Żele pod prysznic

HiPP Babysanft, Żel do mycia ciała i włosów dla (stara wersja)

Hipp Żel do mycia ciała i Włosów 400 ml

• 4 stycznia 2025 o 13:22
    Uwielbiam kosmetyki marki Hipp dla swojego maluszka!
    Korzystamy z synkiem z całej serii produktów od marki Hipp i jestem z nich bardzo zadowolona. Żel do mycia ciała i włosów jest rewelacyjny! Choć używam go głównie do mycia ciała, a szampon inny również od marki Hipp ! Zaczynając od początku żel pięknie pachnie, ma przezroczystą barwę, konsystencję idealną, super się pieni i jest bardzo wydajny! Co najważniejsze nie podrażnia skóry maluszka. Ma również pompkę za co wielki plus! W dodatku produkt jest w bardzo przystępnej cenie! Warto wypróbować!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Piękny zapach- długo utrzymujący się na skórze
    • Nie uczula
    • Dobrze się pieni
  • 4 października 2024 o 10:18
    Bardzo dobry kosmetyk dla dziecka
    Żel firmy Hipp Używamy od urodzenia. Bardzo dobry kosmetyk. Pięknie pachnie, nie uczula. Skład dobry dla dziecka. Włosy po umyciu pachną, dobrze się rozczesują, są miękkie w dotyku.
  • 27 czerwca 2024 o 11:33
    Sprawdzony produkt dla niemowląt oraz starszych dzieci
    Kosmetyk jest często wybierany przeze mnie jako płyn do kąpieli mojej 1,5 rocznej córeczki. Już nie pamietam ile opakowań mam na koncie. Jest tańczy niż osławiona Mustella oraz ma o wiele lepszy skład niż klasyk jakim jest Bambino. Konsystencja jest lejąca się. Kolor jest przezroczysto żółty. Bardzo dobrze się pieni. Ma delikatny migdałowy zapach, taki sam jak inne kosmetyki tej linii. Mam w użyciu również oliwkę i kompozycja zapachowa jest identyczna. Zapach utrzymuje się na włosach po wyschnięciu, ale w ciągu dnia powoli znika. Nie jest nachalny. Kojarzy się z kosmetykami dla niemowląt. Produkt nie ma działania super nawilżającego, jak żele z dodatkiem oliwki. Ale myślę, że do włosów byłoby to nie wskazane. Nie używałam po kąpieli osobno balsamu nawilżającego, nie wysuszał skóry, ale czasem, szczególnie zimą moja córeczka miała małe plamki suchości na grubszej skórze kolan. Latem oraz gdy już trochę podrosła problem ogóle nie występował. Jest wydajny. Pojemność to 400ml. Wydaje mi się rozsądna za cenę ok. 16zł. Zużywamy go przez dodanie 2 pompek do kąpieli w wanience oraz pół pompki na same włosy - jak już mojej córce podrosły na tyle, że trzeba je osobno myć. Gdy była niemowlakiem i były krótsze to wystarczyło je myć co 2 dzień pianą, która tworzyła się w kąpieli. Ma wygodną pompkę, a tuba jest zrobiona z trwałego plastiku. Dobrze działa również blokada pompki, można śmiało brać go w podróż. Jak dla mnie to bardzo pewny wybór przy wyborze produktu dla wrażliwego dziecka. Ma pozytywną opinię na blogu Pana Tabletki, to dodatkowy atut, który skłonił mnie do pierwszego zakupu. Polecam
  • 28 sierpnia 2023 o 19:01
    Do ciała i włosków
    My używamy do mycia ciała, dobrze się pieni, można dzieciom zrobić kapiel z pianą. Córka 16miesiecy ma aktywne AZS, ostatnio odeobine sie wyciszyło i zaczęliśmy używać hipp, nic ja nie uczulilo. Piękny delikatny zapach- chętnie zostaniemy z nim na dłużej. Cena przystępna i duza dostępność w wielu sklepach na plus ;)
    Zalety:
    • Brak reakcji przy AZS
    • Butelka z pompką
  • 3 marca 2023 o 0:04
    Hipp idealny dla dzieci
    Gdy wybieram kosmetyki do pielęgnacji dla synka, stawiam na najlepsze, na produkty nie podrażniające i uczulające, na produkty delikatne ale skuteczne i takie właśnie są kosmetyki Hipp. Żel do mycia ciała i włosów jest najlepszy jaki tylko może istnieć. Delikatnie oczyszcza skórę głowy i ciało. Nie posiada alergenów także nie uczula naszych pociech. Ma ładny delikatny zapach. Skóra po nim jest gładka i miła w dotyku. Żel ten jest świetny również dla dorosłych. Butelka fajna z pompką, bardzo wydajny.