Płyny do demakijażu

NIVEA Rozświetlający Płyn Micelarny z 5% Serum 400ml

mm2991
    7 sierpnia 2024 o 19:59
    Świetny
    Płyn micelarny znajduje się w standardowym opakowaniu typu plastikowa przezroczysta butelka - dzięki czemu łatwo można kontrolować zużycie produktu. Sam płyn jest dwufazowy, ale po zastosowaniu nie pozostawia tłustego filmu i lepkiej warstwy. Płyn świetnie oczyszcza cerę, domywa makijaż dzienny jak i wodoodporny oraz sprawdza się na dni ,,no make up" . Płyn nie podrażnia skóry ani oczu co jest na plus. Dodatkowo pozostawia cerę miękka i pełna blasku - zdecydowanie widać delikatnie efekt glow. Świetnie nadaje się do porannej pielęgnacji, ponieważ dodaję zastrzyku takiej pozytywnej energii dla skóry. Wygląda bardziej wypoczętą. Płyn jest wydajny i wart uwagi.
  • 7 sierpnia 2024 o 13:33
    Pięknie rozświetla i skutecznie oczyszcza
    Płyn micelarny rozświetlający z 5% serum i witaminami C i E Nivea otrzymałam w ramach akcji recenzenckiej Wizaż, za co bardzo pięknie dziękuję. Kosmetyk testowałam 3 tygodnie. Produkt umieszczony jest w plastikowej, przezroczystej butelce z białą nakrętką o pojemności 400 ml. Otwór nie jest zbyt duży, ale w zupełności wystarczy na wygodne dozowanie kosmetyku. Płyn micelarny ma bardzo ciekawą formułę, także pod względem wizualnym, ponieważ jest dwukolorowy. Przed użyciem należy dobrze go wstrząsnąć, aby płyn uzyskał jednolitą konsystencję. Po wstrząśnięciu produkt wygląda jak spieniony szampan z bąbelkami na wierzchu, po prostu super, a pachnie delikatnie rumiankami, niczym majowa łąka. Po mocnym wstrząśnięciu płyn należy nałożyć na wacik i oczyścić nim twarz. Mam cerę mieszaną i u mnie ten produkt sprawdził się znakomicie: - nawilża skórę, - łagodnie i skutecznie oczyszcza, - świetnie radzi sobie z makijażem wodoodpornym. - bardzo dobrze się wchłania, - nie wymaga zmywania po aplikacji, - zapewnia natychmiastowy efekt Glow, - zapewnia gładkość i miękkość skórze, - można go stosować na twarz, oczy i usta. Po aplikacji skóra jest pięknie rozświetlona, gładka, pełna energii i blasku. Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Dla mnie to rewelacyjny produkt. Serdecznie go polecam.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • konsystencja,
    • wydajność,
    • zapach,
    • skutecznie oczyszcza skórę z zabrudzeń i makijażu,
    • jest łagodny dla skóry,
    • zapewnia gładkość skórze,
    • daje natychmiastowy efekt glow,
    • nawilża.
    Wady:
    Ariessa
    9 sierpnia 2024 o 0:37
    Interesująca propozycja
    Rozświetlający płyn micelarny Nivea otrzymałam do przetestowania dzięki Klubowi Recenzentki, co bardzo mnie cieszy, gdyż kosmetyk okazał się godny uwagi. Warto dodać, że oprócz usuwania nawet wodoodpornego makijażu płyn miał nadawać skórze blask dzięki zawartości serum z witaminami C, E oraz kompleksem aminokwasów. Płyn umieszczono w typowej dla marki buteleczce o wygodnym kształcie i estetycznej grafice, na której widnieją wszelkie niezbędne informacje. Konsystencja wydaje się specyficzna, ponieważ przypomina połączenie wody z olejem, dopiero po zamieszaniu robi się bardziej jednolita, uwidaczniają się za to połyskujące drobinki. Kosmetyk przeznaczony jest do demakijażu twarzy, oczu i ust. Producent zapewnia, że płyn pozbawiony jest kompozycji zapachowej. Chyba mogę się z tym zgodzić, oczywiście "jakiś" zapach jest, zawsze jest, ale bardzo delikatny, ledwie wyczuwalny. Jak wypada działanie produktu? Po nałożeniu na wacik płyn prezentuje jasnożółtą barwę. Rozprowadza się doskonale, ma dobry poślizg i poradził sobie z 99% mojego makijażu. Pozostały 1% to tusz do rzęs, po którym musiałam czasem kilkakrotnie przejechać, aby w całości zniknął, ale i on się w końcu poddawał. Nie używam aktualnie wodoodpornych kosmetyków i trudno mi powiedzieć, czy rzeczywiście się tutaj sprawdzi, ale mogę zapewnić, że podkład o przedłużonej trwałości All Hours YSL daje się usuwać bezproblemowo. Reszta makijażu typu puder, róż, cienie - również. Demakijaż przy pomocy płynu Nivea oceniam bardzo pozytywnie. Producent zapewnia, że kosmetyk rozświetla skórę i nie wymaga spłukiwania. Owszem, po zmyciu makijażu widoczny jest subtelny efekt glow, ale u mnie znika on w następnej chwili, ponieważ płyn micelarny to u mnie wstęp zmywający "kolorówkę" z twarzy, później i tak myję buźkę żelem lub pianką. W ramach eksperymentu zostawiłam raz czy dwa płyn na twarzy i muszę przyznać, że cera nie była klejąca ani tłusta. Jednak na co dzień i tak zmywam produkt w kolejnym kroku. Rozświetlający płyn micelarny spełnia swoje zadanie, jest przyjemny w użyciu, nie podrażnia. Właściwie czego chcieć więcej?Jak najbardziej polecam.
  • Dzisiaj o 10:03
    Nawilża i energetyzuje. Nadaje skórze efekt glow.
    Płyn micelarny, który pielęgnują skórę już od etapu oczyszczania i do tego ją rozświetla to moje marzenie, które spełniło się gdy poznałam ten kosmetyk. Rozświetlający płyn micelarny z 5% serum z witaminami C I E od Nivea łagodnie oczyszcza skórę nadając jej efekt glow. Zachęca mnie działanie nawilżające i energetyzujące, które zawdzięcza zawartości witaminy C i E. Dzięki niemu mogę świetnie czuć zarówno w makijażu, jak i bez niego, bo kocham skórę pełną blasku i nawilżenia.
    ImKaska
    3 września 2024 o 14:03
    Znakomicie zmywa makijaż
    Używa od:próbka
    Jestem mega zadowolona z tego produktu, makijaż zmywa znakomicie, łatwo się go nakłada ma piękne opakowanie, super konsystencję jest mega wydajny. Znakomicie pielęgnuje cerę dzięki dodatkom witamin c plus e