Dr Irena Eris Żel do higieny intymnej z wyciągiem z przywrotnika

• 1 grudnia 2004 o 8:50
    Poprawny...
    Łagodzi podrażnienia, słabo odświeża, ładnie się pieni - dokładnie tyle ile trzeba, łatwo się spłukuje, nie jest za gęsty ani za rzadki. Zapach ledwo wyczuwalny, opakowanie z pompką wygodne - blokada pompki bardzo przydatna. Baardzo wydajny. Nie zauważyłam żeby tworzyły się jakieś "gluty" w pompce. Nie wysusza, nie podrażnia. Kolor mi się nie podoba, ale nie o kolor tu chodzi. Żel jest poprawny. Nic ponadto. Nie wiem jak będzie po zużyciu całego opakowania, ale sądzę, że raczej do niego nie wrócę. Poprawny to przecież za mało dla kosmetyku. Zapłaciłam za niego 10.90zł
    maniaa
    5 grudnia 2003 o 1:09
    nieciekawy zapach
    może i jest delikatny i wydajny ale moim zdaniem trudno sie spłukuje i wcale niestety nie jest bezzapachowy- ma absolutnie nieciekawy zapach, nie dający poczucia odświerzenia. Bardzo kiepściutki żel.
    kiah
    12 września 2003 o 11:19
    NIE! Polecam!!
    Żel ten kupiłam ze względu na... jego kolorystyke, gdyż po prostu pasuje mi do łazienki;p Ale okazało się, że poza przyjemną barwą posiada on równie istotne atrybuty! Przede wszystkim świetnie się pieni, nie wysusza, nie podrażnia, odświeża, a dodatkowo jest wyjątkowo wydajny!:) Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze bardzo poręczne i wygodne w użyciu opakowanie z pompką, dzięki czemu pełna higiena zostaje zachowana. POLECAM!!Dodano 24.12.2003Niestety muszę drastycznie zweryfikować ocenę tego produktu! :( Po zużyciu 2 opakowań stwierdzam, iż tak, jak na początku płyn ten spełniał WSZYSTKIE moje oczekiwania, tak teraz nie jest w stanie sprostać ŻADNEMU!! Ba, zaszkodził mi - wysuszył, podrażnił - KOSZMAR!! Nie polecam nikomu, a szczególnie osobom z jakąkolwiek wrażliwościa kosmetyczną na cokolwiek :( PORAŻKA!!! ;(
  • 4 września 2003 o 16:17
    Spełnia swoją rolę
    W zasadzie nie mam nic do zarzucenia:+ odświeża + łagodzi podrażnienia+ duże opakowanie z pompką+ wydajny- mógłby mieć przyjemniejszy kolor
    Suzanne
    30 marca 2003 o 16:27
    W porządku
    Nie mam do niego żadnych uwag. Ani zapach, ani działanie nie wzbudzają moich zastrzeżeń, tym bardziej wydajność. Jedyna wada to dozownik - biała pompka. Jest o wiele mniej poręczna niż w wersji niebieskiej, często się zacina i tylko z tego powodu nie kupię go więcej. Jedno opakowanie w trakcie użytku.