Lakiery hybrydowe

Elisium UV Gel Polish Lakier hybrydowy

• 27 listopada 2024 o 15:24
    Perfekcyjny kolor na dłużej
    Elisium UV Gel Polish to niezastąpiony produkt dla miłośniczek trwałego i profesjonalnego manicure. Jego formuła została stworzona z myślą o łatwej aplikacji, intensywnych kolorach i długotrwałym efekcie. Niezależnie od tego, czy preferujesz klasyczne, eleganckie odcienie, czy bardziej odważne stylizacje, ten lakier żelowy spełni Twoje oczekiwania. Zalety: Długotrwałość: Manicure utrzymuje się w nienaruszonym stanie nawet przez 2-3 tygodnie. Bogactwo kolorów: Szeroka gama odcieni pozwala na dopasowanie stylizacji do każdej okazji. Łatwość aplikacji: Gładka konsystencja ułatwia równomierne rozprowadzenie produktu. Lśniące wykończenie: Nadaje paznokciom piękny blask, który utrzymuje się przez cały czas noszenia. Bez smug i zacieków: Idealnie pokrywa płytkę paznokcia już przy pierwszej warstwie.
    wixzy
    14 marca 2020 o 12:59
    Lakier hybrydowy elisium
    Jeśli chodzi o lakiery hybrydowe elisium to mają one przepiękne kolory, których wybór też jest duży. Cenowo, można powiedzieć, że nie są jakoś bardzo wygórowane, chociaż płacąc ok.25 zł za lakier oczekuje się jednak by był to lakier profesjonalny. Konsystencja lakieru nie jest zbyt rzadka, co sprawia że nie zalewa skórek. W sumie na tym plusy firmy elisium się kończą. Mam kilka kolorów tej marki i niestety z każdym mam problem, nie ważne czy jest to kolor jasny, czy ciemny zle sie z nimi pracuje. Faktycznie nie zalewają skórek, ale malując paznokieć tworzą nieładnie i nieestetyczne mazy. Żeby uzyskać pełne krycie należy położyć 3 warstwy lakieru, zdarzalo mi sie kłaść 4 bo nie byłam zadowolona z efektu. Mało tego po otworzeniu NOWEGO opakowania lakieru były w nim malutkie kłaczki, meszki które ciągnęły się po pędzelku i utrudniały pracę, nic nie dało oczyszczenie pędzelka, gdyż po włożeniu go z powrotem było to samo. Jeśli chodzi o trwałość lakieru tutaj też mam zastrzeżenia. Zwykle manicure hybrydowy robiony inną marką lakierów trzyma się co najmniej 2,5 tygodnia bez żadnego nawet najmniejszego odprysku. W tym przypadku jest jednak inaczej, lakier odchodzi z końcówek paznokcia, odpryskuje i trzyma sie bardzo krótko 5-8 dni jest w stanie dobrym, gdy nie wykonuje się zbytnich prac rękami. Nawet zwykle tańsze lakiery, mało znanych marek które można kupić w sklepie, nie w drogerii lepiej się trzymają. Kolejna sprawa: opakowanie. Choć jest bardzo ładne, inne niż pozostałych firm jest niepraktyczne. Nie wiem, czy tylko ja mam z tym problem ale często mi sie psuje. Odpada pędzelek od tej zakrętki która trzymamy, po czym nie można go w żaden sposób dokręcić i lakier jest do wyrzucenia.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • nie zalewa skórek
    • ładne kolory
    Wady:
    • psujące się opakowania
    • pozostawia mazy na paznokciach
    • trzeba nałożyć 3,4 warstwy aby uzyskać pełne krycie
    • pływające meszki, kłaczki w nowych, fabrycznie zamykanych lakierach
    • nie utrzymują się długo
    • odpryskuja
    • niepraktyczny uchwyt
  • 16 lipca 2019 o 16:58
    pół na pół
    Zacznę może od plusów. Lakier ma bardzo fajną konsystencje gdyż jest dość gęsty nie zalewa nam skórek i maowanie nim nie trwa dużo czasu. Cena uważam też nie jest jakoś mocno wygórowana. Natomiast nie wiem czemu lakier w moim przypadku nie trzyma się zbyt długo przy moich uluionych markach paznokcie wytrzymują zazwyczaj półtorej do 2 tygodni natomiast tutaj malowałam już 2 lakierami z tej firmy i za każdym razem po jakis 5 dniach paznokcie przy skorkach nie wygladaly juz dobrze i lakier zaczynał odchodzić.