Płyny do kąpieli

Nivea Baby, Ochronny szampon i płyn do kąpieli 2 w 1

• 5 lutego 2024 o 9:38
    Fajny
    Mam 24 lata, ale poszukiwałam czegoś nawilżającego i postawiłam na ten produkt. Zaczęłam go używać z myślą, że nawilży moją skórę. Nie pomyliłam się. Wcześniej używałam zwykłych żeli, ale szału nie było. Skóra po użyciu tego produktu jest zupełnie inna, miękka, nawilżona i dość długo utrzymuje się zapach.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • nie uczula
    Wady:
    • BRAK
  • 24 grudnia 2023 o 12:04
    Skóra mojego dziecka lubi ten płyn ;).
    Generalnie jestem wielbicielką kosmetyków Mustela, ale nie mogłam nie sprawdzić słynnej Nivei - tym bardziej, że krem do twarzy i ciała (w puszce) bardzo pasuje zarówno mnie, jak i mojej córce. Zużyłam już dwie butelki tego płynu, ale z pewnością będą kolejne - to fajny i co ważne, delikatny i skuteczny kosmetyk dedykowany maluchom. + Wygodne i solidne opakowanie - butelka z pompką. + Żelowa, średnio pieniąca się konsystencja. Płyn jest delikatnie tłusty (wynika to z obecności olejków w składzie), ale bez obaw - nie obciąża on skóry i nie zostawia żadnej nieprzyjemnej powłoki. Łatwo go również spłukać. + Delikatny, przyjemny zapach, charakterystyczny dla kosmetyków Nivei. + Skład odpowiada mojemu dziecku - nie podrażnia jej i nie uczula + Płyn dobrze oczyszcza skórę dziecka - po kąpieli ciałko jest miękkie, gładkie, świeże i czyste. Radzi sobie również z myciem włosów, aczkolwiek tutaj jednak wolę klasyczny szampon - moja córa ma burzę włosów i zwyczajnie osobny produkt działa w jej przypadku skuteczniej. + Wydajność i niska cena to kolejne zalety tego płynu. + Łatwo dostępny. Reasumując - jestem zadowolona z tego płynu i na pewno sięgnę po niego jeszcze nieraz. Lubię ten delikatny efekt natłuszczenia i zmiękczenia, jaki daje, lubię go za łagodność i kojące działanie, lubię go za to, że starcza na długo,a nie kosztuje majątku. Nie mam mu nic do zarzucenia - jest super! Mogę go polecić z czystym sumieniem - warto ♥️
  • 5 lutego 2023 o 12:36
    Przyjemny pod prysznic nie tylko dla dzieci. No i ten zapach....
    U mnie częsty gość w domu, bo mój mąż uwielbia do mycia pod prysznicem. Czasami też używam. OPAKOWANIE Typowa estetyka dla kosmetyków NIVEA . Butelka z dobrze działającą pompką. SKŁAD Bez mocno działających SLS i SLES. Łagodniejsze środki myjące. Dodatek rumianku. DZIAŁANIE Bardzo dobrze się pieni. Wydajny, bo nie trzeba wiele. Typowy, i co tu mówić, bardzo ładny dziecięcy zapach NIVEA. Nie wysusza skóry nadmiernie, ale i nie nawilża. Nie podrażnia. Dobry również do higieny intymnej. Nie stosowałam do włosów. PODSUMOWUJĄC Bardzo dobry do mycia pod prysznicem.
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    • opakowanie z pompką
  • 27 stycznia 2023 o 16:43
    Super produkt 2 w 1
    Bardzo przyjemny produkt w przystępnej cenie. Szampon jest bardzo wydajny i przyjemny w aplikacji. Stosujemy od dluzszego czasu u 2-latka. Ma bardzo ładny zapach, nie uczula i super się pieni. Nasz synek jest zadowolony :) Polecam innym mamom.
    Zalety:
    • Miły zapach,
    • Wydajny,
    • Przystępna cena,
    • Łatwy w aplikacji,
    • Fajnie się pieni,
    • Nawilża.
  • 27 stycznia 2023 o 15:58
    Nasz najlepszy!
    Nivea Baby szampon 2 w 1 jest z nami od urodzin pierwszej córki, czyli od 6 lat. Najstarsza córka boryka się z AZS i ten płyn i szampon, jako jedyny, nie wzmaga tej choroby. Młodsze córki również kąpiemy używając Nivea Baby i ich skóra jest gładka, miła w dotyku pięknie pachnie. Myślę że Nivea Baby zostanie z nami na długo.
    Zalety:
    • Łagodny dla skóry dziecka. Ładnie pachnie. Dobrze się pieni.
    Wady:
    • Brak war