WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na dzień

Vollare Cosmetics Multi Active Detox C+E, Cream-concentrate Anti-polltion Moisturizing Day SPF 20 Krem-koncentrat anti-pollution na dzień SPF 20

• 27 maja 2019 o 15:48
    Super zestaw DETOX
    Pierwszym moim zakupem z tej serii był krem na noc, który też stosowałam jako maseczka i świetnie się sprawdza! Dlatego dla lepszego efektu dokupiłam krem na dzień, nawilża i odżywia skórę jest lekki, łatwo rozprowadza się po skórze. Plus za ochronę przed zanieczyszczeniami i niekorzystnym promieniowaniem :)
  • 18 marca 2019 o 11:48
    Krem detox
    Krem w szklanym słoiczku ma lekką konsystencje, łatwo rozprowadza się po twarzy, po miesiącu stosowania czuje, że skóra jest nawilżona, mam wrażliwą skórę, ale po tym kremie nie wychodzą zaczerwienienia za to kolejny plus. Dodatkowo daje zabezpieczenie przed zanieczyszczeniami
  • 5 października 2018 o 14:12
    Dobry krem na dzień
    Kupiłam krem , bo wszędzie się mówi o zanieczyszczeniach więc mieszkając w większym mieście mam z tym do czynienia, chciałam zobaczyć jak sobie poradzi. Zauważyłam efekty, a jestem w połowie opakowania. Twarz jest dobrze nawilżona, gładka i rozjaśniona. Zniknęły oznaki ciągłego zmęczenia. Krem ma fajny przyjemny zapach, który nie przeszkadza. Stosuję go codziennie, nie zapycha porów, szybko się wchłania. Stosuję go pod makijaż. Opakowanie to szklany słoiczek, zakręcany. Przy okazji następnych zakupów wezmę do kompletu krem na noc, aby uzupełnić pielęgnacje.
    • działa
    • nawilża
    • rozjasnia twarz
  • 3 października 2018 o 10:25
    Idealny
    Krem kupiłam trochę z czystej ciekawości razem z innymi produktami z tej serii. Krem na dzień stosuje od miesiąca i mogę powiedzieć, że zauważyłam poprawę kondycji mojej skóry. Jest nawilżona, odżywiona i rozjaśniona. Używam kremu codziennie, pod makijaż sprawdza się bardzo dobrze. Krem szybko się wchłania, nie roluje się, ma fajną lekką konsystencję.
    • wchłanialność
    • nawilża
    • nie zapycha
  • 22 sierpnia 2018 o 19:19
    Idealny pod makijaż
    Bardzo lubię ten krem. Ma lekką,lejącą konsystencję, którą szybko i łatwo się rozprowadza na twarzy. Nie pozostawia lepkiego filmu, nie jest ciężki dla skóry, bardzo szybko się wchłania i idealnie nadaje się pod makijaż. Jego dodatkowym plusem jest SPF20, który daje nam ochronę przed wyjściem na zewnątrz. Przy regularnym stosowaniu skóra jest mocno nawilżona, odżywiona, pełna blasku oraz ma poprawiony koloryt. Krem nie powoduje podrażnień zaczerwienień czy szczypania. Nie zapycha skóry, nie powoduje wyprysków. Jest bardzo wydajny - niewielka ilość wystarczy, aby rozprowadzić go na całej twarzy. Nie wiem tylko jak z tym efektem detoksykującym, nie zauważyłam takiego, ale może ta poprawa stanu skóry to jest właśnie to.
    Zalety:
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • mocno nawilża
    • poprawia stan skóry
    • nie podrażnia
    • nie zapycha
    • niedrogi