Dezodoranty i antyperspiranty

Nike Trendy, Deo Spray Dezodorant perfumowany

• 24 kwietnia 2021 o 7:53
    Zwyklak
    Kupiłam ten dezodorant na szybko i ani mnie nie zachwycił ani nie rozczarował, totalnie się nie wyróżnia. Ma kilka plusów: nie brudzi ubrań, przyjemnie pachnie i nie jest duszący, dodatkowo nie jest drogi i jest łatwo dostępny. Zaznaczam jednak, że nie chroni przed przykrym zapachem a to chyba jednak najważniejsza sprawą kupując dezodorant.
    Zalety:
    • cena,
    • dostępność,
    • zapach,
    • nie pozostawia śladów na ubraniach.
    Wady:
    • nie chroni przed przykrym zapachem.
    kama_m1
    8 listopada 2018 o 17:50
    Może być.
    Zwykły dezodorant, w przystępnej cenie zakupiłam go za parę złotych w jednym z hipermarketów, bo bardzo spodobał mi się jego zapach. Ma ładne, estetyczne i solidne opakowanie, dobrze się go aplikuje i jest wydajny. Nie brudzi ubrań. Zapach dość długo się utrzymuje na skórze. Za tę cenę jest wart uwagi.
    NaviMa
    17 marca 2013 o 15:16
    Zapach okropny, działanie minimalne
    Ja również nie wiem, co mnie podkusiło, by kupić ten kosmetyk. Nie mam problemu z nadmiernym poceniem się, ale po użyciu tego dezodorantu coś działo się z moją skórą. Miałam wrażenie, że pocenie nasiliło się. Zapach jest okropny i niezwykle intensywny. Jedyny plus mogę dać za to, że nie zostawia najmniejszych śladów na ubraniu - co się rzadko zdarza. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe pełnowymiarowe
  • 19 maja 2012 o 14:46
    Lubię
    Ubóstwiam niebieski! +ładnie pachnie (dla mnie przez cały okres użytkowania) +rzeczywiście działa jak dezodorant -cena mogłaby być niższa Polecam. Koleżanki aż się mnie pytały, jakich perfum używam i były zdziwione, że to tylko dezodorant ;) Używam tego produktu od: kilkunastu miesięcy Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam
  • 25 czerwca 2011 o 21:42
    najpierw tak,pozniej nie
    Najpierw bylam zachwycona zapachem,slodki,przypominal mi lolite lempicka. Po paru uzyciach nie moglam zniesc tego zapachu-chyba zbyt intensywny,namolny-az glowa mnie bolala po jego uzyciu. Zapach bardzo mocny,bdb sie trzyma,wlasciwosci antyperspiracyjne slabe. Ogolnie chyba nie dla mnie,zbyc ciezki,przytlaczajacy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie