Lakiery hybrydowe

NeoNail Dreamy Shades Collection, UV Gel Polish (Lakier hybrydowy)

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mmissia
    4 października 2020 o 10:11
    Bardzo dobra aplikacja
    Kupiłam sobie Morning Whisper, to taki dość nietypowy odcień brązu. Świetnie pasuje teraz do jesiennych stylizacji, jest trochę jaśniejszy niż mleczna czekolada. Dobrze rozprowadza się po paznokciu, bez problemu się utwardza we wskazanym czasie. Trwałość na piątkę z plusem, zazwyczaj nosze mani miesiąc. Ten kolor jest kryjący, dwie warstwy i nie ma już prześwitów. To taki kolor, który można spokojnie nosić na co dzień w stylizacjach nude.
  • 6 września 2020 o 18:00
    Świetne kolory i trwały manicure
    Mój ulubiony odcień z tej kolekcji Neonail to Bloomy Mood. Od razu wpadł mi w oko, jest to taki nieoczywisty pomarańcz wpadający w róż z delikatnie mieniącymi się drobinkami, które opalizują w słońcu. Wygląda ślicznie, dobrze kryje, jak zawsze przy lakierach Neonail wystarczą dwie cienkie warstwy. Utwardzają się bez problemu, nie bąbelkują i nie ściągają się, kolor pozostaje tak samo intensywny.
  • 2 września 2020 o 8:23
    Super kolory
    Gama kolorystyczna tej marki jest super bardzo dużo odcieni każdego koloru Kolory wyglądają super na paznokciach łatwo się z nimi pracuje Dwie warstwy lakieru już wystarczą by manicure wyglądało już idealnie Lakier nie odpryskuje się jest odporny na zadrapania i inne urazy Bardzo trwałe lakiery Cena jest adekwatna do tego co proponuje nam sprzedawca Ogólnie bardzo lubię ich lakiery i Przybory do manicure
    ewkoszy
    29 sierpnia 2020 o 13:30
    Śliczne kolory
    Spodobała mi się ta kolekcja, kolory ma piękne, kupiłam sobie Gentle Breeze i jestem w tym kolorze totalnie zakochana. Piękny błękit, na żywo wygląda jeszcze lepiej. Daje pełne krycie przy dwóch cienkich warstwach, ładnie się utwardza, bez żadnego ściągania czy bąbli. Odcień jest uniwersalny i sprawdza się zarówno solo jak i przy różnych zdobieniach. Zazwyczaj trzyma mi się na paznokciach nawet miesiąc.
  • 26 lipca 2020 o 21:58
    Świetnie kryją i są trwałe
    Zakochałam się w kilku kolorach z tej kolekcji, mam już First Rays, piękną, słoneczną żółć, Bloomy Mood w odcieniu pomarańczowo-brzoskwiniowym i Gentle Breeze śliczny błękit. Teraz w lecie używam tych kolorów non stop. Żadnych problemów nie mam z ich aplikacją. Ładnie kryją i można nałożyć precyzyjnie pod same skórki. Lakier daje trwały efekt, mogę się nie martwić o manicure przez kilka tygodni.