Lakiery hybrydowe

Indigo Nails Lab Lipstick Summer Collection, Lakier hybrydowy

• 14 lutego 2021 o 12:54
    Nie dla mnie
    Myślałam, że będę bardzo zadowolona, bo to jednak nie jest najtańsza marka, jednak jestem zawiedziona. Myślałam, że to jednorazowy przypadek, ale za każdym razem po pomalowaniu, po kilku dniach lakier odpryskuje, odpada miejscami i ogólnie nie ma zbyt dobrej trwałości. Nie wiem, może po prostu nie jest dla mnie, bo siostra jest zachwycona i u niej jest wszystko w porządku, a maluje dokładnie w ten sam sposób co ja. Dzieje się tak nie tylko z lakierami, ale również bazami z indigo, To chyba po prostu firma nie dla mnie.
  • 12 sierpnia 2019 o 10:46
    Ładne kolory
    Kolekcja ze ślicznymi kolorami. Babylicious i Ugly Betty są super. Cała kolekcja oprócz ładnych kolorów ma też lakiery o dobrej konsystencji, z którymi łatwo się pracuje. Pędzelek ok. Lakiery mają dobrą pigmentacje i są trwałe. Wydajność jest bardzo dobra, dlatego cena jest ok.
    Zalety:
    • Kolory
    • Pigmentacja
    • Konsystencja
  • 30 czerwca 2019 o 12:11
    5/5
    Najjaśniejszy odcień w kolekcji . Kolor nieoczywisty : pomieszanie koloru wrzosowego z brudnym odcieniem różu. Kolor typowo dziewczęcy , lekki , akurat na lato
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • kolor
    • nie zalewa skórek
    Wady:
    • rozmiar pędzelka
    U konsultantki
  • 27 czerwca 2019 o 22:25
    Musiałam je mieć
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo się ucieszyłam kiedy pojawiła się kolekcja Lipstick Summer. Nadal jestem fanką kolekcji Lipstick (mam wszystkie kolory) ale potrzebowałam trochę świeższych i żywszych kolorów i taka właśnie była nowa kolekcja. W tej kolekcji moim zdaniem nie ma faworyta, bo wszystkie cztery kolory zachwycają. Może Ugly Betty odrobinę bardziej ;) Co do jakości lakierów nie miałam żadnych wątpliwości i obaw, bo pracuję na lakierach Indigo i jestm wciąż zadowolona :)
    Zalety:
    • Piękne kolory, konsystencja, trwałość.
  • 27 czerwca 2019 o 9:43
    Świetne kolorki
    Skusiłam sie na Lipstick summer po wielkim sukcesie klasycznej kolekcji lipstick :) I nie zostałam zawiedziona, kolory mają super krycie, jak zwykle wystarczy 2 warstw, nie zostawiają smug i prześwitów, co często się zdarza przy innych jasnych lakierach :) są bardzo trwałe i kolory są po prostu bomba!

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe