Płyny do demakijażu

Eveline Cosmetics Royal Snail Terapia śluzem ślimaka, Płyn micelarny 3 w 1 `Intensywnie regenerujący`

Eveline
Intensywnie regenerujący płyn micelarny
Eveline Royal Snail Regenerujący Płyn Micelarny 500ml
Eveline Royal Snail Płyn micelarny 500 ml
Bodyland.pl
Eveline ROYAL SNAIL MICELLAR WATER - Intensywnie regenerujący płyn micelarny ze śluzem ślimaka EVEMSSL

• 17 kwietnia 2025 o 9:56
    Mój ulubieniec
    Używam płyn od 2 lat i nie mam zamiaru go zmieniać na inny. Nie pozostawia ściągniętej skory jak wiele innych płynów micelarnych. Po jego użyciu czuje przyjemne nawilżenie. Bardzo dobrze zmywa makijaż, zapach ma dosyć neutralny. Uważam, ze każdy powinien go wypróbować.
    Zalety:
    • Nawilżona skóra
    • Nie wysusza skory
    IvanaLi
    13 kwietnia 2025 o 17:00
    Jeden z ulubionych
    Płyn micelarny jest idealny dla osób z wrażliwą cerą z tendencją do zapychania. Jest delikatny i nie wywołuje podrażnień. Można ten płyn spokojnie używać do zmywania makijażu oczu, bo nie piecze. Nie powoduje wysypu zaskórników i innych niedoskonałości. Ma delikatny subtelny zapach i nie śmierdzi perfumami jak niektóre płyny micelarne. Starcza na bardzo długo i w dodatku jest w dobrej cenie. Jest to jeden z moich ulubionych płynów do zmywania makijażu i regularnie od kilku lat do niego wracam.
    Zalety:
    • nie piecze w oczy
    • nie podrażnia
    • nie zapycha
    • delikatny zapach
    Wady:
  • 29 marca 2025 o 18:02
    Najlepszy płyn micelarny od Eveline !
    Płyn micelarny ze śluzem ślimaka to prawdziwy hit . Używam płynu do zmywania pełnego makijażu oka oraz twarzy a także o poranku przemywam nim twarz po wstaniu , uwielbiam w nim to że jest bardzo skuteczny i szybki - nie ma potrzeby wcierania płynu przez długi czas aby zmyć makijaż a dodam że na co dzień mój make-up jest bardzo mocny i ten płyn radzi sobie z nim świetnie. Zmywa dokładnie i do końca , a do tego ma piękny zapach . Płyn jest w dużym opakowaniu i jest niesamowicie wydajny miałam go chyba ze 3 mce! Często są promocje na markę eveline więc płyn można dostać dosłownie za grosze :) Co bardzo ważne - nie alergizuje i nie podrażnia , a jestem alergiczką , spisuje się fenomenalnie na mojej cerze :)
  • 29 marca 2025 o 17:54
    średni wybór dla wrażliwych
    Produkt Eveline Cosmetics Royal Snail Terapia śluzem ślimaka, Płyn micelarny 3 w 1, ma bardzo ładne, poręczne opakowanie, które ułatwia dozowanie. Aplikacja jest wygodna, jednak czasem mam wrażenie, że dozuje się go trochę za dużo na wacik. Sam płyn ma przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co jest na plus. Niestety, mimo pozytywnych aspektów, nie jestem do końca zadowolona. Czasami płyn piecze mnie w oczy, powodując zaczerwienienia (i nie tylko w tej okolicy), co sprawia, że nie mogę go używać przy wrażliwszych partiach skóry. Dodatkowo, nie radzi sobie z cięższym makijażem, zwłaszcza wodoodpornym, co jest dla mnie dużym minusem. Choć cena jest przystępna, biorąc pod uwagę te niedogodności, raczej nie zdecyduję się na ponowny zakup.
  • 21 marca 2025 o 11:22
    nie powiem NIE!!
    Płyn micelarny marki Eveline kupiłam ze względu na pojemność 500 ml i promocyjną cenę. Poza tym potrzebowałam specyfiku do zmywania tuszu do rzęs . I po opisie producenta zaciekawiło mnie również działanie nawilżające i przeciwzmarszczkowe ze wzg. na dodatek śluzu ślimaka. Opakowanie to wielka butla 500 ml z korkiem na klik, który przy pobieraniu płynu nie przecieka i dobrze się dozuje. Konsystencja micela przezroczysta z lekkim zapachem. Makijaż twarzy dobrze się zmywa, ale mi trzeba 2/3 płatki aby czuć, że jest już ok. Natomiast tusz niekoniecznie dokładnie rozpuszcza. Trzeba dość mocno namaczać i pocierać, a i to nie daje pożądanego efektu. Na plus dla mnie jest to, że nie podrażnia oczu, nie powoduje ich pieczenia ani swędzenia. Co do pielęgnacji twarzy? To owszem nie wysusza. Skóra po nim wydaje się nawilżona, wilgotna i miękka. Jednak ten "ślimak coś tam robi". Poza tym opiniowany płyn nadaje się do codziennego użytku, ale żeby był rewelacyjny to tak na 4. Nie wiem czy kupię ponownie?? Wybór należy do każdej z nas ;D
    Wady:
    • nie całkiem zmywa tusz wodoodporny i mocną czarną kredkę do oczu;