Dezodoranty i antyperspiranty

Beyonce Heat Rush, Parfum Deodorant Natural Spray Dezodorant perfumowany w atomizerze

Beyonce Heat Rush Dezodorant spray 75ml

• 8 stycznia 2021 o 15:17
    ok
    Perfumowy dezodorant w opakowaniu z szkłem oraz atomizerem. Wiadomo, trwałość jest słaba ale nie można oczekiwać więcej po tego typu produktach. Kompozycja zapachowa jest bardzo ładna, idealna dla dziewcząt oraz na upalną porę roku jaką stanowi lato. Dezodorant jest naprawdę tani oraz wydajny.
    • kompozycja zapachowa
    Wady:
    • kiepska trwałość
  • 18 października 2019 o 19:20
    Jeden z fajniejszych celebryckich zapachów.
    Pani w Hebe przy kasie gorąco zachwalała to pachnidło, podstawiając mi dosłownie zatyczkę pod nos. Mówiła, że długo się utrzymuje, trochę popłynęła w tym fantazjowaniu, ale niech jej będzie ;) Namówiła mnie, zainkasowała 30 zł na promo (godzinę później zobaczyłam, że w tym samym czasie w sąsiednim Rosie kosztował 20 zł, sic!) W zasadzie to nie mam pojęcia ile czasu "powinny" utrzymywać się zapachy w formie dezodorantów w szkle, ale 30 minut to jak czas dla mgiełek i właśnie tak go traktowałam. Nieważne, sam zapach na tyle mi się spodobał, że mgiełkowałam się dość często :) Czuć w nim pomarańczę, mango i jakieś inne owoce. Całość jest niezwykle przyjemna, radosna, słodka, ale nie przesłodzona. Dobrze się spisuje w letnie popołudnia. Wydaje mi się, że jest trochę podobny do wycofanego już dawno Adidasa Fresh Escape, który był moim hitem na początku liceum. Po wykończeniu butelki zakupiłam w internecie tester wody toaletowej, calutkie 100 ml :D
    Zalety:
    • słodki, owocowy zapach, w sam raz dla młodych dziewczyn
    • cena na promocji
    • nie zadusi otoczenia
    Wady:
    • trwałość zapachu, edt jest o wiele lepsza pod tym względem
  • 25 sierpnia 2019 o 19:51
    Prześliczny zapach
    Bardzo podoba mi się zapach, jest prześliczny, jednak mógłby się dłużej utrzymywać. Nawet jak popsikałam się solidną ilością to po może godzinie już wszystko wywietrzało.
    ilino
    26 lipca 2019 o 14:17
    Polecam
    Dezodorant ten ma bardzo ładny, słodki, niedrażniący zapach. Jego atutem jest też niska cena. Ponadto jest bardzo wydajny, ale niestety jego trwałość nie jest długa.
    • ładny zapach
    Wady:
    • krótka wytrzymałość
  • 1 lipca 2019 o 14:46
    Zapach lata
    Ten zapach towarzyszy mi już od kilku lat co lato. Kojarzy mi się właśnie ze słońcem. Nie lubię słodkich zapachów ale w tym się zakochałam. Jest słodki ale czuć też trochę świeżości i takiego lata. Na mojej skórze często perfumy brzydko pachną, na szczęście tutaj było miłe zaskoczenie. Zapach utrzymuje się na skórze z jakieś 2 h. Nie jest to porażająca trwałość ale nie ma też czego oczekiwać po perfumowanym dezodorancie. Polecam szczególnie na lato.