Żele pod prysznic

Ziołolek Linomag, Żel do mycia ciała i głowy dla dzieci i niemowląt

• 29 grudnia 2024 o 13:38
    Dla mam i maluszków
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dodałam opinię na temat płynu do kąpieli od Linomag po przetestowaniu sporej ilości próbek które otrzymałam a tym razem sytuacja jest taka sama bo równie dużą ilość saszetek do wypróbowania podarowała mi córka bo ma do nich dostęp i tym razem żelu do mycia ciała oraz głowy maluszków ,ale jak wspominałam wcześniej również dla mam ze względu na bardzo dobry skład, hipoalergiczny i bezpieczny dla skóry z witaminami oraz substancjami oraz wyciągami naturalnymi które chronią skórę przed czynnikami takimi jak podrażnienia oraz przesuszenie delikatnych partii ciała, zawarte w żelu kwas mlekowy,pantenol oraz olej lniany we wspaniały sposób dbają o skórę i sprawiają że jest delikatna i dobrze nawilżona, używałam go bardzo często zużywając kilka saszetek podczas kąpieli i żel świetnie pieni się i ma bardzo delikatny, neutralny zapach dzięki czemu wiem jako matka że każdy skóra bobasów będzie zawsze czysta, miękka i bez podrażnień dlatego polecam wypróbować zarówno dla siebie jak i dla dzieciaczków.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo żel do mycia delikatnej skóry o dobrym składzie i delikatnym zapachu
    Wady:
    • Nie wymienię
    Netili
    17 grudnia 2024 o 20:07
    Łagodny dla skóry
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Próbki żelu do mycia ciała i głowy marki Linomag dostałam przy większych zakupach w sklepie internetowym, może zacznę od tego że produkt ten jest przezroczysty o rzadkiej konsystencji, żel ten ma specyficzny zapach pudru dla dzieci, niestety nie zbyt mi się spodobał, drugi minus jaki rzucił się w oczy jest to że słabo się pieni trzeba dużo go zużyć żeby uzyskać satysfakcjonującą pianę, co do działania nie podrażnia ani nie wysusza skóry a wręcz przeciwnie fajnie ją nawilża i nie trzeba już po nim stosować balsamu, dodam także że nie uczula, łagodzi zaczerwienienia i ma krótki nieskomplikowany skład, z chęcią kupię pełnowymiarowy produkt pomimo tych dwóch minusów, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie podrażnia
    • Koi zaczerwienienia
    • Nie uczula
    Wady:
    • Słabo się pieni
  • 4 marca 2024 o 0:28
    Najlepszy do mycia od pierwszych dni życia
    Używamy go od samych narodzin . Ma delikatny skład , co potwierdzamy po dziś dzień - maluch ma mięciutką skórę , po umyciu nie jest ani zaczerwieniona ani wysuszona . Skutecznie domywa no i pięknie pachnie . Jest w wygodnej butelce z pompką. Podoba mi się też szata graficzna tego kosmetyku. Żel super się pieni , jest dość gęsty ; przezroczysty. Zazwyczaj składam zamówienie przez internet aczkolwiek jest też dobrze dostępny w moim sklepie a artykułami dziecięcymi - stacjonarnie. Ciesze się również, że jest zarówno do ciałka i głowy - uniwersalny, pierwszy kosmetyk dla takiego maleństwa, który u nas nie uczulił. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • Gęsta, wydajna formuła
    • Atrakcyjna cena
    • Piękny zapach
    • Nie uczula
    • Skutecznie myje
  • 7 stycznia 2024 o 20:58
    Najlepszy żel do ciała jaki używałam!
    Żel jest zamknięty w butelce z pompką. Konsystencja jest bardzo przyjemna gęsta, czuć w nim oliwkę. Po nałożeniu na skórę jest tak przyjemny a skóra po zmyciu jest taka jedwabista oraz nawilżona. Mam skórę alergiczną i po tym żelu nie czuję ściągnięcia ani przesuszenia. Nie powoduje u mnie podrażnień wręcz przeciwnie skóra jest ukojona oraz wyciszona. Przyjemnie pachnie tak niemowlakowo. Bardzo dobrze nawilża moje przesuszone nogi. Bardzo dużym plusem jest olej lniany w składzie i faktycznie czuć to na skórze. Drugim plusem jest to polska marka. Mi ten żel skradł serce!
    annaskc
    3 stycznia 2024 o 21:02
    Odpowiedni dla delikatnej skóry dziecka
    Żel Linomag Ziołolek to delikatny produkt stworzony specjalnie dla delikatnej skóry dzieci i niemowląt. Dzięki starannie dobranym składnikom, takim jak m.in. lanolina skutecznie oczyszcza, nie powodując podrażnień czy wysuszenia skóry. Jego łagodna formuła, wolna od substancji drażniących, nawilża skórę i włosy, jednocześnie zapewniając uczucie delikatności i świeżości. Zalecany przez pediatrów, jest bezpieczny dla najmłodszych. Łatwy w aplikacji, dobrze się pieni i łatwo spłukuje. Zapewnia kompleksową pielęgnację, niezastąpiony podczas codziennych kąpieli, pozostawiając skórę miękką i dobrze nawilżoną. Doskonały wybór dla rodziców poszukujących delikatnego produktu do pielęgnacji swoich pociech. Ma wygodne opakowanie z pompką, która pozwala na higieniczne dozowanie żelu. Jest niedrogi, stosunek jakości do ceny jest bardzo wysoki. Używałam go do delikatnej skóry półrocznej córeczki i byłam bardzo zadowolona z jego działania.
    Zalety:
    • Nie uczula
    • Wydajny
    • Wygodne opakowanie
    • Pielegnuje delikatną skórę dziecka