dwa ostrza: szersze i węższe, dzięki czemu jest bardzo dokładna. Dodatkowo, głowicę można przechylać pod kątem, dzięki czemu golenie przebiega sprawnie, szybko i przyjemnie. Co do bikini, nie dałabym nawet jednej gwiazdki. Jest tragiczna! Przycina 1 na 10 włosków, po przejechaniu kilkukrotnie. Na plus jest dodatkowa nakładka do dłuższych włosków, która znacznie ułatwia golenie. Golarka świetnie spisuje się tylko przy krótkich i cienkich włoskach. Jeśli chodzi o golenie twarzy, jest strzałem w dziesiątkę i poleciłabym każdemu, ale ze strefą bikini nie daje sobie rady..
    Zalety:
    • prosta w użyciu
    • tania
    • dodatkowa nakładka do dłuższych włosków
    • znakomita do depilacji twarzy
    Wady:
    • nie nadaje się do okolic bikini