Płyny do demakijażu

Ziaja De-makijaż
Ziaja uniwersalny płyn micelarny anti pollution 390 ml

kaskaw8
    23 marca 2025 o 11:13
    Uniwersalny - dokładnie tak, jak to wskazuje producent
    Płyn micelarny z Ziaji to rzeczywiście uniwersalna propozycja do demakijażu. Nie jest ideałem, lecz myślę, że sprawdzi się w większości przypadków. Płyn ma bardzo neutralny, delikatny zapach. Nie podrażnia zarówno skóry twarzy, jak i oczu. Nie powoduje żadnych alergii czy innych niepożądanych reakcji. Opakowanie z pompką jest bardzo dobre. Można doskonale dozować ilość płynu. Dodatkowo jest ono dobrej jakości i nie rozpada się w trakcie używania. Jednak najważniejsze — czy płyn dobrze radzi sobie z demakijażem? Tak, jednak przy mocniejszych makijażach trzeba go zużyć więcej, przez co szybciej się zużywa. Działanie tego kosmetyku porównałabym do różowego Garniera, jednak Garnier trochę lepiej radzi sobie ze zmywaniem make-up'u. Zachęcająca cena, łatwa dostępność, higieniczne opakowanie i dobre działanie sprawiają, że ten płyn micelarny będzie u mnie wśród tych, do których potencjalnie jeszcze wrócę.
    Zalety:
    • Nie podrażnia;
    • Niska cena;
    • Opakowanie z pompką;
    • Nieźle zmywa makijaż.
    Iga152
    2 listopada 2024 o 18:45
    Super
    Bardzo dobry produkt, w niskiej cenie. Super zmywa makijaż, zarówno twarz jak i oczy. Dodatkowo nie podrażnia, nie szczypie w oczy i ma najwygodniejsze opakowanie na świecie czyli pompkę. Polecam!
  • 29 grudnia 2023 o 19:59
    Wygodny płyn miceralny
    Kupiłam ten płyn przez przypadek ze względu na niską cenę, a okazał się bardzo fajnym produktem. Posiada wygodną pompkę dzięki czemu jest łatwy w użytkowaniu, dobrze zmywa zarówno fluid jak i tusz do rzęs, nie powoduje pieczenia oczu ani intensywnego tarcia oczu. Polecam ten produkt :)
    Zalety:
    • pompka
    • dobre zmywanie
    • delikatna formuła
    • brak pieczenia oczu
    Wady:
  • 17 stycznia 2023 o 15:05
    Super.
    Z płynu jestem zadowolona. Sprawdził się u mnie bardzo dobrze. Opakowanie to plastikowa buteleczka o pojemności 390ml, z dozownikiem, który się nie zacina i dozuje odpowiednią ilość produkty. Zawiera 95% składników pochodzenia naturalnego. Zapach również bardzo przyjemny. Bardzo dobrze zmywa makijaż. Wystarczy przyłożyć i delikatnie przetrzeć wacikiem a makijaż ładnie schodzi bez zbędnego ostrego pocierania. Świetnie się sprawdza podczas zmywania podkładu ale i oczu. Nie szczypie w oczy i nie przesusza skóry. Polecam, produkt godny przetestowania.
  • 23 grudnia 2022 o 11:47
    Warty uwagi płyn
    Choć jest to delikatny, wegański płyn micelarny przeznaczony szczególnie do demakijażu rzęs po przedłużaniu, to makijaż oczu zmywał bardzo, ale to bardzo dobrze. Wystarczyło przyłożyć wacik, chwilę potrzymać a następnie potrzeć. Wtedy szybko pozbywałam się tuszu i ewentualnych cieni/kresek. Muszę wspomnieć, że radził sobie z wodoodporną, niebieską kredą z linii wodnej, lecz wodoodpornego tuszu już nie domył (to musimy mieć na uwadze). Polecam ten płyn, gdyż był on naprawdę warty swojej ceny (tym bardziej, że jest ona stosunkowo niska). Jeśli chodzi o bardziej wydajnego zawodnika w tej kategorii, to ten Ziajowy wynalazek nie ma sobie równych. Opakowanie z pompką genialnie dozuje produkt, przez co tracimy go o wiele mniej. Dodatkowo nie trzeba bawić się w przechylanie butelki, tylko podkładamy wacik, naciskamy pompkę i gotowe! Jeszcze raz polecam <3
    Zalety:
    • Działanie
    • Formuła
    • Pompka
    • Dostępność
    • Nie wysusza
    • Idealny dla cery trądzikowej i wrażliwej
    • Chroni rzęsy po przedłużaniu
    • Jest delikatny
    • Skład
    Wady:
    • Nie zedrze mocnego wodoodpornego tuszu