Bazy do paznokci

Claresa Rubber base Baza kauczukowa do paznokci 10 5ml
Claresa Rubber Base

• 18 kwietnia 2025 o 16:20
    Najlepsza baza
    Baza kauczukowa to jedyna baza ,która wytrzyma na moich paznokciach 3,5 tygodnia. Baza można budować płytkę i pięknie zrobić kształt. Baza ma dość gęsta konsystencje ,dzięki czemu można pięknie i szybko nałożyć bazę tak aby powstała krzywa C.
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Dostepnosc
    Dariax_
    23 lutego 2025 o 11:17
    Claresa Rubber Base – niezawodna baza do paznokci, która zapewnia trwałość i piękny wygląd
    Baza Claresa Rubber Base to produkt, który u mnie sprawdza się świetnie! Paznokcie trzymają się długo, a jej konsystencja jest idealna – gęsta, ale nie za bardzo, dzięki czemu dobrze się rozprowadza. Dodatkowo kolory są naprawdę ładne, co jest dodatkowym plusem. Ogólnie bardzo dobra baza, do której chętnie wracam. Uwielbiam produkty do paznokci od Claresy i większość moich rzeczy do paznokci pochodzi właśnie od nich.
    Zalety:
    • Długa trwałość manicure
    • Idealna konsystencja – gęsta, ale łatwa do rozprowadzenia
    • Ładne kolory dostępne w ofercie
    • Wysoka jakość produktu, który dobrze się sprawdza na paznokciach
    Wady:
    • Brak wad
  • 9 lutego 2025 o 21:59
    tania i dobra
    Przez bardzo długi czas byłam wierna bazie EXTRA BASE od Neonail. Wydawała mi się najlepsza i gdy tylko mi się kończyła od razu kupowałam następną. Od pewnego czasu jednak zaczęły mi przeszkadzać zapowietrzenia, które się pojawiały coraz częściej. Stwierdziłam więc, że odpocznę od niej i wypróbuję coś innego, może akurat się sprawdzi. W ten oto sposób zakupiłam hit za 10 zł. Zaczęłam niedawno drugie opakowanie i już wiem, że zostanie ze mną na dłużej. Baza zamknięta jest w klasycznej dla Claresy buteleczce. Bardzo lubię ten kształt, dobrze leży w dłoni. Baza posiada klasyczny pędzelek , bardzo wygodny o odpowiedniej szerokości. Konsystencję bazy określiłabym jako średniogęstą. Bardzo dobrze się nakłada, nie tworzy smug, idealnie się poziomuje. Można nią spokojnie nadbudować paznokcia. Bardzo dobrze utwardza paznokcie, co dla mnie bardzo ważne. Jeśli chodzi o trwałość to jest naprawdę imponująca. Baza nie zapowietrza się, nie kruszy ani nie odpryskuje. Po dwóch tygodniach zmieniam stylizację tylko ze względu na kolor. Niewątpliwym plusem jest szeroka gama kolorystyczna. Zdecydowanie każdy znajdzie coś dla siebie. Część kolorów jest transparentna, część bardziej kryjąca. Jeśli nałożymy ją na dobrze oczyszczoną płytkę nie trzeba jej zakrywać kolorem. Chociaż to zależy od odcienia bazy Pierwsza baza miała kolor, który sprawiał wrażenie jakby był zważony. Teraz używam innego odcienia, bardziej kryjącego i jest super. Wygląda bardzo ładnie i estetycznie a co najważniejsze nie żółknie. Zapach bazy jest neutralny, ja nie wyczuwam go wcale wykonując stylizację. Baza ma dość małą pojemność i starcza na około 5/6 razy ale jak za taką cenę to można śmiało dokupywać następne opakowania. Polecam.
    Zalety:
    • trwałość (nie odpryskuje, nie zapowietrza się)
    • prostota aplikacji
    • wygodny pędzelek
    • duża gama kolorystyczna
  • 20 grudnia 2024 o 17:28
    Najlepsze bazy!!
    Baza do paznokci Claresa to jeden z najlepszych produktów, które używałam do swoich paznokci. Ma świetną konsystencję, która łatwo się nakłada, a jej formuła zapewnia doskonałą przyczepność lakieru do paznokcia. Dzięki niej, manicure utrzymuje się znacznie dłużej, a paznokcie wyglądają zadbane przez wiele dni. Baza wzmacnia paznokcie, zapobiegając ich łamaniu i rozdwajaniu, co jest jej ogromnym atutem. Opakowanie jest funkcjonalne i estetyczne, a aplikator umożliwia precyzyjne nałożenie bazy. Po jej zastosowaniu, paznokcie są wygładzone, co ułatwia równomierne naniesienie koloru. Baza Claresa to niezawodny produkt.
    Zalety:
    • dostepne kolory
    • trwałosc
    • łatwosc aplikacji
  • 10 grudnia 2024 o 0:36
    Najlepsza i niezawodna
    Odkąd kupiłam tą bazę, nie używam już żadnych innych. Używam jej już jakieś 2-3 lata i jestem w szoku jak niesamowicie trzymają mi się paznokcie. Od tamtej pory mój mani wszedł na inny level, nigdy nie miałam takich mocnych płytek. Moje paznokcie nawet razu się nie złamały od tamtej pory. Zawsze jak rozmawiam z kimś o paznokciach to polecam tą bazę. Ja uwielbiam kolorek 6, kupuje sobie zapasy. Łatwo się aplikuje i uzupełnia odrost, uwielbiam! Dla mnie HIT
    Zalety:
    • niesamowicie trzymają mi się po niej paznokcie
    • nic nie odpryskuje i nie łamie
    • duża gama ładnych kolorów
    • można kupić na promocji w śmiesznie niskiej cenie, a jakość jest świetna
    Wady:
    • największą wadą tego produktu jest to że szybko się kończy. Starcza mi na około 3 mani

Zobacz także inne Bazy do paznokci