Dezodoranty i antyperspiranty

Chanel Chance Eau Tendre, Sheer Moisture Mist Nawilżająca mgiełka do ciała

• 6 marca 2022 o 12:21
    Lekkość
    Zapach jest lekki bardzo orzeźwiający i delikatny. Niesamowicie podkreślający kobiecość oraz otulenie skóry. Atomizej jest wygodny a samo opakowanie niebywale estetyczne - jak to Chanel. Używam głównie latem ponieważ w zimie średnio pasuje ta świeżość i wydaje mi się że niknie pod innymi zapachami.
  • 26 lutego 2021 o 12:00
    najlepsza z linii chance
    mgiełkę używam, kiedy chcę pachnieć delikatnie lub w gorące dni. Niby jest nawilżająca ale dla mnie główną rolę gra tutaj zapach. Projekcja jak na Chanel słaba, ale uwaga oceniamy tutaj mgiełkę do ciała a nie perfumy. Zapach bardzo bliskoskórny. Cudownie komponuje się z ciepłem ciała. dla mnie strzał w dziesiątkę. Jest to moja ulubiona z rodziny Chance kompozycja zapachowa. Jest rześka, delikatna ale niesamowicie kobieca. Obłęd mgiełka wyposażona w wygodny atomizer, który tworzy delikatną mgiełkę
    Zalety:
    • kompozycja
    • lekkość idelikatność
  • 27 września 2020 o 16:29
    Słabo pachnie
    Z racji iż jest to mgiełka kultowego już zapachu spodziewałam się po niej czegoś więcej. Jej konsystencja jest na tyle inna, że po spryskaniu można wyczuć w niej dozę nawilżenia. Ale niestety zapach jest bardzo ulotny. Dodatkowo w zapachy mgiełki ja wyczuwał troszkę zapach balsamowy ( może dlatego są te właściwości nawilżające)
  • 18 grudnia 2018 o 13:33
    Jestem na tak
    Uwielbiam.Dostalam tą mgiełkę na urodziny i jestem zadowolona. Ma ładny , delikatny kwiatowy zapach.Utrzymuje się na ciele. Idealna na każdą okazję i na codzien. Polecam i kupię napewno.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
  • 23 września 2018 o 17:40
    Niewypal
    Niestety jestem na nie. Kupilam w zestawie z kremem do ciala i perfumem. Nie zauwazylam nawilzenia a co najgorsze mgielka na ciele pachnie inaczej niz perfum. Piekny zapach Chanel Chance eau Tendre przeksztalca sie w jakas dziwna won ktora napewno nie jest warta tych pieniedzy. Juz lepiej kupic albo perfum albo krem osobno bo w takim zestawieniu to niestety nie dziala.