Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Maximum Protection, Confidence Stick Anti-transpirant Antyperspirant w kremie

• 3 października 2024 o 18:03
    Bardzo dobry
    Kremowy antyperspirant w sztyfcie Rexona. O tym kosmetyku powiedziała mi koleżanka z pracy. Któregoś dnia będąc w Rossmannie zobaczyłam, że jest w promocji i postanowiłam go kupić. Wzięłam wersję z różowym paskiem, bo lubię różowy. Kosztował niecałe 24 zł, więc kosztuje więcej niż większość antyperspirantów dostępnych w drogerii. Zabrałam go ze sobą na wakacje do Grecji, używam go w dzień treningu. Jestem z niego zadowolona, zapewnia wysoki komfort i ochronę przed poceniem. Mam wrażenie, że mocno „trzyma się” skóry. Gdy biorę prysznic, to pachy myję dwa razy, bo wydaje mi się, że po pierwszym razie nie jest do końca zmyty. ;) Gdy go używam, to delikatnie przekręcam, by wydobyła się niewielka ilość, bo nie potrzeba go dużo, by skutecznie działa. Także jest wydajny. Antyperspiranty Rexona do tej pory kojarzyły mi się z jednym zapachem. Wszystkie miały taką samą, charakterystyczną nutę. Ten nie pachnie jak Rexona. ;p Ma całkiem fajny zapach, kojarzy mi się z kwiatowym zapachem, ale takim jak kosmetyki.
  • 27 stycznia 2023 o 10:51
    10/10 - REWELACJA!
    Powiem tak: rewelacja! Nie brudzi ubrań, wystarczy poczekać aż się wchłonie, zapach piękny czuć go nawet po całym dniu, nie pocę się w ogóle. Dotychczas stosowane antyperspiranty z innych firm albo mnie uczulały albo zwyczajnie po ich użyciu śmierdziałam ;D Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :) z tej konkretnej serii Rexona Maximum Protection Confidence każdy antyperspirant jest warty wypróbowania - czy to w sztyfcie /kremie czy ereozolu każdy wymiata!
    thequre
    8 listopada 2022 o 15:45
    Bardzo dobry
    Od lat używam marki REXONA, zmieniają się tylko zapachy. Ponieważ gustuję jedynie w sztyftach, to wyboru nie mam za wielkiego. Ostatnio sztyft zamieniałam na antyperspirant w kremie, choć dla mnie w tym przypadku to połączenie kremu z pudrem. Produkt jest bardzo dobry, ładnie trzyma, nawet w upalne dni, nie uczula, nie wywołuje podrażnień nawet po depilacji. Niestety brudzi i za to odejmę mu jedna gwiazdkę. Generalnie jestem zadowolona i będę używać, bo uważam, że ta marka robi najlepsze antyperspiranty na rynku.
  • 13 września 2022 o 13:15
    Ochrona przed potliwością w 100%
    Antyperspirant Rexona maximum protection Confidence to produkt stworzony do ochrony przed potliwością oraz nieprzyjemnym zapachem. Jego regularna cena wynosi około 32 zł, ale po przetestowaniu jego działania, uważam, że jest wart swojej ceny. Antyperspirant znajduje się w wygodnym plastikowym opakowaniu o pojemności 45 ml. Początkowo myślałm, że to sztyft. Okazało się, że jest to wykręcany mus, który bardzo szybko wysycha na skórze, jednocześnie nie przesuszając jej. Producent sugeruje, że nuty zapachowe produktu to zielone jabłko, róża, jaśmin oraz drzewno-piżmowa baza. Przyznam, że ten zapach nie przypomina żadnej z tych nut, jest bardziej chemiczny, ale po aplikacji na skórę dla mnie niewyczuwalna. Produkt jest bardzo skuteczny nawet w ekstremalnych warunkach. Kluczowym atutem antyperspirantu oprócz ochrony jest również brak białych śladów na ubraniach i ten produkt zapewnia to w 100%. Polecam.
  • 26 października 2021 o 17:35
    Niezawodne cudo!
    Produkt poleciła mi koleżanka i na pewno zostanie ze mną na dłużej. Przy tym kosmetyku o pocie mogę zapomnieć na bardzo długo. Zapach jest subtelny, kobiecy, wyczuwalny na ubraniach. Konsystencja jest kremowa i wygodna w użyciu.
    Zalety:
    Wady: