Serum do twarzy

Eveline Cosmetics C-Perfection, Przeciwzmarszczkowe serum do twarzy z witaminą C

Eveline
Silnie odmładzające serum przeciwzmarszczkowe z witaminą C
Bodyland.pl
Eveline Cosmetics Eveline C Perfection Serum przeciwzmarszczkowe - zaawansowany koncentrat naprawczy 6w1 na dzień i noc 18ml
Eveline C Perfection Serum Przeciwzmarszczkowe 18ml

• 6 lutego 2025 o 13:14
    Dobry produkt rozjaśniający przebarwienia
    Główną zaletą tego produktu w mojej opinii jest jego działanie rozjaśniające - świetnie rozjaśnia przebarwienia już po kilku użyciach. Dodatkowo nadaje skórze blasku i sprawia, że jest ona rozpromieniona. Konsystencja jest dość kleista, więc warto wziąć to pod uwagę przy zakupie. Jedną gwiazdkę odejmuje za brak działania przeciwzmarszczkowego - lub ja go nie zauważyłam.
    Zalety:
    • zauważalne rozjaśnienie przebarwień
    • efekt promiennej skóry
    Wady:
    • brak działania anti aging
    azileiz
    9 grudnia 2024 o 7:00
    Witaminowy cud, który rozpieszcza moją młodą cerę!
    Nie spodziewałam się, że produkt przeciwzmarszczkowy może tak skutecznie działać na skórę, która jeszcze nie zdążyła wejść w bardziej wymagający etap. Od pierwszego użycia zauważyłam, jak moja cera nabiera świeżości i blasku. Lekka formuła serum szybko się wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i jedwabistą w dotyku. To dosłownie jak codzienna dawka energii zamknięta w małej buteleczce. Najbardziej zachwyciło mnie, że serum nie obciąża skóry ani nie pozostawia tłustej warstwy. Już po kilku dniach zauważyłam, że drobne zaczerwienienia i oznaki zmęczenia zaczęły znikać. Skóra stała się bardziej wyrównana, promienna i pełna życia. Mimo że serum dedykowane jest przeciwzmarszczkowej pielęgnacji, traktuję je jako świetne wsparcie w prewencji. Dzięki niemu wiem, że moja skóra dostaje to, co najlepsze, a efekty są widoczne już teraz. To dla mnie kosmetyk wszechczasów, który udowadnia, że dbanie o cerę warto zacząć jak najwcześniej!
    Zalety:
    • natychmiastowe rozświetlenie skóry
    • lekka, nietłusta formuła
    • widocznie wyrównany koloryt
    • redukcja oznak zmęczenia i drobnych niedoskonałości
    • idealny dla młodej cery jako prewencja
    Wady:
    • brak wyraźnego efektu na głębokie zmarszczki (ale tego akurat nie potrzebuję!)
  • 2 maja 2024 o 15:05
    Nie na zmarszczki
    Serum w szklanej buteleczce z pipeta, konsystencja olejowa wchłania sie dość dobrze, ale pozostawia lekko lepka warstwę, Zużyłam jedna buteleczkę. Niestety poza niewielkim rozświetleniem skory nie zauważyłam żadnego efektu. Jednak uważam ze w swoim przedziale cenowym jest ok właśnie jako serum rozświetlające, nie polecam jednak jeżeli ktoś oczekuje działania przeciwzmarszczkowego.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
    Wady:
    • brak działania przeciwzmarszczkowego
    xxxxi
    5 marca 2024 o 12:01
    Wspaniałe
    Serum jest wspaniałe. Wg mnie działa - zgodnie z obietnicami producenta. Dodatkowo szybko się wchłania i nie powoduje rolowania innych produktów do pielęgnacji czy makijażu - co niestety zdarzało mi się z innymi produktami z witaminą C
    Zalety:
    • WYDAJNOŚĆ
    • KONSYSTENCJA
    • ZAPACH
    • DZIAŁANIE
    Wady:
    • CENA
  • 22 lutego 2024 o 22:00
    słaby produkt …
    Serum od Eveline kupiłam około roku temu. Opakowanie - ciemna buteleczka, ładna szata graficzna, produkt posiadający pepitę. Zapach - bardzo delikatny, mało wyczuwalny. Konsystencja - olejowata. Produkt nie został moim ulubionym - do tego bardzo mu daleko. Po regularnym stosowaniu - nie widziałam nawet najmniejszej zmiany/ poprawy na mojej skórze. Zmarszczki, mimo że mam ich baaaardzo niewiele, nie zostały zneutralizowane, tak więc nie spełnił swojego założenia. Nie polecam, bo za tą cenę można kupić coś lepszego.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektu