Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea Black & White, Silky Smooth Antyperspirant 48h w sztyfcie

NIVEA Black & White Silky Smooth Antyperspirant roll-on 50ml
Bodyland.pl
Nivea ANTYPERSPIRANT SILKY SMOOTH ROLL-ON 50 ML Zakupy dla domu i biura! 837840761528
Nivea Deo Roll-On Black&White Silky Smooth 50 ml

• 18 stycznia 2025 o 9:19
    Rozczarowanie
    Ostatnio przekonałam się do antyperspirantów w sztyfcie i po tym jak skończył mi się mój poprzedni postanowiłam przetestować ten rodzaj produktu od marki Nivea. Kosmetyk ładnie pachnie i ma wygodne opakowanie, ale niestety zawodzi w użytku. Roluje się pod pachami, tworząc białe kulki, które się obsypują i brudzą ubrania. Niestety nawet jeśli wsmaruję go dłońmi w skórę to potrafi zostawiać plamy na ubraniach, którymi przetarłam okolice jego aplikacji i to nawet kilka h po nałożeniu go. Trwałość jest naprawdę niezła, ale niestety musiałam ograniczyć jego użycie ze względu na pozostawiane zabrudzenia.
    • Działanie
    Wady:
    • Roluje się
    • Zostawia plamy
    Catraq
    20 sierpnia 2024 o 16:20
    Zdecydowanie tak!
    Antyperspirant zdecydowanie spełnia swoją funkcję. Ładnie pachnie i dobrze chroni. Dzięki temu, że jest w sztyfcie to można zużyć go w całości + łatwo go użyć. Mimo że więcej używam "kulek" to ten kosmetyk zrobił na mnie wrażenie. Polecam!
    klio69
    30 maja 2024 o 12:30
    Brak skuteczności działania
    Zazwyczaj sięgam po antyprespiranty w kulce, tym razem skusiłam się na sztyf. I niestety przypomniałam sobie dlaczego ich nie stosuje. W tym przypadku nivea pozostawia białe ślady, nie odczuwam skuteczności użytkowania. Zapach znikomy, dotychczas nivea kojarzyła mi się z świeżością, trwałym zapachem tu niestety zapach jest znikomy, niewyczuwalny. Ochrona na pięciu płaszczyznach u mnie nie zdała testu.
    • Aplikator
    Wady:
    • Mało wyczuwalny zapach
    • Słaba ochrona
  • 14 kwietnia 2024 o 17:02
    Obecnie w łazience
    Testuję go kolejny miesiąc, bo antyperspirant w kremowej formule to coś do czego, nigdy nie miałam przekonania, ale ten raz - ze względu na okazyjną cenę - dałam się skusić i mam mieszane odczucia. Z jednej strony produkt sam w sobie ładnie pachnie, ale z potem tworzy dziwną mieszankę, która mnie drażni. Nie brudzi ubrań, tzn. nie wpływa na kolor, ale znowu gdy dobrze nie wsiąknie to mi potrafi potłuścić białą bluzkę, co z automatu u mnie dostaje minus. Poza tym nie podrażnia po goleniu co jest na ogromny plus.
    • nie podrażnia
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • efekt
    • wpływ na ubrania
    • mało zachęcająca szata graficzna, jak dla mnie trochę przesadzona
    nat336
    31 marca 2024 o 20:10
    mieszane uczucia
    Dużym plusem produktu jest przyjemny zapach, jednak jedną ogromną wadą jest rolowanie (wałkowanie) się produktu pod pachą pomimo zmniejszania ilości produktu efekt jest niestety ciągle taki sam.
    Zalety:
    Wady:
    • rolowanie się produktu