Dezodoranty i antyperspiranty

BodyBoom Skin Harmony, Naturalny dezodorant w kremie melon i ogórek `Skuteczny pomocnik`

• 14 czerwca 2024 o 12:41
    Dobry dezodorant
    To mój pierwszy naturalny dezodorant w kremie. Po zużyciu jednego opakowania mogę powiedzieć że to dobry produkt. Skóra na początku musi się przyzwyczaić, przez pierwsze parę dni wydawało mi się że nie działa ale później działał jak normalny dezodorant. Oczywiście nie jest to antyperspirant więc w cieplejsze dni pachy się pocą ale nie czuć brzydkiego zapachu tylko melon. Opakowanie starczyło mi na 3 miesiące intensywnego używania z treningami.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • opakowanie - po co wkładać ten produkt w plastik? Na pewno dużo by zyskał w opakowaniu które może się rozłożyć
  • 23 maja 2024 o 15:33
    Hit
    Kocham naturalne kosmetyki! Sprawdza się, hamuje wydzielanie potu, pachnie specyficznie (dla mnie pięknie ale połączenie melon-ogórek nie jest dla każdego), świetnie się smaruje i wchłania, nie brudzi ubrań, fajne opakowanie.
  • 2 maja 2024 o 10:14
    Dla mnie hit i odkrycie roku!
    Ten dezodorant pomógł mi w czesto krępującym problemie nadpotliwosci i związanym z tym nieprzyjemnym zapachem. Od zawsze używałam antyperspirantów i ciągle coraz mocniejszych bo niezbyt działały. Nie dość że pociłam się tak samo to jeszcze po kilku godzinach w pracy albo stresującej sytuacji moje koszulki nabywały nieprzyjemny zapaszek. W pewnym okresie musiałam przemywać pachy kilka razy dziennie i zmieniać koszulki. To już było mocno frustrujace, ale pogodziłam się że tak poprostu mam. Naturalny dezodorant bodyboom kupiłam żeby w dniach gdy siedzę w domu nie obciążać pach antyperspirantem, nie mając żadnych oczekiwań. Ale okazało się że dla mnie uczynił on cud! Po kilku dniach stosowania mialam wrazenie że poce się trochę mniej, a nawet gdy już się spoce to wciąż ładnie pachnę! Serio nie mam pojęcia o co chodzi czy coś było w składzie antyperspirantów co nie działało, czy ten produkt coś ma w składzie, w każdym razie od roku nieprzyjemny zapach potu i zmienianie koszulek w ciągu dnia jest już przeszłością. Ciekawe jest to ze moje kolezanki ktore nie mialy takich problemow jak ja tez przetestowaly i dla czesci z nich dzialal zwyczajnie a nawet czasem gorzej niz zwykly antyperspirant. Wiec moze nie dla kazdego, ale warto przetestować. Ja jestem tak zadowolona i wdzieczna za ten produkt ze specjalnie zarejestrowałam się tutaj żeby dodać recenzje bo mam nadzieję bo może ktoś taki jak ja wyprobuje i szczęśliwym trafem rozwiąże swój problem który wydawał się bez rozwiązania.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach utrzymujący się cały dzień, efekty, wydajnosc
    Wady:
    • Czasem podrażnią pachy ale wystarczy trochę balsamu na noc i jest ok
    KateeMi
    26 kwietnia 2024 o 9:57
    Dezodorant do zadań specjalnych
    Na dezodorant trafiłam przez przypadek. Szukając kolejnego do przetestowania przyciągnęło mnie estetyczne opakowanie i dobre opinie innych produktów tej marki. Po odkreceniu opakowania zaskoczył mnie fajny zapach. Zdecydowanie melon i ogórek to moje ulubione nuty zapachowe. Skład oczywiście jak najbardziej na plus. Jedyne czego obawiałam sie to soda w składzie. Jako że nigdy nie miałam problemów ze skórą pod pachami nie wywołała ona u mnie żadnych podrażnień. Dlaczego jest to dla mnie dezodorant od zadań specjalnych? Ponieważ czy to ciężki trening siłowy czy długa jazda rowerem pacha zawsze pozostaje świeża. Dezodorant bardzo łatwo sie rozprowadza. Ma przyjemną kremową konsystencję. I co najważniejsze nie lepi się. A sam produkt jest bardzo wydajny. Zależało mi też na takim produkcie , który nie będzie powodował dyskomfortu po nałożeniu na wydepilowane pachy. Tutaj mimo sody w składzie nic nie piekło. Na plus bardzo duży jest także to że dezodorant nie zostawia jakichkolwiek śladów na czarnych ubraniach.
  • 20 kwietnia 2024 o 11:04
    Piękny zapach
    Używałam go przez ok miesiąc. Bardzo ładny zapach, fajnie się roztapia na skórze i nie było problemu z plamieniem ubrań. Zapach utrzymuje się dość długo i w moim przypadku spełniał swoją funkcję. Nie należę do osób mocno potliwych, ale do codziennego użytku naprawdę fajny. Cena też myślę, że ok. Z minusów to nie wiadomo ile go używać, więc czasem się zdarzało, że po całym dniu mi się rolował. Chętnie kupiłabym drugie opakowanie, ale dostałam na niego silnego uczulenia (prawdopodobnie na sodę w składzie), więc będę próbować innych pozycji.
    • Wydajny
    • Dobrze się rozprowadza
    Wady:
    • Nie wiem ile go stosować jednorazowo
    • Uczulające składniki (drażniące)