Lakiery hybrydowe

O.Nail UV - LED 3 Step System, Pure Gel Polish Color Lakier hybrydowy

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 stycznia 2024 o 18:18
    Dostępny w hipermarkecie w przystępnej cenie. Trwałość 10/10
    Te lakiery są mega trwałe. U mnie manicure hybrydowy z ich udziałem utrzymuje się około 2 tygodnie bez zmian. Lakiery są dobrze napigmentowane. Konsystencja jest średnio gęsta. Dobrze rozprowadza się na płytce paznokci, nie spływa. Nakładany w niewielkiej ilości nie spływa na skórki. Ma piękny połysk po utwardzeniu. Dostępny jest w hipermarkecie Biedronka w przystępnej cenie.
    Vixxvia
    18 marca 2023 o 22:54
    Bardzo lubię!
    Te lakiery akurat znalazłam w biedronce...Były tanie więc wzięłam nawet dwa bo podobały mi się kolory. Przyznam że lakier długo się utrzymuje i szybko (Przynajmniej u mnie) się nie zmywa. Lakiery można zawsze zabrać że sobą do np torebki co jest dużym plusem. Bardzo je lubię i na pewno do nich wrócę! Jeśli chodzi o opakowanie to jest po prostu takie jak każde.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Kolor
    • Wytrzymałość
    Li_nka_
    16 marca 2023 o 1:10
    Świetne krycie!
    Na lakier ten natrafiłam na półkach hipermarketu biedronka. Stwierdziłam, że zaryzykuję i kupię go aby wypróbować. Rzucił mi się w oczy różowy kolor 050. Zazwyczaj przy tym kolorze i jego jasności muszę nakładać 2-3 warstwy aby ładnie pokryć płytkę paznokcia bez prześwitów i dobrej pigmentacji. Bardzo się zdziwiłam bo w przypadku tego lakieru wystarczyła zaledwie jedna warstwa i efekt był fenomenalny! Oczywiście z przyzwyczajenia za pierwszym razem położyłam dwie warstw, ale przy późniejszym użytkowaniu nakładałam już tylko jedną warstwę - dzięki temu zaoszczędziłam mnóstwo czasu. Opakowanie ładne, czarne z nakrętką na której etykiecie znajduje się nalepka w kolorze jaki znajdziemy wewnątrz. Jeśli chodzi o trwałość - utrzymywał mi się spokojnie przez 3 tygodnie na paznokciach.
    Zalety:
    • Świetnie krycie i pigmentacja
    • Dostępność w hipermarkecie
    • Duży wybór kolorów
    • Przystępna cena
  • 7 maja 2022 o 18:37
    Nie dogadamy się
    Na poczatku używania stwierdziłam że są super. Jednak przy częstszym używaniu nie jest tak idealnie. Ich główny problem to marszczenie się przy utwardzaniu i czasami w ogóle lubią się nie utwardzić i po wykonaniu mani, czuć jakby lakier był gumowy po wbiciu w płytkę paznokcia. Przy spiłowywaniu topu pod spodem trafiałam na lepki nie utwardzony lakier. Nie wiem może to wynika ze złego przechowywania, bo kupiłam je w Biedronce Tak poza tym Lakiery długo się utrzymują na paznokciach. Ja mam zawsze krótkie. nawet je obcinam albo piłuję po pomalowaniu i mimo to lakier nie odpada.
    Zalety:
    Wady:
    • Marszczą się
    • Nie dokońca dobrze trzymają
    • Lekko pieką płytkę
    GirlEm
    12 marca 2022 o 10:35
    Miłe zaskoczenie
    + zarówno baza jak i lakiery kolorowe są samodzielnymi produktami, nie wymagają stosowania topu, a w przypadku kolorowych lakierów- nie ma potrzeby aplikacji bazy + pędzelek- umożliwia precyzyjną aplikację lakieru na płytce paznokcia + po utwardzeniu w lampie led nie ma warstwy dyspersyjnej + trwałość + wysoki połysk bez użycia topu + możliwość szybkiego wykonania manicure + wydajność - dość długi czas utwardzania - w lampie led 90 sekund - zapach - ciemne kolory odbarwiają płytkę paznokcia, dlatego koniecznym jest stosowanie bazy Jednym słowem jest to dobra alternatywa dla tych droższych lakierów hybrydowych 3w1. Osoby ceniące swój czas oraz pieniądze, mogą być zadowolone ze stosowania tych lakierów. Mnie jakość i trwałość tych produktów miłe zaskoczyła. Jeśli nie stosowałaś, to zachęcam do ich przetestowania .

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe