Serum do twarzy

Delia Professional Face Care, Hyaluronic Acid 100% Face & Neckline Serum Wypełniające serum z kwasem hialuronowym

Delia

Zerwie
    14 września 2023 o 9:16
    Swietny produkt
    Świetny produkt. Używam regularnie od 3 tygodni. Zauważyłam zmniejszenie przebarwień potrądzikowych. Bardzo przyjemna konsytencja i ładny zapach. Nie roluje się i nie podrażnia mojej wrażliwej cery, a wręcz łagodzi i koi podrażnienia.
  • 1 lipca 2021 o 13:33
    Serum bardzo dobrze nawilża skórę...
    Malutka buteleczka ale z zakraplaczem więc używanie serum jest higieniczne. Konsystencja żelu wodnista, bardzo dobrze się rozprowadza i wchłania. Po jego zastosowaniu skóra jest gładka , nawilżona i zregenerowana. Mimo małego gabarytu serum jest bardzo wydajne Serum naprawdę godne polecenia
    Zalety:
    • nawilża
    • skuteczność
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • mogło by być w większej pojemności
  • 28 maja 2021 o 21:36
    Niepozorny, aczkolwiek robiący wrażenie...
    Na początek prawda oczywista: zmarszczek tym specyfikiem i każdym innym się nie pozbędziemy, bowiem kosmetyki zawsze przegrają z naturą! Ale teraz o serum... Dobra, gęsta konsystencja, ładnie się je dawkuje i rozprowadza w "krytycznych" miejscach. Serum bardzo szybko się wchłania i można aplikować na nie zarówno kremy, jak i makijaż. Mam wrażenie, że "bruzdy zmarszczkowe" (wokół ust i na czole) są leciutko "rozprasowane". Co mnie irytuje, to praktycznie zerowa "dostępność stacjonarna"!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    lergie
    23 sierpnia 2019 o 11:25
    Szkoda, że taki malutki ;)
    To moje pierwsze serum marki Delia, ale nie było drogie i bardzo mnie kusiło, więc przy okazji zakupów w jednej drogerii internetowej go złapałam - w sklepach stacjonarnych jeszcze go nie widziałam. Jest malutkie (10ml) i całkiem niedrogie (ok 10zł), więc cudów się nie spodziewałam. Można powiedzieć zatem, że "rozczarowałam się"... pozytywnie ;) Serum jest rewelacyjne! Aż szkoda, że tak małe, bo gdybym używała go codziennie na całą twarz raczej szybko by uciekło ;) Super nawilża i wygładza strefę pod oczami, która u mnie po kryjących korektorach aż woła o regenerację po całym dniu. Na te miejsca dosłownie tylko "pykam" pipetką, staram się nie używać całej dużej kropli. Jeśli zauważam, że moje policzki są już nieco suche to wtedy wyciskam kroplę. Mam cerę mieszaną więc w lato na razie szkoda mi tego cudeńka na czoło i nos, ale na zimę zaopatrzę się w większe zapasy ;) Jak już nadmieniłam, serum rewelacyjnie i momentalnie nawilża. Bardzo przyjemnie się go nakłada, nie ma zapachu i wręcz sunie po skórze dając uczucie wygładzenia. Jestem zachwycona! Szybko się wchłania, nie lepi się, nie zostawia filmu, a mimo to daje poczucie dużej dawki nawilżenia skóry. Może śmiało "robić" za zamiennik Mineral 89 od Vichy, bo w odczuciu są do siebie bardzo podobne. I równie wspaniałe! Kocham i polecam! :)
    Zalety:
    • Super nawilżenie od razu po nałożeniu
    • Idealne pod strefę pod oczami (nie drażni oczu ani powiek)
    • Uczucie wyraźnego wygładzenia
    • Skóra jest gładka, nawilżona, zmniejszone cienie pod oczami
    • Nie ma zapachu - dla mnie plus
    • Żelowa lekka konsystencja
    • Mini opakowanie (10ml) dobrej jakości, można zabrać na wyjazd - nie rozlewa się, pipetka nie zacina, bardzo poręczne i ładne
    • Cena!
    Wady:
    • Wydajność (aczkolwiek może kupić kilka opakowań - to może być całkiem wygodne)
    • Dostępność - online łatwiej go dostać, stacjonarnie nie spotkałam
  • 16 lutego 2019 o 16:21
    Całkiem fajne serum w dobrej cenie
    Opakowanie serum hialuronowego znalazłam w kalendarzu adwentowym marki przygotowanym na zeszłoroczne święta. W sumie było już w 1-szym okienku, co było dla mnie miłą niespodzianką. Serum zaczęłam używać jakiś miesiąc temu i obecnie wykończyłam całe opakowanie. Jak je oceniam? To całkiem dobry produkt do pielęgnacji cery, moja mieszana je polubiła. Zapewnia dobre nawilżenie, regeneracje, niesamowicie wygładza. OPAKOWANIE Serum w wersji kalendarzowej znajdziemy bez opakowania czy kartonika. Buteleczkę z serum wykonano z błękitnego, półprzezroczystego szkła i wyposażono w pipetkę ze złota przekładką. Na buteleczce znajdują się napisy wykonane białą i niebieską czcionką. Pipetka dozuje odpowiednią ilość produktu, działa właściwie od pierwszego użycia, nic się nie psuje. Dzięki półprzezroczystemu opakowaniu widać zużycie. SERUM Serum ma postać bardzo lekkiego płynu, nieco żelowego, który jest pozbawiony barwy i o praktycznie niewyczuwalnym zapachu. Stosowałam je codziennie rano i wieczorem po tonizowaniu twarzy. Dzięki lekkiej konsystencji bardzo szybko się wchłania, nie ma też trudności z jego aplikacją – wystarczy lekko wklepać. Pozostawia na skórze przyjemną, aksamitną warstwę i niesamowicie wygładza, dzięki czemu świetnie nadaje się pod makijaż. Mało który kosmetyk robi coś takiego z moją skórą. Po wykorzystaniu całej buteleczki mogę stwierdzić, że całkiem dobrze nawilża i regeneruje skórę, niweluje przesuszenie i uczucie dyskomfortu. Producent obiecuje działanie przeciwzmarsczkowe, jednak u mnie takowe nie wystąpiło, jednak nie liczyłam też na nie, więc nie biorę tego w ogólnej ocenie pod uwagę. Produkt wystarczył mi na miesiąc codziennego stosowania mimo stosunkowo małej pojemności, bo jedynie 10 ml. Cena jest przyjazna dla portfela. PLUSY: + lekkie, szybko się wchłania + niesamowicie wygładza + dobrze nawilża i regeneruje + ma praktyczne opakowanie + korzystna cena + dobra wydajność MINUSY - brak efektu wypełnienia