Lakiery hybrydowe

Evonails Gellack UV Pro, Gel Nail Color Lakier hybrydowy

• 11 marca 2019 o 20:42
    Polecam
    Witam, z czystym sumieniem mogę polecić produkty marki Evo Nails. Od roku pracuje na ich produktach i jestem bardzo zadowolona jak i zarówno moje klientki.
    Zalety:
    • Pojemność
    • Konsystencja
    • Wybór kolorów
  • 10 marca 2019 o 23:49
    Lakier hybrydowy
    Jestem zadowolona z lakierów. Posiadam kilka kolorów oraz bazę i nabłyszczacz. Lakiery są dobrze napigmentowane, nie spływają, są trwałe- czasami aż odrost straszy a lakier bez odprysków, brak jakiegokolwiek uczulenia, przyjemne w pracy, są wydajne- wystarczą dwie cieniutkie warstwy
    Zalety:
    • Gęstość
    • Pigmentacja
    Wady:
    • Brak :)
  • 7 marca 2019 o 15:06
    Lakier hybrydowy Evonails - piękne kolory, długo utrzymujące się
    Otrzymałam w prezencie od koleżanki lakier hybrydowy z firmy Evonails w pięknym kolorze czerwonym, walentynkowym. Mam go na paznokciach już 3-tydzień i utrzymuje się świetnie, jestem mega zadowolona. Matka-Polka dużo prac domowych i nic się z nim nie dzieje, nie opryskuje, nie łuszczy się. Po prostu świetny. Na pewno zakupię inne kolory. Paznokcie robiła mi koleżanka stosowała twin-coat (jako podkład i wykończenie) z tej samej firmy, a na koniec super pachnąca latem - oliwka wiśniowa również Evonails. Polecam produkty tej firmy , jestem mega zadowolona.
    Zalety:
    • Piękny kolor lakieru, długo utrzymuje się na paznokciach.
    Wady:
    • Nie dostrzegłam na tą chwilę wad.
    dorapio
    5 marca 2019 o 12:21
    Super produkt
    Używam lakierów hybrydowych od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Jest duży wybór kolorystyczny, krycie dobre po dwóch warstwach, lakier utrzymuje się do 3 tygodni.
    Zalety:
    • Zalety to kolor i krycie.
    KiciaBP
    31 października 2018 o 11:46
    Kiepskiej jakości
    Lakier hybrydowy kupiłam w dwóch odcieniach czerwieni i niestety żaden sie nie sprawdził, mają jak dla mnie zbyt rzadką konsystencję co powoduje ze trzeba nakładac kolejne wartswy żeby uzyskac jakiś konkretny poziom krycia. Nawet jak juz osiągnie się oczekiwany efekt to po kilku dniach lakier zaczął się łuszczyć i odchodzić jakby zwykły a nie hybrydowy utwardzany. Kolory moze i ładne ale jakośc naprawde mizerna
    Wady:
    • bardzo słaba jakość

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe