Lakiery hybrydowe

NeoNail Woman`s Diary Collection, UV Gel Polish (Lakier hybrydowy)

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2025 o 23:34
    Ładny kolor
    Lakier do paznokci ma bardzo ładny kolor zielonego, taka oliwka delikatna, super wygląda na paznokciach tak wiosennie, nie odpryskuje fajnie się trzyma na paznokciach. Ogólnie jest moim ulubionym kolorem z marki NeoNail .cena jest trochę duża ale trwałość i kolor nie daje tak o sobie znać
    Olinx
    24 grudnia 2020 o 1:09
    dobry lakier hybrydowy
    Lakier NeoNail Enjoy Yoursel Collection to jeden z moich ulubionych lakierów hybrydowych. Lakier ma piękny, soczysty kolor. Jest dobrze napigmentowany. Już pierwsza warstwa bardzo dobrze kryje. Konsystencja nie jest ani za rzadka, ani za gęsta - idealna. Nie zauważyłam żadnej reakcji alergicznej. Polecam
    Zalety:
    • dobrze napigmentowany
    • brak reakcji alergicznej
    Wady:
  • 12 listopada 2020 o 10:37
    Korzystam z tych lakierów od 2 miesięcy i są naprawdę bardzo ok
    Korzystam z tych lakierów od 2 miesięcy i są naprawdę bardzo ok. Podoba mi się gama kolorystyczna, właściwie wszystkich z tej serii :) Nakładam 2 warstwy i kolor jest piękny, żywy, nic nie prześwituje. W dodatku mają bardzo wygodny pędzelek, ułatwia aplikację, nie zostawia żadnych smug. Na paznokciach też trzymają się dobrze, zazwyczaj spokojnie mogę je nosić te 3 tygodnie i nadal dobrze wyglądają i wyglądały dalej ładnie. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
  • 8 października 2020 o 20:36
    Cudowna kolekcja
    Mam dwa kolory Cosmopolitan Girl i City Lover, korzystam dłuższy czas i są cudowne, obecnie moje ukochane kolory, jeszcze mi się nie znudziły :D Łatwo się je aplikuje, bardzo wygodny pędzelek, który nie zostawia smug, lakier samopoziomuje się. Kolor ładny, intensywny, dobrze napigmentowany - prezentuje się nawet lepiej na żywo niż w necie :D Dobrze się utwardzają, nigdy nie miałam z nimi problemów typu bąbelki czy marszczenie, co zdarzało mi się przy tańszych lakierach. Ta kolekcja charakteryzuje się dobrą jakością i trwałością, jak pomaluję nimi paznokcie to kolory utrzymują się na nich 3 tygodnie. Gdyby nie to, że chcę zmienić kolor na inny, to pewnie mogłabym jeszcze chodzić, nie ma żadnych obtarć.
  • 2 października 2020 o 10:28
    Bardzo dobrze kryją
    To kolekcja z tegorocznego lata, ale takie kolory sprawdzą się też w innych porach roku. Mam przepiękny City Lover i Night Queen, uwielbiam te odcienie, tak samo na całym paznokciu jak w połączeniu z innymi kolorami. Dobrze kryją, bez problemu mi wystarczają 2 cienkie warstwy. Są odporne na ścieranie się i odpryski, można się przez kilka tygodni cieszyć pięknym manicure.